Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Οι βρώμικοι μετανάστες έρχονται με «γεμάτες βαλίτσες»

Οι βρώμικοι μετανάστες έρχονται με «γεμάτες βαλίτσες»

 
 
Το σκάνδαλο με τις χρυσές visa στην Ελλάδα, αντίστοιχες υποθέσεις στη Μάλτα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία ανέδειξαν κάτι που αρκετοί ήξεραν, αλλά πολύ λίγοι κατανοούσαν, τη μπεγάλη μπίζνα της πώλησης υπηκοότητας, τη σύνδεσή της με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και την άσκηση πολιτικής επιρροής.
 
 
Ενώ λοιπόν ο Τραμπ και οι ακροδεξιοί στοχοποιούν τους πρόσφυγες από τις εμπόλεμες ζώνες και τους οικονομικούς μετανάστες ως εν δυνάμει εγκληματίες, στην πραγματικότητα, όπως αποδεικνύουν οι τελευταίες εξελίξεις -αλλά και οι παλαιότερες- είναι οι white collar «μετανάστες» αυτοί που όχι μόνο εισέρχονται παράτυπα, αλλά και παράνομα, καθώς αν και έχουν χαρτιά, αυτά σε πολλές περιπτώσεις, είναι παρανόμως κτηθέντα, έχουν δηλαδή διαφθείρει το μηχανισμό της χώρας που εισέρχονται πριν καν αποκτήσουν -παρανόμως- την υπηκοότητα.
 
 
Σε αντιδιαστολή με τους ανθρώπους που διασχίζουν θάλασσες και αν είναι τυχεροί θα επιζήσουν για να χαρακτηριστούν παράτυποι -στην καλύτερη περίπτωση- μετανάστες και εν συνεχεία θα στοιβαχθούν στα hot spots σε άθλιες συνθήκες επιβίωσης, οι πλούσιοι θα πληρώσουν για να αποκτήσουν νόμιμα χαρτιά, αλλά σε πολλές περιπτώσεις με παράνομο τρόπο.
 
 
Αυτοί, οι πλούσιοι, παράνομοι μετανάστες εισάγουν de facto την εγκληματικότητα, χρησιμοποιούν το χρήμα για να διαφθείρουν, να υπονομεύσουν και να απαξιώσουν πρόσωπα, διαδικασίες, θεσμούς και την αξιοπιστία της χώρας. 
 
Σε άλλες περιπτώσεις, όπως στη Danske και στη Deutsche Bank αποτελούν όχημα για πολιτική επιρροή ξένων κυβενήσεων, προώθηση συμφερόντων, ενώ πολλέςφορές πρόκειται για πρόσωπα βιτρίνα για εμπόριο ναφκωτικών.
 
 
Στην Ευρώπη το θέμα έχει αρχίσει να μπαίνει στην ατζέντα από το 2017, όταν μετά τη ρωσική παρέμβαση στις εκλογές διαπιστώθηκε ο ρόλος μεμονωμένων προσώπων και ο τρόπος που αυτά βρέθηκαν στη χώρα, απέκτησαν επιρροή και προσβάσεις. 
 
Τώρα η ΕΕ βάζει μπλόκα στους Ρώσους και τους Κινέζους, ωστόσο, η πρωτοβουλία αυτή ίσως αποδειχθεί «πολύ λίγο, πολύ αργά», καθώς οι διαδικασίες έχουν υπονομευθεί, η αξιοπιστία χαθεί και η ακροδεξιά χρηματοδοτείται απρόσκοπτα.


 
 
Πόσο κάνει όμως ένα τέτοιο διαβατήριο, που δεν περνάει από τη συνήθη διαδικασία εγκρίσεων, απορρίψεων και δεν καλούν τον υποψήφιο για συνέντευξη να τον εξετάσουν στα ελληνικά του και στη γνώση της πολιτικής κατάστασης της χώρας υποδοχής, αλλά το παραλμβάνει μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου και αφού έχει καταθέσει τα λεφτά στην τράπεζα, έχει αγοράσει ακίνητα ή μετά την αγορά μετοχών; 
 
Και μιλάμε πάντα για το νόμιμο κόστος, η «μίζα» δεν περιλαμβάνεται στην τιμή…


 
Φθηνότερο από ένα Gulfstream, πιό εύχρηστο από ένα superyacht, ένα δεύτερο διαβατήριο – ή ένα τρίτο ή τέταρτο – είναι ένα ακόμα asset στην προσωπική περιουσία των υπερ-πλουσίων.
 
 
Ακόμη και οι πλέον ισχυροί πολίτες του κόσμου, φαίνεται ότι χρειάζονται ένα σχέδιο Β.
 
