Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

29 MAIOY 1453 ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ;

29 MAIOY 1453 ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ; 



Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. 
 
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ 1204 ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.  
 
ΗΔΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ 1129 ΕΤΩΝ ΣΕ ΕΧΡΟΠΡΑΞΙΕΣ , ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
 
 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΥΡΟΦΗ.
 
 
 Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΕΡΗ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
 
 
ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ;
 
 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ 
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ
ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ.

ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ  

 


Οι Ρωσοι ηταν κατά την μεσαιωνικη εποχη ενας από τους αμέτρητους λαους οι οποιοι επιτεθοταν συνεχεια στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.


Οι Ρωσοι των μεσαιωνικων χρονων  πιστευαν με παθος   στον εωσφορο για αυτό ολους εκεινους τους αιωνες εκαναν σφαγες, κλοπες, βιασμους και σκλαβωμα γυναικων ώστε με σεξουαλικες ανωμαλίες να υμνουν τον εωσφορο.

Επισης ως γνήσιοι εωσφοριστες εκαναν και εμπρησμούς.
 
 
Αυτά είναι τα κοινα χαρακτηριστικα από τα αρχαια χρονια με τα οποια ξεχωρίζουμε ολους τους λαους οι οποιοι πιστευουν στον σατανα. 

Οι Ρωσοι ειχαν φτασει και εξω από την βασιλευουσα αναγκαζοντας τον αυτοκρατορα Κωνσταντινο να ανακαλεσει τον δομεστικο των σχολων τον ενδοξοτατο αρχιστρατηγο Ιωαννη Κουρκουα ο οποιος ηταν τοτε στο ανατολικο μετωπο οπου κερδιζε  ολους τους πολεμους εναντια στους αγαρηνους.


Οι Ρωσοι επιτεθηκαν αιφνιδιαστικα στην Ελληνικη πρωτευουσα
 
διοτι απουσιαζε ο Ελληνικος αυτοκρατορικος στρατος.  
 Θεωρησαν οι ρωσοι ότι θα καταλαβουν πολύ ευκολα την αγια και ιερη Κωσταντινουπολη την αυτοκρατορικη πρωτευουσα των Ελλήνων, ώστε να κατακτησουν στην συνεχεια και την υπολοιπη Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορι


Ομως με τον ερχομο του ενδοξου αρχιστρατηγου Ιωαννη Κουρκουα και των ενδοξων Ελλήνων στρατιωτών  τα δεδομενα αλλαξαν  υπερ των Ελλήνων και οι ρωσοι υποχωρησαν με σημαντικες απώλειες.


Είναι απολυτως βεβαιον ότι οι επιτυχιες του Ιωαννη Κουρκουα θα ηταν ακομη περισσοτερες εάν δεν τον αποσπουσαν οι Ρωσοι από τις πολύ σοβαρες πολεμικες επιχειρήσεις.

ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ
ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ;

Η αυτοκρατορια ειχε για μια ακομη φορα εμφυλιους πολεμους εξαιτιας της διαμάχης των εβραιων πολιτικων αξιωματούχων της πρωτεύουσας και της Ελληνικης στρατιωτικης αριστοκρατιας με υπαιτιοτητα των εβραιων πολτικων αξιωματούχων της αυτοκρατοριας.

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΕΚΑΠΗΝΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΟ ΒΑΡΔΑ ΣΚΛΗΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Ο ευνούχος, παρακοιμώμενος (πολιτικο αξιωμα-πρωθυπουργος), Βασιλειος Λεκαπηνος, επιθυμουσε να κρατησει την πραγματικη εξουσια μονον για τους πολιτικους εβραιους αξιωματούχους και να κυβερνα, εκεινος, στο ονομα του Βασιλειου του β.



Ηξερε παρα πολύ καλα ο Βασιλειος Λεκαπηνος, ότι με μια τοσο αδικη και τοσο καταστροφικη αποφαση, θα προκαλουσε την επανασταση , από την πλευρα του Ελληνοαρμενιου Βαρδα Σκληρου.και των Ελληνων στρατιωτών. 
 
 
Προς αντιμετωπιση , του δικαιος επαναστατημενου Βαρδα Σκληρου, το Ελληνικο (ρωμαικο) κρατος, εφερε τον Βαρδα Φωκα.
 
 
Όταν ο Βαρδας Φωκας, εφερε εις περας την αποστολή του, ο Λεκαπηνος ο ευνούχος παρακοιμώμενος του αφαιρεσε ο παρακοιμώμενος το αξιωμα του αρχιστρατηγου. Τοτε με την σειρα του , επαναστατησε και ο Βαρδας Φωκας, για αυτό οι επαναστατες ειναι  πελον δυο εναντια στον Βασιλειο τον β.

Ο Ιερος Βασιλειος ο β αναγκάζεται να κανει μια πολύ τεραστια θυσια ώστε να γλυτωσει την αυτοκρατορια από τον αφανισμο.
Ο Αγιος Βασιλειος, εδωσε την ιδια του την αδερφη, την πριγκιπισσα Αννα, εδωσε το ιδιο του το αιμα για γυναικα ενός ρωσου βαρβαρου, και πρωην σατανιστη. 
 
Μετα όμως από αυτόν τον γαμο ολοι οι ρωσοι εγιναν χριστιανοι. Μειωσε λοιπον με αυτόν τον τροπο τους εχθρούς τους εθνους. 
 
 
Παρα τους λυγμούς και τα κλαματα της πριγκίπισσας Αννας (αδερφη του Βασιλειου) να μην την παντρεψει με αυτόν τον βαρβαρο, εκεινος την εδωσε γιατι δεν υπηρχε άλλη επιλογή για την Ελλαδα για να σωθει και να μην διαλυθει από τους εμφυλιους, παρα μονον η συμμαχια με αυτόν τον βαρβαρο ρωσο ηγεμονα. 
 
 
 
Επρεπε παση θυσια να σταματησει τους εμφυλιους πολεμους ο Ιερος Βασιλειος, ώστε να αντιμετωπισει τους Βουλγαρους, τους Αγαρηνούς, τους Χαζαρους και τους γερμανους. 
 