 
Οι πλούσιοι αγοραστές «αναζητούν ασφάλεια» δήλωσε στο Bloomberg ο Christian Kalin, πρόεδρος της Henley & Partners, ο οποίος παρέχει συμβουλές για την υπηκοότητα και δημοσιεύει βαθμολογίες όπως ο δείκτης ποιότητας της ιθαγένειας (η Γαλλία είναι Νο. 1).
 
 
Ο Καλίν, κατατάσει την ανάγκη ασφάλειας έναντι εξεγέρσεων και κοινωνικών αναταραχών ως το βασικό λόγο πίσω από την ανάκγκη απόκτησης πολλαπλών διαβατηρίων, που δείχνει ότι οι πλούσιοι γνωρίζουν ότι ο πλουτισμός τους είναι σε βάρος άλλων και απλά θέλουν να μεταφέρουν αυτή τη νοοτροπία αλλού…
 
 
Ενώ πολλά έθνη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, επιτρέπουν στους νόμιμους κατοίκους να έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για ιθαγένεια, αφού πληρούν ορισμένα κριτήρια, μόνο 10 χώρες επιτρέπουν σε αλλοδαπούς να αποκτήσουν απλώς την υπηκοότητα.
 
Μόνο οκτώ από αυτές, όμως, χαρακτηρίζονται από το ΔΝΤ ως offshore οικονομικοί παράδεισοι. 
 
Αν και ο Καλίν σημείωσε ότι η σταθερότητα, και όχι η φοροαποφυγή, είναι το κίνητρο, η προτίμηση των φορολογικών παραδείσων, δείχνει τη σύνδεση των δύο και την ποιότητα των εν δυνάμει υπηκόων.
 
 
Πλέον, τα πολλαπλά διαβατήρια κατατάσσονται μέσα στα βασικά περιουσιακά στοιχεία ενός υπερ-πλούσιου, που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από το διεθνές επιχειρηματικό jet set.



https://www.crisismonitor.gr
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 

 

Σύντομη αποκαλυπτική ιστορία του Ισλάμ.

Σύντομη αποκαλυπτική ιστορία του

 Ισλάμ.





Ομιλία από την Λιβανέζα Brigitte Gabriel που ζει στην Αμερική.


Μέσα σε λίγη ώρα αναλύει όλη την αλήθεια για το πως επικράτησε και ξεδιπλώθηκε το Ισλάμ από τον 7ο αιώνα ως σήμερα.

Δείτε τι λέει και για τον ISIS.

 









theologos vasiliadis

 

Τα ίχνη του ISIS στην Αθήνα

Τα ίχνη του ISIS στην Αθήνα 

 




Κινδυνεύει η Αθήνα από μια τζιχαντιστική επίθεση τύπου Βρυξελλών, Παρισιού ή Βαρκελώνης;
 
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας -και με τι σκοπούς;- υποστηρικτές του ISIS και εν γένει της τζιχάντ;
 
Είναι ευάλωτοι οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Ελλάδα σε προσπάθειες ριζοσπαστικοποίησής τους από φανατικούς ομοθρήσκους τους;
 
Ποιοι, ενδεχομένως, είναι πιο ευπαθείς -όσοι συνωστίζονται στα hot spot ή μέλη των μουσουλμανικών κοινοτήτων μεταναστών;
 
Επιβεβαιώνεται ο φόβος για μαζική επιστροφή ξένων μαχητών του ISIS, μέσω Ελλάδας, στην Ευρώπη μετά την κατάρρευση του ψευδο-χαλιφάτου των τζιχαντιστών στη Συρία και το Ιράκ;

Σ' αυτά τα ερωτήματα απαντά αυτό το ρεπορτάζ.

Η δημοσιογραφική έρευνα εντόπισε 'ίχνη' ακραίου Ισλάμ στην Αθήνα, μεταξύ άλλων, σε βιντεοσκοπημένο φανατικό κήρυγμα 

-το οποίο και παρουσιάζει- ενός ιμάμη που υποδαύλιζε το μίσος σε άτυπα τζαμιά στο Μενίδι και το Αιγάλεω,

 


 
στη 'φιλία' μέσω facebook μιας μουσουλμάνας που δηλώνει την Αθήνα ως τόπο διαμονής μ' ένα γνωστό βρετανό στρατολογητή του ISIS,
 
στις καταγγελίες για 'συμβόλαια' χιλιάδων ευρώ με τα οποία επιχειρείται να παραπλανηθούν παράτυποι ανήλικοι μετανάστες για να ενταχθούν στον ISIS.

Δίνοντας έμφαση στην επαγρύπνιση, την ανάλυση των πληροφοριών και τη συνεργασία,  
ο Frédéric Encel


καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Paris School of Business, πλαισιώνουν το θέμα του ισλαμιστικού εξτρεμισμού σε Ελλάδα και διεθνώς. 

 
Αίσθηση προκαλούν οι μαρτυρίες του Σαγιέντ Τζαμίλ, Προέδρου του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας – Πακιστάν, 
 
του οδοντιάτρου από τη Συρία, Αντιπροέδρου του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων, Αϊμάν Σλίμπι,

Απάντηση στον Αϊμάν Σλίμπι: Συμμετοχή των Μουσουλμάνων στο Πάσχα;

Πρόκειται για Μουσουλμάνους, που δυστυχώς δεν έχουν καμία Ισλαμική Θεολογική παιδεία. 
 
Πρόκειται για ταλαίπωρους που συμβιβάζουν την πίστη τους έτσι ώστε να φανούν μοντέρνοι και προοδευτικοί. 
 
Πρόκειται για άτομα που υποφέρουν από κόμπλεξ κατωτερότητας. 
 
Συμβιβάζονται και συμβιβάζουν βασικές αρχές της πίστης του Ισλάμ έτσι ώστε να ευχαριστήσουν τον περίγυρο τους και να γίνουν αρεστοί. 



 
καθώς και του σουφιστή ιμάμη Ραφακάτ Αλί Κάντρι.




 
Ακτινογραφία των προκλήσεων και των κινδύνων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα σε σχέση με την ισλαμιστική ριζοσπαστικοποίηση και την τζιχαντιστική τρομοκρατία όπως αυτά καταγράφηκαν σε ημερίδα του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας (ΚΕ.ΜΕ.Α.). 

Στο βίντεο που προβάλλεται λίγο πριν από τη λήξη της ημερίδας του Κέντρου Μελετών Ασφαλείας με θέμα «Ισλαμιστική Ριζοσπαστικοποίηση και Τρομοκρατία – Προκλήσεις και Απαντήσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα» εμφανίζονται αλλοδαποί μαχητές, πολίτες κρατών της Δύσης, που εντάχθηκαν στο ISIS
 
Καλούν ομοθρήσκους συμπολίτες τους να πράξουν το ίδιο και να στραφούν κατά των χωρών στις οποίες γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.

Το βίντεο -το οποίο αποτελεί συρραφή διαδικτυακού προπαγανδιστικού οπτικού υλικού του ISIS- ολοκληρώνεται με εικόνες από στρατιωτική εκπαίδευση παιδιών
 
Ένα από αυτά δηλώνει με περηφάνεια πως προετοιμάζεται για να γίνει μουτζαχεντίν που θα σκοτώνει απίστους. «Ένας άλλος κόσμος έχει γεννηθεί, ψηφιακός κόσμος, ένα ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο πλέον εκμεταλλεύονται πλήρως οι συγκεκριμένοι τρομοκρατικοί δρώντες, ιδίως αυτοί που έφυγαν από τις ευρωπαϊκές χώρες και κατέληξαν εκεί», σχολιάζει ο ταξίαρχος Αθανάσιος Κοκκαλάκης, ενώ ο αστυνομικός υποδιευθυντής Ηρακλής Πατεράκης υπογραμμίζει ότι «το ISIS δεν αντιμετωπίζει τα παιδιά ως αναλώσιμους που θα πάνε στη μάχη και θα ανατιναχτούν, τα βλέπει ως το μέλλον της Οργάνωσης, γεγονός που πρέπει να μας ανησυχεί».
 

Οι τζιχαντιστές ηττώνται, ο τζιχαντισμός θεριεύει

 

Μπορεί η δύναμη σε Συρία και Ιράκ του αυτοαποκαλούμενου «Ισλαμικού Κράτους» ή Ντάες ή ISIS να έχει σημαντικά μειωθεί τον τελευταίο καιρό, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την έλξη που αυτό -όπως και οι ομοϊδεάτες του της Αλ Κάιντα– ασκούν σε ευρωπαίους μουσουλμάνους πολίτες, πολλοί από τους οποίους είναι μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς. Το δείχνουν η κλιμάκωση των τζιχαντιστικών επιθέσεων και η διασπορά τους. 

 

Κοντολογίς, όπως λέει ο Κωνσταντίνος Καβράκης της Europol:

 

Το επίπεδο απειλής είναι υψηλό. Θα λέγαμε ότι είναι το υψηλότερο όλων των εποχών

 

Εκατοντάδες συλλήψεις υπόπτων τζιχαντιστών στην Ε.Ε. – 15 στην Ελλάδα

 

europol-arrest-jihadism_2.png

 

Η τελευταία έκθεση της Europol δείχνει τη ραγδαία αύξηση του αριθμού των συλληφθέντων σε σχέση με την τζιχαντιστική τρομοκρατία στα κράτη – μέλη της Ε.Ε: 159 οι συλληφθέντες το 2012, 718 το 2016. 