 
Εάν δεν σταματουσε τους εμφυλιους θα εσβηνε η αυτοκρατορια.
Με τον γαμο αυτό εξασφαλισε 6000 πολύ καλους πολεμιστες ρωσους,ο αγιος και ιερος Βασιλειος ο β ώστε να σταματησει οριστικα τους πολύ αιματηρους εμφυλιους πολεμους.
 
 
Εξαιτιας αυτου του γαμου οι ρωσοι  ασπαστηκαν τον Χριστιανισμο ώστε από γνήσιοι εωσφοριστες να γινουν χριστιανοι ενώ   απεκτησαν ταυτόχρονα και πολιτισμο.
 
 
Η Εκκλησία της Ρωσίας
ήταν  διοικητικά εξαρτημένη μεχρι και  την πτωση της Ελληνικγς-ρωμαικης αυτκρατοριας στους γερμανους και εν συνεχεια την πτωση της Κωνσταντινουπόλεως το 1453 μ.χ  στους Ισμαηλίτες.
 
 
Ο μητροπολίτης Κιέβου και πάσων των Ρωσίων ήταν κατά παντοτε Έλληνας και διοριζόταν από την Κωνσταντινούπολη.
Μόνον κατά την ύστερη περίοδο τον 13ο και 14ο αιώνα, υπήρχε εναλλαγή Ελλήνων και Ρώσων στην κεφαλή της Εκκλησίας. 
 
Οι Ρωσοι υποψηφιοι ομως επρεπε να ταξιδεψουν μέχρι την Κωνσταντινουπολη για να ενθρονιστουν μητροπολιτες .
 
 
Η Ελληνικη Εκκλησία είχε μεγαλη αιγλη -επιρροή, διοτι  αντιπροσώπευε την εξωτερικη πολιτικη της αυτοκρατοριας.


ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΝ Β.


Εντούτοις η πολύ καλοι μας "φιλοι " οι ρωσοι  αφησαν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια να πεσει στα χερια των γερμανων το 1204 και εν συνεχεια για τους ιδιους ακριβως λογους αφησαν αβοήθητους τους Ελληνες το 1453 κατά την κατακτηση της βασιλεουουσας.

Εδώ βλέπουμε ότι στις πιο κρίσιμες ιστορικες μας στιγμες ως εθνος οι ρωσοι  οι οποιοι ευεργετηθηκαν από τους Ελληνες και από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β, μας εγκατελειψαν τελειως.
 
 
Oi ρωσοι μας αφησαν ερμαιο στους γερμανους και στους τουρκους οι οποιοι εφαξαν, εκλεψαν, βιασαν παρα πολλες Ελληνιδες, τις οποιες μετεπειτα τις σκλαβωσαν για να τελουν με σεξουαλικες ανωμαλιες τα εωσφορικα τους θρησκευτικα καθήκοντα, εκαψαν ναους, βιασαν μοναχες, εκελψαν ότι πολυτιμο ειχαν οι ιεροι ναοι.

Όμως οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν. Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν "ορθοδοξοι χριστιανοι' από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β. 
 
Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
 
Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι ρωσοι  τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους και σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.
  
Το εντελως παραλογο  από ιστορικης πλευρας είναι ότι οι Ρωσοι πιστευουν ότι είναι οι εξ αιματος συνεχιστες της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκατοριας.
 
 
 
Αυτό διοτι παντρευτηκε η Αννα η αδερφη του Βασιλειου τον Βλαδιμηρο ενώ μετα από τέσσερις αιωνες η Σοφια η ζωη Παλαιολογου πατρευτηκε τον Ιβαν τον γ, 
Το 1472 ο Ιβάν γ' νυμφευθηκε την ανιψια του τελευταιου βασιλια του Κωνσταντινου Παλαιολογου η οποια είχε ζήσει στην Ιταλια και είχε γίνει μετοχος της δυτικής παιδείας. 


Με αυτόν τον τροπο οι ρωσοι θελησαν να ενισχυσουν την θεωρια ότι είναι οι μονοι νομιμοι και εξ αιματος "συνεχιστες" της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Αυτό είναι μια πολύ αισχρη τακτικη διοτι δεν το εκαναν ουτε οι αιωνιοι εχθροι και δικεδικητες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας οι γερμανοι.

Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους. Γνωριζουν παρα πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .


Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι. Τωρα πλεον οι Ελληνες ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι , διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
 
 
Οι τιτλοι λοιπον Ρωμαιος , Ρωμαιοι αυτοκρατορες, Ρωμαιοι υπηκοοι ,σημαιναν ταυτοχρονος τους τιτλους εξουσιας, ελευθεριας, και πολιτιστικης ανωτεροτητας των Ελλήνων. Ο πρωτος λαος που κινηθηκε με εντολη να παρει πισω την διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας από τους Ελληνες ηταν οι Γερμανοι. 
 
 
Oi γερμανοι δεν ειναι ενας τωρινος εχθρος του Ελληνικου εθνους, αλλα είναι ένας απο τους παναρχαιους εχθρους των Ελληνων. Ο λαος αυτος ελεγχεται στο μεγαλυτερο μερος του απο τα αρχαια χρονια απο τους εωσφοριστες της "νεας" ταξης πραγματων. 
 
Οι γενοκτονίες που εχουν κανει εις βαρος του Ελληνικου λαου είναι κυριολεκτικα αμέτρητες. Οι Γερμανοι στο περασμα των αιωνων αποδειχτηκαν ο χειρότερος εχθρος των Ελλήνων μαλιστα ξεπερασαν σε αγριοτητα και βαρβαροτητα ολους τους αλλους Εωσφορικούς λαους της Ανατολη οπως Περσες, Σαρακηνοι, κλπ. 
 