 

Πέραν της διπλής σύλληψης η οποία πήρε μεγάλη δημοσιότητα -αυτή των Μπεκτάσεβιτς και αλ Χασάνι στις αρχές του 2016 στην Αλεξανδρούπολη- άλλοι 13 συνελήφθησαν πέρυσι από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας ως ύποπτοι για συνεργασία με τζιχαντιστικές ομάδες. 

 

Όπως σημειώνει ο ταξίαρχος Γεώργιος Κανέλλος, «παρότι δεν έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη οργανωμένων εξτρεμιστικών ισλαμικών πυρήνων ούτε έχει καταγραφεί επικίνδυνη ακραία δραστηριοποίηση μουσουλμάνων που διαβιούν στη χώρα μας, ο κίνδυνος παρείσφρησης εξτρεμιστικών στοιχείων μέσω των δικτύων διακίνησης παράνομων μεταναστών δεν μπορεί να αποκλειστεί».

 

Ενσωμάτωση μεταναστών και ταυτοτική κρίση

 

 

Η ενσωμάτωση των προσφύγων και η κρίση ταυτότητας των μεταναστών 2ης και 3ης γενιάς συνιστά μεγάλη, αν όχι τη μεγαλύτερη, πρόκληση για την Ελλάδα, η οποία, προσώρας, δεν έχει βιώσει την ένταση του κινδύνου της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας. Δύο παρεμβάσεις εκπροσώπων κοινοτήτων μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα τραβούν την προσοχή. 

 

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Ελλάδας – Πακιστάν, Σαγιέντ Τζαμίλ, εκφράζει παράπονα για ελλιπή συνεργασία των αρχών με τις κοινότητες των μεταναστών. «Δεν αντιλαμβάνομαι την πικρία», απαντά ο κ. Κανέλλος «έχουμε ξανασυναντηθεί, εδώ είμαστε, είμαστε ανοικτοί, η μάχη κατά της τρομοκρατίας απαιτεί συστράτευση». 

 

Ο Πρόεδρος της Στέγης Σύρων Ελλάδας, οδοντίατρος Σλίμπι Αϊμάν, ‘δείχνει’ την καχυποψία της Ευρώπης προς το πολιτικό Ισλάμ ως μία από τις αιτίες της ριζοσπαστικοποίησης και προσθέτει με νόημα ότι «εμείς, ως κοινότητες που ζούμε στην Ευρώπη, είμαστε από τα πρώτα θύματα της τρομοκρατίας».

 

Η πόλωση: ισλαμιστικός και ακροδεξιός εξτρεμισμός

 

europol-718-2016_2.jpg

 

Η παρέμβαση του Αϊμάν Σλίμπι θέτει την ουσία του ζητήματος της πόλωσης, η διατήρηση και η όξυνση της οποίας ανησυχούν πολύ και απαιτούν δράσεις. «Αυτό που λέμε αντανακλαστική, σωρευτική, η μία ριζοσπαστικοποίηση που πυροδοτεί την άλλη ριζοσπαστικοποίηση» εξηγεί ο διεθνολόγος, επιστημονικός συνεργάτης του ΚΕ.ΜΕ.Α. Τριαντάφυλλος Καρατράντος, «η απάντηση ακροδεξιών ριζοσπαστικών ομάδων στην ισλαμιστική ριζοσπαστικοποίηση στοχοποιώντας μετανάστες και μουσουλμάνους».

 

Ο κίνδυνος από τους αλλοδαπούς μαχητές που επιστρέφουν

 

Επιπρόσθετη πρόκληση για την Ελλάδα -η οποία, μάλιστα, εμφανίζεται σε χάρτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ως μέρος του «Χαλιφάτου»- είναι οι αλλοδαποί μαχητές που εγκαταλείπουν το Ντάες τώρα που αυτό ηττάται, και ενδεχομένως επιχειρήσουν μέσω Ελλάδας να περάσουν στην Ευρώπη με σκοπό ακόμη και να μεταφέρουν στο έδαφoς της Ε.Ε. τακτικές από το πεδίο της μάχης. 