 
Πραγματικος θεος μεγαλου μερους αυτου του λαου δεν ειναι άλλος απο τον μεγαλο αρχιτεκτονα του συμπαντος. Όταν ο Αγιος Κωνσταντινος , θα παρει την αποφαση να κανει διοικητες της ρωμαικης αυτοκρατοριας τους Ελληνες, οι οποιοι ηταν προηγούμενος σκλαβοι, του Ρωμαικου κρατους, τοτε για πρωτη φορα εμανιζονται στο προσκηνιο οι γερμανοι. 
 
Οι Γερμανοι ειχαν την εντολη , να παρουν πισω με κάθε μεσο, την Ρωμαικη αυτοκρατορια ,από τους Ελληνες. Με την μεταφορα της πρωτευουσας του Ρωμαικου κρατους απο την αρχαια Ρωμη στην Κωνσταντινουπολη ξεκινα μια ακομη θανασιμη περιπετεια για το Ελληνικο εθνος.


Οι γερμανοι είναι ο μοναδικος λαος κατά τον μεσαιωνα ,που δεν διεκδικουσε μονον τα εδάφη της αυτοκρατοριας, με πολεμους, ειτε μονο σε διπλωματικο επιπεδο στην συνεχεια, αλλα διεκδικουσε και τους τιτλους παγκόσμιας εξουσιας των Ελλήνων.

Ολοι οι υπολοιποι λαοι ηθελαν μονον να μας πολεμουν και να μας αφανισουν κατά τον μεσαιωνα. Οι λαοι αυτοι ηταν οι περσες, οι Αραβες, οι Βουλγαροι, οι Σελτζούκοι, οι Αβαροι, οι Σλαβοι, οι πετσενεγοι, οι κουμανοι, οι ουγγροι, οι χαζαροι, κλπ. Ολοι αυτοι οι λαοι γυρευαν να μας καταστρεψουν, ειτε καποιοι αλλοι λαοι μικροτερης δυναμικότητας , να μας κανουν οσο μεγαλυτερο κακο γινεται. 
 
Ολοι αυτοι οι λαοι ποτε δεν διεκδικησαν τους τιτλους εξουσιας των Ελληνων (ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι, υπηκοοι, ρωμαικη αυτοκρατορια), οι μονοι που το εκαναν ηταν οι γερμανοι. Για αυτό ως σφετεριστες, από την στιγμη που δεν ηταν ικανοι να κατακτησουν την Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια, με τα οπλα, ονομασαν παρανομα το κρατος τους " αγια ρωμαικη αυτοκρατορια".
 
 
Όταν λοιπον η Ελληνιδα πριγκιπισσα Θεοφανω παντρευτηκε τον εωσφοριστη γερμανο βασιλια Οθωνα , ουδέποτε τολμησαν οι χειρότεροι εχθροι ολων των εποχων για το Ελληνικο εθνος οι γερμανοι να ισχυριστουν ότι εκαιτιας αυτου του γαμου είναι οι εξ αιματος συνεχιστες της ενδοξης  Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
 
 
Μονον  οι ρωσοι οι οποιοι μονιμα από τα χρονια του ιερου Βασιλειου του β μεχρι και σημερα εξακολουθουν να ισχυρίζονται ότι είναι οι μονοι "νομιμοι" κληρονομοι της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Από τα μεσαιωνικα χρονια μεχρι σημερα γερμανια και ρωσια μάχονται για το ποιος από τους δυο είναι η "νομιμη ρωμαικη" αυτοκρατορια.



Η Ρωσια είναι δεδομένο ότι είναι μια πολύ μεγαλη δυναμη. Ανηκει κατά γενικη ομολογια μεσα στις κορυφαιες σε στρατιωτικη ισχυ χωρες του πλανητη. Για την ρωσικη δυναμη είναι θεμα μερικων ημερων ειτε εβδομάδων, ώστε να βαλει τελος στον πολεμο της Συριας. 
 
Αυτό πρεπει να γινει για καθαρα χριστιανικους λογους ώστε να μην σκοτώνονται αθωοι ανθρωποι. Ηδη η καταστροφή είναι παρα πολύ μεγαλη στην Συρια. Το αποτέλεσμα της αρνησεως των Συριων να υποταχθουν, είναι ότι το 12 % είναι σκοτωμένοι.


Ο μεσος ορος προσδοκομενης ζωης από τα 77,5 χρονια το 2010 εφτασε τα 55,4 χρονια το 2016, ενώ το ποσοστο φτώχειας εφτασε το 85,2% . 
 
Γιατι λοιπον ενώ εχει την δυναμη η Ρωσια δεν σταματα αυτην την αδικη καταστροφή του Συριακου λαου; Mηπως γιατι τωρα με το οικονομικο εμπάργκο των δυτικων εχει τεραστια αναγκη να καλυψει ένα μερος της οικονομικης ζημιας; 
 
Η Συρια είναι ενας από τους καλυτερους πελατες των ρωσων σε εξοπλιστικα. Σε καιρο ειρήνης κάθε χρονο, οι Συριοι εδιναν το ποσο των 700 εκατομμυριων δολαρίων. 
 
Από το 2011 με την εναρξη του πολεμου στην Συρια είναι απολυτως βεβαιον ότι το ποσο αυτό είναι πολύ μεγαλυτερο. Στρατιωτικο εξοπλισμο από την ρωσια δεν παιρνει κάθε χρονο μονον η Συρια, αλλα παιρνουν το Ιραν, το οποιο στηριζει πολεμικα την Συρια. Πολεμικο εξοπλισμο από την ρωσια αγοραζει και η Αρμενια. 
 
Εάν λοιπον τελειωσει γρηγορα αυτος ο πολεμος ο οποιος εχει ακομη πολύ μελλον, τοτε αυτό θα ηταν μεγαλη οικονομικη ζημια για την ρωσικη υπερδυναμη. Φυσικα είναι γνωστο ότι τον πολεμο δημιουργησαν για ενργειακα θεματα οι δυτικοι εωσφοριστες νεοταξιτες. 
 
Εντούτοις ο Χριστιανος; Πουτιν που εχει την δυναμη να τον σταματησει αμεσα αυτόν τον πολεμο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν το κανει. 
 