Η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καβράκη είναι ανατριχιαστική:

Απόκρυψη εκρηκτικών όχι ακριβώς στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου -μιλάμε πάντα για επιθέσεις αυτοκτονίας με αυτοκίνητο- αλλά στο σασί. Έχουμε πληροφορίες ότι επιχειρούν να «χτίσουν» ένα αυτοκίνητο ως εκρηκτικό μηχανισμό

 

jihadism-kemea.JPG
 
Εισήγηση για τους ξένους μαχητές, ΚΕ.ΜΕ.Α. – πηγή: Μαρία Καρχιλάκη

 

«Οδηγός» για την αναγνώριση τζιχαντιστών

 

Άλλο τόσο προβληματίζουν, πιθανή χρήση υφιστάμενων δικτύων του οργανωμένου εγκλήματος για λογής-λογής διευκολύνσεις σε τζιχαντιστές, ενδεχόμενη ριζοσπαστικοποίηση μεταναστών στις φυλακές, όπως και ο αυξανόμενος κίνδυνος ριζοσπαστικοποίησης εντός των προσφυγομεταναστευτικών δομών. 

 

Ζητούμενο, ειδικά για τα δύο τελευταία, είναι, με τη βοήθεια επιχειρησιακού οδηγού -όπως εξηγεί ο αστυνομικός υποδιευθυντής, στέλεχος του ΚΕ.ΜΕ.Α. Βασίλειος Θεοφιλόπουλος– να μπορέσουν οι επαγγελματίες πρώτης γραμμής έγκαιρα να δουν τα σημάδια: 

«Περιλαμβάνει ενδείξεις τόσο σε πρώιμο στάδιο όσο και σε ώριμο. Στο μεν πρώιμο -ενδείξεις για αναγνώριση ενδεχόμενης διαδικασίας ριζοσπαστικοποίησης, στο δε ώριμο -ενδείξεις αναγνώρισης ενδεχόμενης προετοιμασίας τρομοκρατικών ενεργειών, ένταξη, δηλαδή, στην ενεργό δράση».

 

Ο «τζιχαντιστής λύκος»

 

Ακόμη μία απειλή με δυναμική που απασχολεί ελληνικές και μη αρχές ασφαλείας είναι -όπως δείχνουν οι επιθέσεις των τελευταίων ετών- ο «τζιχαντιστής λύκος», ο οποίος σε αντίθεση με τον τυπικό μοναχικό δράστη δεν είναι πλέον «μόνος» αλλά πλήρως δικτυωμένος και ενεργός στην διαδικτυακή τζιχαντιστική κοινότητα από την οποία αντλεί υποστήριξη, παίρνει συμβουλές και οδηγίες για να προετοιμάσει το χτύπημά του και αποκτά τζιχαντιστική «ταυτότητα» ως μέλος μιας ευρύτερης ομάδας.

 

πρωτοδημοσιεύτηκε εδώ

Tagged as

www.cnn.gr
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 

Τι έκανε ο «Δάσκαλος» του τζιχάντ στην Ελλάδα

Τι έκανε ο «Δάσκαλος» του τζιχάντ στην Ελλάδα

Ενα παλιό διώροφο σπίτι στην οδό Κρήτης στο Αιγάλεω είχαν βάση οι «στρατολόγοι τζιχαντιστών» στην Ελλάδα.


Ενα παλιό διώροφο σπίτι στην οδό Κρήτης στο Αιγάλεω είχαν βάση οι «στρατολόγοι τζιχαντιστών» στην Ελλάδα, την άγνωστη δράση των οποίων παρουσίασε «Το Βήμα της Κυριακής». 

 
Κεντρικό πρόσωπο του «ελληνικού» δικτύου τζιχαντιστών θεωρείται ο 53χρονος Ιρακινός Σαρίφ Καντίρ, που είχε το ψευδώνυμο «Μαμόστα» («Δάσκαλος») και εκτός των άλλων φέρεται να χρηματοδοτούσε δραστηριότητες του ISIS μέσω λογαριασμού του που εντοπίστηκε σε τράπεζα του Λιβάνου.



Η κατοικία όπου διέμενε ο Σαρίφ Καντίρ στο Αιγάλεω
 
Ο «Μαμόστα», που διέμενε στη συγκεκριμένη κατοικία στο Αιγάλεω, μαζί με άλλους ομοεθνείς του είχε συνεχή επικοινωνία με άλλους τζιχαντιστές στην Ιταλία, στην Ελβετία αλλά και στη Μέση Ανατολή. Ανάμεσα σε αυτούς, με τον μουλά Κρεκάρ στη Νορβηγία, που θεωρείται από τις ευρωπαϊκές διωκτικές αρχές ο υποψήφιος «Ευρωπαίος Οσάμα μπιν Λάντεν». 
 
Μάλιστα ο Καντίρ, που συνελήφθη προ μερικών μηνών στη Βρετανία, φέρεται να οργάνωνε εκεί δολοφονικές επιθέσεις εναντίον πολιτικών.
 