Ακομη ευκολα καταλαβαινει καποιος γιατι επετρεψαν οι ρωσοι την εισοδο των Τουρκων, των Αμερικανων κλπ, εντος του Συριακου εδαφους.

Εδώ και αρκετα χρονια οι Ελληνες ακουνε την αχρηστη-καταστροφικη για το εθνος μας, ρωσικη προπαγανδα. Στα πλαισια της Ρωσικης πολιτικης, πληρωμένοι πρακτορες, προδοτες και φαιδροι πατριδεμπορες, ομιλουν περι της ανύπαρκτης ρωσικης φιλιας και βοήθειας.



Για οσους Ελληνες δεν γνωριζουν ο Χριστιανος; Πουτιν αναγνωρισε τον παρανομο νεοταξιτη επισκοπο ως "πατριαρχη" Ιεροσολυμων, εις βαρος του Ελληνοχριστιανου Πατριαρχη του αγιου Ειρηναίου του α. 
 
Ολοι πλεον γνωριζουν ότι οι νεοταξιτες ολου του πλανητη, μαζι και ένα μερος των εβραιων, εστησαν αυτην την αισχρη πλεκτανη, εις βαρος του Ελληνα Πατριαρχη Ειρηναίου, κατά κοσμον Εμμανουηλ Σκοπελιτη ,ο οποιος γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Σαμο. 
 
Γιατι συναινεσε ο χριστιανος; Πουτιν και η ρωσια στο μεγαλυτερο θρησκευτικο εγκλημα του αιωνα. Αδικα, παρανομα είναι κλεισμενος μεσα σε ένα δωματιο, εδώ και 11 συναπτα ετη, ο νομιμος Ελληνας Πατριάρχης, ο Αγιος Ειρηναιος ο α. 
 
Είναι αυτή η πραξη Χριστιανικη και φιλελληνικη; 
 
Eiναι δυνατον ενας χριστιανος ηγέτης, να αναγνωριζει έναν νεοταξιτη παρανομο κατά γενικη ομολογια "πατριαρχη". 
 
Γιατι δεν ηθελε ο Πουτιν και η υπερδυναμη χριστιανικη ρωσια, έναν γνησιο Ελληνα χριστιανο στον πατριαρχικο θρονο στα Ιεροσόλυμα ; 
 
Γιατι αναγνωρισε ο πουτιν και η ρωσικη ομοσπονδια έναν παρανομο, νεοταξιτη επισκοπο ως "πατριαρχη", στον επι αιωνες Ελληνοχριστιανικο πατριαρχικο θρονο της Ιερουσαλήμ; 
 
Μαζι με όλες αυτές της ανθελληνικες και αντιχριστιανικες ενεργειες η Ρωσια εχει αναγνωρισει τα Σκοπια ως "Μακεδονια", ενώ και ο ιδιος ο Πουτιν αποκαλει τα Σκοπια ως "Μακεδονια". 

Ακομη ο Ρωσος προεδρος και η Ρωσικη κυβερνηση, δεχτηκαν να γινει ναος της πανθρησκειας- εωσφορου στο Καζαν της ρωσιας. 
 
Σε απόσταση δέκα χιλιομετρων από την πολη Καζάν της Ρωσιας, στην κωμόπολη Staroye Arakchino, έκτισαν εωσφορικο ναο της πανθρησκειας. 
 







Στον Εωσφορικο ναό αντιπροσωπεύονται οι 12 μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου.
 
 
 Η Καζάν βρίσκεται 800 χιλιομετρα ανατολικα της Μόσχας και είναι η πρωτευουσα του Ταταρσταν.
 
 
Η πολη θεωρειται ως “τρίτη πρωτεύουσα” της Ρωσιας και σε αυτην ζουνε χριστιανοί και μουσουλμάνοι. 
 
 
Εξωτερικα στον ναο υπαρχουν απαραδεκτες ψηφιδωτες εικονες του Χριστου και της Παναγιας, άγαλμα του Βούδα, ακόμα και σφίγγες. 
 
 
Στο εσωτερικό του ναου υπάρχουν οι αντιστοιχοι 12 χωροι των θρησκειών. 
Φυσικά έχουν γίνει και παρεμβάσεις. 
 
 
Οι "θεοι και οι θεες" ειναι απεικονισμενοι συμφωνα με τις παραδοσεις της καθε θρησκείας, . 
 
 
Στο τμημα για την ορθοδοξία δεν υπαρχει η Παναγία στην κόγχη του ιερου καθως και ο θεος στο κέντρο της οροφής. 
 
 
Κάτω από το αγαλμα του Βούδα εχει τοποθετηθει το άγαλμα της δαιμονικης θεας Shiba, η οποία είναι η θεά της καταστροφής-πολεμου. 
 
 
Το ιδιο ακριβώς άγαλμα της Shiba, εβαλαν οι νεοταξιτες, και στην είσοδο του CERN. 
Ολο αυτό είναι απαραδεκτο ενω είναι η μεγαλύτερη ύβρις κατά του Χριστού, το να εικονίζεται δηλαδή ο αληθινος δημιουργός του κόσμου μαζί με τις εικόνες και τα αγάλματα των δαιμονικών θεών του Ινδουισμου, του Βουδισμου, μαζί με την δαιμονικη θεα Shiba. 
 
 
 
Υστερα μηπως γνωριζουν να μας απαντησουν οι εμισθοι πρακτορες της Ρωσιας στην Ελλαδα, γιατι οι Ρωσοι πολιτες- Χριστιανοι, εχουν παραλαβει για νεες ταυτότητες εδώ και χρονια της γνωστες σε εμας καρτες του πολιτη-ηλεκτρονικες ταυτότητες με τσιπ, οι οποιες είναι οι ταυτότητες του αντιχριστου. 
 
Είναι γνωστο σε ολους ότι οποιος παραλαβει αυτην την ταυτοτητα, χανει το βαπτισμα το οποιο εχει κανει στο ονομα της Αγιας και θεικης Τριάδος, ενώ αυτοματος γινεται σκλαβος-αριθμος του εωσφορου και της νεας ταξης. 
 