Ο «εγκέφαλος»
 
 
Οπως είχε παρουσιάσει «Το Βήμα» την Κυριακή 10 Απριλίου, η υπόθεση διαδικτυακής στρατολόγησης τζιχαντιστών και στη χώρα μας αναδείχθηκε για πρώτη φορά στις 12 Νοεμβρίου 2015, μόλις λίγες ώρες πριν από τη σφαγή στο Παρίσι από τον ISIS. 
 
Η πολύμηνη έρευνα, κυρίως των ιταλικών αρχών, οδήγησε αρχικά στη σύλληψη 13 ατόμων στην Ιταλία, στη Βρετανία και στη Νορβηγία, ενώ στην πορεία διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι από τους καταζητουμένους για τη συμμετοχή στο ίδιο δίκτυο είχαν σκοτωθεί στο Ιράκ το 2014.
 
 
Αρχηγός αυτού του «γκρουπ» ευρωπαίων μελών του ISIS, που ονομαζόταν Rawni Shax ή DidiNwe, θεωρείται ο 50χρονος φανατικός ισλαμιστής, κουρδικής καταγωγής, Ναχμουντίν Φαράχ Αχμάντ ή «μουλάς Κρεκάρ», που είχε κεντρικό στόχο να δημιουργήσει ισλαμικό χαλιφάτο στο ιρακινό Κουρδιστάν και είχε στενές επαφές με τον ISIS τον τελευταίο χρόνο αλλά και με την Αλ Κάιντα. Εθεωρείτο καθοδηγητής της ένοπλης οργάνωσης Ansar Al Islam που πραγματοποιούσε επιθέσεις κυρίως στο Βόρειο Ιράκ εναντίον αμερικανικών στόχων και των ιρακινών συμμάχων τους. 
 
Οι στρατολογήσεις μελών του Ισλαμικού Στρατού στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες φέρεται να πραγματοποιούνταν μέσω chat room στον διαδικτυακό τόπο Paltalk.
 
 
Στην πανευρωπαϊκή έρευνα για την εξάρθρωση του δικτύου τζιχαντιστών συμμετείχε και ο πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών και 7ος ειδικός ανακριτής κ. Παναγιώτης Καρακωνσταντής, υπεύθυνος για τη διεθνή δικαστική συνεργασία, ενώ συμμετοχή υπήρχε και από την ΕΛ.ΑΣ. 
 
Η κεντρική σύσκεψη για τη σύλληψη των καθοδηγητών των τζιχαντιστών πραγματοποιήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2015 στη Χάγη, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των χωρών όπου υπήρχαν «βάσεις» φανατικών ισλαμιστών.



«Δάσκαλος» και ταμίας…

 
Οι ελληνικές αρχές είχαν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στην παρουσία στη χώρα μας του 53χρονου «Δασκάλου» του δικτύου, που, όπως αναφέρεται σε έγγραφο των ευρωπαϊκών υπηρεσιών, «ήταν μέλος-«ορόσημο» του δικτύου επειδή είχε κύριο ρόλο στο πληροφοριακό δίκτυο του μουλά Κρεκάρ, συμμετείχε στις μυστικές διαδικτυακές συζητήσεις αλλά ταυτόχρονα εισέπραττε τα χρήματα που συγκεντρώνονταν για την ενίσχυση των ενόπλων από τις επαφές μέσω Ιnternet. 
 
Ηταν ο χειριστής του συλλογικού ταμείου της οργάνωσης, ενώ ήταν κάτοχος τουλάχιστον ενός βεβαιωθέντος λογαριασμού στον Λίβανο όπου είχε μεταφέρει 50.000 ευρώ. 
 
Επιπλέον συμμετείχε συμπληρωματικά στη διακίνηση παράτυπων μεταναστών».
 
Ο «Μαμόστα» φέρεται επίσης να είχε επαφές με τους Αλί Αμπντουλάχ Σαλίχ, Αμπντούλ Ραχμάν Νουρόζ και Μοχάμεντ Χασάν που ζούσαν στη Βόρεια Ιταλία και ορισμένοι είχαν έλθει στη χώρα μας για «διακοπές», όπως υποστήριξαν.
 
 
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο 53χρονος Ιρακινός είχε έλθει στην Ελλάδα προ τετραετίας και είχε μεταβεί μία φορά στη Σουηδία. 
 
Οπως λένε άτομα που τον είχαν γνωρίσει, «φερόταν να έχει μια σχετική οικονομική άνεση, παρότι έδειχνε να μην εργάζεται πουθενά ή έκανε κάποιες περιστασιακές δουλειές για κάποιον ηλεκτρολόγο.
 
Σύχναζε σε καφενείο-στέκι μουσουλμάνων στο Αιγάλεω. 
 
Ηταν άνθρωπος ήρεμος και φαινόταν ότι ήθελε να περνά απαρατήρητος. 
 
Στο σπίτι του έμεναν και άλλοι Ιρακινοί. 
 
Εφυγε στις αρχές του 2015 από την Ελλάδα, όμως στο σπίτι του παρέμεινε για δύο ακόμη μήνες ένας νεαρός συμπατριώτης του».
 
Ο «Μαμόστα» συνελήφθη στο Σέφιλντ τον Νοέμβριο του 2015. 
 
Μαζί του συνελήφθησαν ο 38χρονος Μπακρ Χαμάντ, ο 32χρονος Ζάνα Ραχίμ και ο Αουάτ Αμασαλίχ, μέλη του ίδιου δικτύου τζιχαντιστών. 
 
Αναφέρεται ακόμη ότι κύριος ρόλος στη «στρατολόγηση» τζιχαντιστών αποδίδεται και στον Αμπντελαλί Μπουιρκί που διέμενε στην Μπολόνια και ο οποίος επίσης φέρεται να είχε παρουσία στην Ελλάδα. 
 
Στην κατοχή του βρέθηκε ένα αρχείο ήχου με τίτλο «Η τεχνική του πολέμου στις πόλεις» και προσδιορίζει τον τρόπο (δεκάδες Καλάσνικοφ, εκρηκτικά και χειροβομβίδες) με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν ένοπλες επιθέσεις σε διάφορους στόχους, ανάμεσα σε αυτούς η έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη.


www.tovima.gr
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 

 

Πότε θα ξεκινήσει η τζιχάντ στην Ελλάδα;

Πότε θα ξεκινήσει η τζιχάντ στην Ελλάδα;


Πότε θα ξεκινήσει η τζιχάντ στην Ελλάδα;

Πότε θα ξεκινήσει η τζιχάντ στην Ελλάδα, όπως ήδη γίνεται στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες;
 
Θα μου πεί ίσως κάποιος πως είμαστε αγαπητοί στους ισλαμιστές ακριβώς επειδή:
 
Τους δεχόμαστε δίχως προϋποθέσεις και έρευνα για το ένοπλο παρελθόντος τους στις χώρες προέλευσης.
Η κυβέρνηση, ο στρατός κι η επίσημη εκκλησία μας, άνοιξαν διάπλατα τις αγκάλες τους και δεν χρειάζονται ούτε καν να εργαστούν για να επιβιώσουν μαζί με τις οικογένειές τους, αφού επιδοτούνται από τον κρατικό και ευρωπαϊκό προϋπολογισμό.
-Προαναγγείλαμε και κτίζουμε τέμενος στην Αθήνα και σύντομα τζαμιά σε πλείστες πόλεις της Ελλάδας.
 
Ο αντίλογος όμως λέει πως παρόμοια μέτρα έλαβαν και εξακολουθούν να εφαρμόζουν όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες που υποφέρουν από την βαρβαρότητα των ισλαμιστών και των σφαγών που τυφλά προκαλούν σε αθώους Δυτικούς πολίτες.
 
Δύο όμως είναι κατά την γνώμη μου οι ουσιώδεις διαφορές με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης:
 
Το επίσημο κρατικό τζαμί που θα φουσκώσει τα μυαλά των τζιχαντιστών νομιμοποιώντας την πολιτογράφησή τους στην Αθήνα, δεν λειτούργησε ακόμη.
Η κρίσιμη μάζα των ισλαμιστών εποίκων που θα τους δώσει την αριθμητική ενδυνάμωση έναντι των χριστιανών δεν εισήχθη ακόμη από τα τουρκικά παράλια.
 
Δεν θέλω να γίνω προφήτης δεινών, όμως…
 
μετά το βάλτωμα του τζαμιού στην Ιερά Οδό,
τα κατάπτυστα βιβλία θρησκειολογίας του δημοτικού και την εξοργιστική και φασιστική φοίτηση ισλαμόπουλων στα ελληνικά δημοτικά σχολεία.
το ξεβράκωμα των ΜΚΟ με συγκεντρώσεις λαθρομεταναστών εναντίον της ΧΑ και τις κρυφές δημοσκοπήσεις που την ανεβάζουν πολύ ψηλά,
τις εθνικιστικές εορτές των Πακιστανών στο δημαρχείο Αθηνών,
την καφρίλα του μαζούτ στις Αθηναϊκές ακτές και τις κωμικοτραγικές εμφανίσεις των αριστεροδεξιών στην ΔΕΘ,
 
Αλλά και επίσης στην γειτονιά της Ελλάδος…
 
την οριστική ήττα του ΙΣΙΣ στην Συρία / Ιράκ που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της επιδοτούμενης λαθρομετανάστευσης,
την δεινή θέση του Ερντογάν που τραβάει το σκοινί σε Θράκη, Κύπρο και Αλβανία…
 
Δεν έμεινε τίποτε άλλο για τους νεοταξίτες παρά να πυροδοτήσουν τον αποσταθεροποιητικό – ψυχοκατασταλτικό – τζιχαντιστικό τους μηχανισμό και στην Ελλάδα! Έτσι θα εφαρμόσουν την τελευταία φάση του εθνομηδενιστικού τους σχεδίου.
 