Είναι σημαντικο να ξερετε, ότι η Ρωσια ότι είναι μεχρι σημερα το οφειλει αποκλειστικα στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων, τον ιερο Βασιλειο τον β. 
 
Ο ιερος Βασιλειος ο β εκανε τους Ρωσους από εωσφοριστες Χριστιανούς, και αλλαξε δια παντος την πορεια-ιστορια του ρωσικου λαου. Εξαιτιας του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων, οι Ρωσοι εγιναν ένα παρα πολύ μεγαλο και ισχυρο χριστιανικο Βασιλειο, ενώ αυτην την εποχη, την συγχρονη, για τους ιδιους λογους και αιτιες είναι μια πολιτικη-στρατιωτικη υπερδυναμη. 
 
Τα παντα οι ρωσοι, ότι εγιναν, ότι επετυχαν τα οφειλουν στους προγονους μας τους Ελληνες , της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. Από στοιχειωδη ευγνωμοσυνη , για το εθνος μας αυτην την εποχη, που σβηνουμε αργα και σταθερα, κατά γενικη ομολογια ως εθνος, θα επρεπε να μας βοηθησουν να επιβιώσουμε. Αυτό μπορουσαν να το κανουν με τρεις τροπους.



Η ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΡΩΣΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.




Η προπαγανδα των ρωσων, είναι προδοτικη, ενω ταυτόχρονα είναι ΘΑΝΑΣΙΜΑ καταστροφικη, διοτι κρατα με φαιδρα ψεματα, τους εξαθλιωμένους ηθικα και πνευματικα ραγιαδες στον καναπε. Ολους αυτους τους ραγιαδες τους επεισαν ότι θα τους ερθει η ελευθερια "δωρο", χωρις να ματωσουν, χωρις να πολεμησουν, χωρις να προσπαθησουν. 
 
 
Όμως είναι απαράβατος νομος του Σωτηρα Χριστου, ο οποιος είναι αμέτρητες φορες αποδεδειγμένος, ενώ είναι ο απολυτος διαχρονικος νομος του Χριστου. Ο θεος βοηθα μονον οσους αγωνιζονται, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες. Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα. 
 
 
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως "δωρο", χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. 
 
 
Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας. Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ. Αυτά για να μην περιμενουν οι νεοραγιαδες από τον καναπε, βουτηγμένοι μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα και την αδικια, να τους γλυτωσει ο βατατζής με τον πουτιν. (1) 
 
Εάν ηταν οπως τα λενε οι ανθρωποι του μαυρου θεοσοφικου σατανισμού, που προωθουν αυτην την "προφητεια", και την "απελευθερωση" μεσω του καναπε, μεσω της σεξουαλικης διαφθορας, τοτε οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοτανται ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στους καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή. 
 
 
Ολα αυτά διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.
 
Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργια, η οποια αποτελουσε για εκεινες τροπο ζωης. 
 
 
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους. Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς. Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. 
 
Εντούτοις ολους εκεινους τους αιωνες ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ολους εκεινους τους αιωνες, για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια.


Στο σημειο αυτό να αναφερω, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.


Μεσα σε ολη αυτην την παρακμη,ερχονται με παρα πολυ κακες προθεσεις οι αθρωποι του μαυρου θεοσοφικου εωσφορισμου να διαδωσουν την σωτηρια από τον καναπε με "απεσταλμενο" του θεου τον Ιωαννη Βατατζή η αλλιως τον "μαρμαρωμενο" Βασιλια,

Σε παρα πολλα αρθρα μου εχω κανει την ερωτηση προς ολους τους αφελείς αλλα και σε όλα τα μελη του μαυρου Θεοσοφικου εωσφορισμου.
 
Γιατι ενώ είναι ο εκλεκτος του Χριστου ο Ιωαννης Δουκας Βατατζής, επετρεψε ο Χριστος να παρει πισω την Κωνσταντινουπολη, ο Μιχαηλ Η Παλαιολόγος και δεν αξιωσε μια τετοια τιμη στον Ιωαννη γ Δουκια Βατατζή. 
 
Ο Ιωαννης Γ Δουκας Βατατζής ηταν βασιλιας στο κρατδιο της Νικαιας στην Μικρα Ασια, διοτι την  Ελληνικο-Ρωμαικο κρατος το ειχε κατακτηθεί από τους εωσφοριστες γερμανους το 1204 μ.Χ..


Οι ελάχιστοι Ελληνες οι οποιοι επετυχαν να διαφυγουν περσαν στην Μικρα Ασια και ιδρυσαν ένα πολύ μικρο σε γεωγραφικη εκταση Ελληνικο κρατος.


Εξι χρονια πριν από την επανακτηση της Κωνσταντινουπόλεως ο Ιωαννης γ

Βατατζής απεβιωσε και την πολη κατεκτησε ο Μιχαηλ Παλαιολόγος ο οποιος ειχε αυτομολησει στους τουρκους λογω πολιτικων διώξεων και εν συνεχεια ο παλαιολογος τυφλωσε τον νομιμο βασιλια τον Ιωαννη δ Λασκαρη για να γινει εκεινος βασιλιας.

Πως γινεται να αξιωσει ο Χριστος έναν τοσο κακα ανθρωπο να παρει πισω την πολη, και να μην αξιωσει τον αγιο Ιωαννη Δουκα Βαταζτη ; 


Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. 
 
Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν, για τοσους αιωνες. 
 
Μεσα σε όλα τα προαναφερομενα , μην ξεχνατε ότι την ιδια ακριβως προπαγανδα εκανε η ρωσια με τους ρωσους πρακτορες και τους ρωσόφιλους πριν από την επανασταση του 1821 μ.χ.. 
 
Φυσικα οι γνήσιοι Ελληνες ηξεραν ότι δεν θα ερχοταν ποτε και καμια ρωσικη "βοηθεια", για αυτό ξεκινησαν την επανασταση του 1821 μονοι τους.


Σε περιπτωση που περιμεναν την αιωνιος ανυπαρκτη ρωσικη "βοηθεια", οι προγονοι μας το 1821 μ.χ., δεν θα ειχαν απελευθερωθεί.



 Όμως το χειροτερο ολων, δεν είναι ότι δεν μας "βοηθα" για μια ακομη φορα η ρωσια, αλλα είναι ότι κανει και εχθρικες ενεργειες εις βαρος των Ελλήνων και του Χριστιανισμου, με την υποθεση του Αγιου Ειρηναίου, το Σκοπιανο, τον ναο του εωσφορου στο ρωσικο Καζαν, την παραλαβη των νεων εωσφορικών ταυτοτήτων από τους ρωσους πολιτες, και την αισχρη-φαιδρη προπαγανδα περι Βατατζή και ξανθου γεννους. 
 
ΑΝΕΚΑΘΕΝ εδώ και αιωνες η επισημη Ελληνικη εκκλησια ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τετοιου είδους "προφητειες".

Μεσα σε όλα τα προαναφερομενα , μην ξεχνατε ότι την ιδια ακριβως προπαγανδα εκανε η ρωσια με τους ρωσους πρακτορες και τους ρωσόφιλους πριν από την επανασταση του 1821 μ.χ.. 
 
Φυσικα οι γνήσιοι Ελληνες ηξεραν ότι δεν θα ερχοταν ποτε και καμια ρωσικη "βοηθεια", για αυτό ξεκινησαν την επανασταση του 1821 μονοι τους.
 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΡΗΝΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
 
 
Κλεινοντας οσο κανει τον "φιλο" των χριστιανων ο πουτιν, άλλο τοσο κανει και τον φιλο των μουσουλμάνων. 
 
Στις 23 Νοεμβρίου 2015 , ο Ρωσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εδωσε ενα σπανιο και πολύτιμο δωρο στον ανωτατο Ιρανο ηγετη Αλί Χαμενει. 
 
Ο Πουτιν χάρισε στον Χαμενει ενα απo τα πέντε αντιγραφα του αρχικου χειρόγραφου του Κορανιου, του μουσουλμανικου ιερου κειμένου που χρονολογείται απo τον 7ο αιώνα. 
 
Μην ξεχνατε ότι το ιραν όχι μονον είναι ενας από τους καλυτερους πελετες των ρωσων στον εξοπλιστικο τομεα (αμυνας), αλλα είναι ταυτόχρονα η δευτερη χωρα στον κοσμο , με το περισσοτερο γυσικο αεριο. 
 
Επισης ο πουτιν θελει το ιραν, στην νεα ενωση που δημιουργει.
 
 
Ένα ακομη παράδειγμα, για το ποσο ισχυροι ηταν οι προγονοι μας εκεινη την εποχη , ειναι ότι στην Κωνσταντινουπολη επι Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, υπηρχε τζαμι για την μειονοτητα των μωαβιτων (ισμαηλιτων).
Μονον που την εποχη εκεινη είμασταν οι κυριαρχοι του πλανητη. 
 
Εμεις οι Ελληνες, ειχαμε την κορυφαια αυτοκρατορια του κοσμου. 
 
Οι προγονοι μας, πολεμουσαν ολους εκεινους τους αιωνες, καθημερινα παρα πολύ γεναια στα πεδια των μαχων με το σπαθι στο χερι, για αυτό είμασταν ελευθεροι, είμασταν κοσμοκρατορες, 
 
Για ολους αυτους τους λογους αυτό οι αγαρηνοι που ζουσαν μαζι μας εκεινες της εποχες , στην Ελλαδα ,ως μεινοτητα , παρα το γεγονος ότι τα δυο εθνη βρισκοταν καθημερινα σε πολεμο ,Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια και αγαρηνοι, ομως οι αγαρηνοι που ζουσαν μαζι μας ως μειονοτητα δεν τολμουσαν να κανουν δολοφονιες, βιασμους, κλοπες, κλπ ηταν αψογοι. 



Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .


Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;


ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΩΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.

ΟΥΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΜΟΝΙΚΟ

ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.  ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕ Η ΡΩΣΙΑ
ΕΝΑΝ ΙΕΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΝΑΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΝΑΝ
ΑΓΙΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΡΩΕΣ
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ
ΚΛΠ.
Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΄ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ
ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ
ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΜΙΣΘΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΙΣ
ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ
ΑΙΩΝΕΣ Η ΕΠΙΣΙΜΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΦΙΛΙΑ" ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ
ΚΟΣΜΟΥ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΙΜΑ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΛΙΚΑ.
ΠΟΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ
ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ
ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ
ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΛΙΒΕΡΟΙ, ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΙ
ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ
ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΙΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ
ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΡΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΕΠ[ΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, 
Η ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΗΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟ
ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΠΙ ΟΚΤΑΒΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
ΕΠΙ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΥ Ε ΤΟ 1204 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. 
ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ
ΡΩΣΙΑΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-
ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΣΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.
ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ 
ΤΟΥΣ 
ΤΗΣ 1453, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΥΠΡΙΑΚΟ 1974, ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ2010. 


ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΝΤΕΣ. 

ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
ΟΜΩΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΠΟΤΕ.

Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. Ολα τα προαναφερομενα θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.



Απο όλους τους προαναφερομενους εξαιρείται ένα μικρο μερος των λαων αυτων ανα τους αιωνες, με βαση της παγκόσμιας Ελληνικες μαθηματικες σταθερες μετρον αριστον, και μηδεν αγαν.
 
 
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 


ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ: «Ο ΑΛΛΑΧ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ».

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ: «Ο ΑΛΛΑΧ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ».


 
Sir Evelyn And Lynn Forester De Rothschild With Bill And Hillary Clinton

Η Λαίδη Lynn Forester de Rothschild, υποστηρίκτρια των Δημοκρατικών στις  ΗΠΑ  και παλιά φίλη των Κλίντον, για  «να δείξουμε την αγάπη μας στην Χίλαρυ», διοργάνωσε στο κτήμα Ναντάκετ των Ρότσιλντ «δείπνο εράνου», υπέρ της Χίλαρι. 
 