Παλαιοέλληνες ιθαγενείς είστε έτοιμοι;
 
Το (ευρωπαϊκό) πεπρωμένον φυγείν αδύνατον (και) στην Ελλάδα της αριστεροδεξιάς διεθνιστικής και καπιταλιστικής αποχαύνωσης.
 
Κακώς όρισες ισλάμ στην Ελλάδα!



www.triklopodia.gr
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 

 

ΑΠΟ ΤΟ 1971 Ο MUHAMMAD ALI ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΑΠΟ ΤΟ 1971 Ο MUHAMMAD ALI ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ


Ο γνωστός βετεράνος Αφροαμερικανός παλαιστής, Μοχάμεντ Αλί μουσουλμάνος το θρήσκευμα, είχε προειδοποιήσει ήδη από το 1971 την μελλοντική επιχείρηση της Νέας Τάξης να ανακατέψει τους λαούς, τις θρησκείες και τους πολιτισμούς για να δημιουργήσει ένα πολτοποιημένο «πράγμα» που θα είναι ότι πιο εύκολο να το κυβερνά εν είδος αγέλης.
 
Σε μια τηλεοπτική εκπομπή το 1971 είχε δηλώσει τα εξής χαρακτηριστικά που σήμερα θα χαρακτηριστούν το λιγότερο ρατσιστικά, ακόμα και φασιστικά, είναι όμως κάποιες αλήθειες που δεν μπορούμε έτσι εύκολα να τις απορρίπτουμε. 
 
Είχε πει : «Όλα τα διαφορετικά πουλιά σύμφωνα με το είδος τους έχουν και τις δικές τους μοναδικές κουλτούρες. 
Οι αετοί αρέζουν τα βουνά, άλλα πουλιά τα δάση και ούτω καθεξής. 
Θεωρώ ότι ούτε στην Αγγλία ούτε στην Αμερική μπορεί να συναντήσεις ζευγάρια που τα παιδιά τους που είναι ανάμεικτα μπορούν να έχουν ξεκάθαρη συνείδηση για την ζωή και τον κόσμο.
 
Ο κάθε ένας πρέπει να είναι με το είδος του. 
Εγώ είμαι με μια μαύρη γυναίκα και έκανα μια μαύρη υπέροχη κόρη. 
Είναι κακό να θέλω να μην λερώσω την ράτσα μου και να θέλω να μην χάσω την ταυτότητα μου ; 
 
Οι Κινέζοι θέλουν Κινέζες με τα στριφτά μάτια , οι Πακιστανοί τους Πακιστανούς, οι Εβραίοι τους Εβραίους. 
 
Οι καθολικοί πως παίρνουν καθολικούς γιατί έχουν την ίδια θρησκεία και δεν θέλουν να χαθεί η πίστη τους ; 
Όταν απαρνιέσαι την φυλή σου τότε μισείς τον λαό σου.  
Τότε ντρέπεστε για αυτό που σε έκανε ο Θεός. 
Ο Θεός δεν κάνει λάθη, όταν έκανε τον κάθε λαό διαφορετικό.»
 
Ο Αλί επιμένει ότι καμιά λευκή γυναίκα δεν μπορεί να καταλάβει τόσο καλά τα αισθήματα του όσο μια μαύρη γυναίκα που παντρεύτηκε και έχει τις ίδιες ρίζες με τον ίδιο. 
«Πως μπορεί ένας Κινέζος να παντρευτεί μια από το Πουέρτο Ρίκο ; 
 
Στην πραγματικότητα δεν θα ευτυχίσουν ποτέ. 
 
Αυτή π.χ. θα θέλει μουσική από Πουέρτο Ρίκο, αυτός κινεζική μουσική και έτσι συνεχώς θα παρουσιάζονται συγκρούσεις.»
 
Και καταλήγοντας τονίζει πως ότι, «Ο ίδιος ο Θεός μας έκανε διαφορετικούς.» 
Παίρνει παράδειγμα από την φύση, και λέει πως «τα κόκκινα πουλιά πετάνε με τα κόκκινα, τα μπλε με τα μπλε σε κοπάδια. 
 
Οι άνθρωποι έχουν γνώση και μυαλό, τα ζώα δεν έχουν γνώσεις και όμως πάλι ξέρουν ότι πρέπει να είναι το κάθε ένα με το είδος του.»
 
Τα