 
Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή σε όλους, αλλά ... έπρεπε ο κάθε «υποστηρικτής» να δώσει τουλάχιστον 100.000 $. Μια οικογενειακή φωτογραφία με την Κλίντον κόστιζε 10.000 $.
 
 
Μια ερώτηση προς την Κλίντον κόστιζε 2.700.
Με  τέτοια  μικροποσά  ασχολούνται  οι  Ρότσιλντ.
 
Το  "Δημοκρατικό"  κόμμα  των  ΗΠΑ  θεωρείται  το  κόμμα  των  φτωχών  αμερικανών,  το  κόμμα  των  "προοδευτικών  και  αριστερών  διανοουμένων",  το  κόμμα  του  Σύριζα  και  της  Ν.Δ.,  το  κόμμα του  Τσίπρα  και  του  Μητσοτάκη.  
 
Το  κόμμα  αυτό  ψηφίζουν  οι  μειονότητες,  οι  εβραίοι,  οι  Έλληνες,  οι  Ρότσιλντ,  οι  Ροκφέλερ  και  ο  Σόρος.  Το  "Ρεμπουπλικανικό"  κόμμα  είναι  το  κόμμα  των  πλουσίων  αμερικανών.  

"Show Hillary Love" Rothschilds Urge As She Charges $2,700 Per Question

 

Sep 4, 2016 5:15 PM
 
Yesterday we pointed out something troubling: while Hillary Clinton has now gone 274 days without giving a press conference (even as her campaign spokesman Brian Fallon eagerly vowed that "if elected Hillary Clinton will hold press conferences") she has been all too eager to answer questions from donors at exclusive (and expensive) fundraisers.
 
 
Like, for example, the one that took place two weeks ago at the Rothschilds' Nantucket estate. Recall that as we reported then, the day after Bill's 70th birthday "Hillary, not one to be bothered with traditional peasant forms of travel, awoke and took her private jet just 20 miles over to Nantucket where the Rothschilds will be hosting a fundraiser.  
 
The event is open to all...well anyone who can afford the $100,000 per person price tag."
Now, thanks to the NYT article that gives the common people a glimpse into what exactly has been taking place within these fundraisers, we know that when Hillary arrived at the Rotschild mansion, she would "bask in an affectionate embrace as hosts try to limit confrontational engagements.
 
 Lady Lynn Forester de Rothschild, a backer of Democrats and a friend of the Clintons’, made sure attendees did not grill Mrs. Clinton at the $100,000-per-couple lamb dinner Mrs. Forester de Rothschild hosted under a tent on the lawn of her oceanfront Martha’s Vineyard mansion
 
“I said, ‘Let’s make it a nice night for her and show her our love,’” Mrs. Forester de Rothschild said.


ΟΙ  ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ  ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΟΤΙ:  «Ο  ΑΛΛΑΧ  ΣΤΟ  ΚΟΡΑΝΙ  ΔΙΝΕΙ  ΕΝΤΟΛΗ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΠΟΛΕΜΟΥΝ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ».  
 
 
 
Σύμφωνα με άρθρο αιγυπτιακής εφημερίδας  Independent, το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται ότι ο « Αλλάχ τους έχει  διατάξει να αφήσουν  το Ισραήλ και να πολεμήσουν πρώτα  με όλη  τους την δύναμη  τους άμεσους εχθρούς τους Σιίτες  », αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.
 
Αντ’ αυτού, οι άμεσοι εχθροί και σαφείς στόχοι του ISIS θα πρέπει να είναι αρχικά οι αποστάτες, δηλαδή οι αιρετικοί, άθεοι και μετά οι άπιστοι ( Χριστιανοί), τονίζει η οδηγία των ηγετικών στελεχών της οργάνωσης.
 
 
 
Το δημοσίευμα κάνει  μια ιστορική αναφορά για το πώς ο διάσημος κατακτητής Σαλαντίν (1137-1193),  ένας  σουνίτης μουσουλμάνος  στρατιωτικός διοικητής,  πολέμησε και εξόντωσε πρώτα τους  σιίτες μουσουλμάνους πριν κατακτήσει στην συνέχεια  την Ιερουσαλήμ από  τους Σταυροφόρους.
 
Το συμπέρασμα είναι ότι ο ISIS θα πρέπει να επικεντρωθεί στην καταπολέμηση των σιιτών μουσουλμάνων αρχικά, οι οποίοι θεωρούνται  «αποστάτες» από την ισλαμική θρησκεία ,  κατακτώντας χώρες όπως το Ιράκ και την Συρία.
 
Στην συνέχεια σειρά θα λάβει η Ευρώπη με τα εκατομμύρια των Χριστιανών.
 
 
Η  μετάφραση του αραβικού  δοκιμίου  Bassam αναφέρει : «Ο Αλλάχ μας προστάζει να μην πολεμήσουμε το Ισραήλ», αναφέρει η ιστοσελίδα τoυ ISIS.
 
Οι ίδιοι οι Τζιχαντιστές που συμμετέχουν στην  οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λεβάντε (Daesh), διακηρύττουν ότι «ο  Αλλάχ στο Κοράνι δίνει εντολή να μην πολεμήσουν το Ισραήλ ή τους Εβραίους, αλλά τους αποστάτες και τους υποκριτές».
 
Σε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί ο Daesh δεν αντιπαλεύεται το Ισραήλ, αλλά πολεμάει  και εξοντώνει τον λαό του Ιράκ και της Συρίας, στελέχη του Daesh έγραψαν σε σχετικό tweet: «Στο Κοράνι, ο Αλλάχ  μιλάει για τους εγγύς   εχθρούς και υποκριτές ως τους πιο επικίνδυνους ακόμη και από τους απίστους».
 
Η ίδια η οργάνωση του Daesh έχει διακηρύξει ότι : «Η Ιερουσαλήμ δεν πρόκειται να  απελευθερωθεί μέχρι να απαλλαγούμε από αυτά τα είδωλα, τους ομοίους του Al Alinvtaiwih και όλες αυτές τις οικογένειες και πιόνια της [δυτικής] αποικιοκρατίας που ελέγχουν την μοίρα του μουσουλμανικού κόσμου».
 
 
 
 
 
Έγκυροι ειδικοί αναλυτές επί θεμάτων τρομοκρατίας τονίζουν ότι , αν κάποιοι  εκτιμούν ότι ο ISIS είναι στην πραγματικότητα δημιούργημα της CIA και της Μοσάντ, τότε αυτή η στρατηγική είναι απολύτως λογική  το γιατί οι ακραίοι  ισλαμιστές δεν πολεμούν  το Ισραήλ ή τους Εβραίους.
 
ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΜΙΚΡΗ  ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ,  ΠΟΥ  ΤΗΝ  ΞΕΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΙΔΑΜΕ  ΟΛΟΙ  ΜΑΣ,  ΟΣΟΙ  ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ
 
Christians in Jerusalem Want Jews to Stop Spitting on Them
A few weeks ago, a senior Greek Orthodox clergyman in Israel attended a meeting at a government office in Jerusalem's Givat Shaul quarter. When he returned to his car, an elderly man wearing a skullcap came and knocked on the window. When the clergyman let the window down, the passerby spat in his face.

Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, λέει Καθολικός κληρικός.

 

Είναι "φυσιολογικό" για τους Εβραίους να φτύνουν τους χριστιανούς στους δρόμους της Ιερουσαλήμ, δήλωσε ένας ανώτερος Καθολικός κληρικός της πόλης, ο πατέρας Pierbattista Pizzaballa, που έχει τον τίτλο ‘custos’ (στα λατινικά ο κηδεμόνας) των ιερών τόπων για λογαριασμό του Βατικανού.
Μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην ισραηλινή εφημερίδα Haaretz μετά την νέα εμπρηστική επίθεση και τους βανδαλισμούς στο Μοναστήρι Trappist στο Latrun,  όπου  κάποιοι  έγραψαν  στα  εβραϊκά  «Ο  Ιησούς  ήταν  ένας πίθηκος»  ο  Pizzaballa υπενθυμίζει στους Ισραηλινούς το πώς αντιμετωπίζονται οι Χριστιανοί στο Ισραήλ.
 
 
 
 
Σε σχέση με τα μακροχρόνια, συνεχή περιστατικά με ορθόδοξους Εβραίους εξτρεμιστές στην Ιερουσαλήμ που φτύνουν τους χριστιανούς κληρικούς, ο Pizzaballa, δήλωσε: «Όταν ήρθα στη χώρα, μου είπαν ότι πρέπει να ξέρω ότι αν περπατώ με το ράσο στους δρόμους της πόλης [Ιερουσαλήμ], οι άνθρωποι θα με φτύνουν και εγώ δεν πρέπει να προσβάλλομαι, γιατί είναι κάτι ‘φυσιολογικό’. "
 
 
Χωρίς να έχει σημασία αν έχει υψηλή θέση, κάθε ιερέας που θα περπατήσει γύρω από την πόλη αργά ή γρήγορα θα δεχτεί τα φτυσίματα και τις κατάρες από ένα μαθητή yeshiva, (ιουδαϊκού θρησκευτικού σχολείου) πρόσθεσε.
 
 
Ο Pizzaballa, ο οποίος ζει στο Ισραήλ εδώ και 22 χρόνια, είναι ο επικεφαλής του Τάγματος των Φραγκισκανών στη Μέση Ανατολή. 
 
Ως ‘Custos’, είναι ένας από τους ιθύνοντες της Καθολικής Εκκλησίας και έχει την επιμέλεια των περισσότερων Χριστιανικών ιερών τόπων της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Εκκλησίας του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ, και της Εκκλησίας της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ.
 
 
Μετά από περισσότερο από δύο δεκαετίες εδώ, είπε ότι γνωρίζει τις περιοχές της Ιερουσαλήμ, όπου κινδυνεύει να δεχτεί φτύσιμο, συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής της Πύλης της Γιάφας και της αρμενικής συνοικίας.
 
 
Οι βανδαλισμοί στο μοναστήρι Latrun είναι το τελευταίο περιστατικό ενός πρόσφατου σερί επιθέσεων κατά χριστιανικών ιερών τόπων.
 
 
Τον Φεβρουάριο, ύστερα από τα γεγονότα στην Ιερουσαλήμ, ο Pizzaballa έγραψε στον Πρόεδρο του Ισραήλ, Shimon Peres, ότι τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του είχαν μάθει να αγνοούν τις προκλήσεις, αλλά ότι τώρα έχουν κλιμακωθεί τόσο που έχουν γίνει αφόρητες.
 
 
Μετά την επιστολή του προς τον Πέρες, ωστόσο, ήρθε στην επιφάνεια η αντιχριστιανική εχθρότητα, ακόμη και στην Κνεσέτ, με  το  σκίσιμο  της  Καινής  Διαθήκης  μπροστά  στην  κάμερα  από τον βουλευτή της Εθνικής Ένωσης Michael Ben Ari.
 
«Ήταν σοκαριστικό», είπε ο Pizzaballa. "Αν εσείς ως Εβραίοι θέλετε οι άνθρωποι να σας σέβονται, θα πρέπει να σέβεστε κι εσείς τους άλλους. Υπάρχουν δισεκατομμύρια  χριστιανοί για τους οποίους αυτό το βιβλίο είναι ιερό".
 
 
Τόνισε επίσης την αδύναμη απάντηση από το πολιτικό σύστημα του Ισραήλ και το ευρύ κοινό για την πράξη του Ben Ari, λέγοντας ότι περιορίστηκε σε δηλώσεις του στυλ ότι ο Ben Ari δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε. «Είναι μια έλλειψη ευαισθησίας», δήλωσε ο κληρικός. "Ένα τέτοιο σοβαρό πράγμα συμβαίνει και κανείς δεν κάνει τίποτα
 
Στην πράξη, με αυτό αρνούνται την ύπαρξή μας εδώ. "-
 
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 

 

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα   Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης ...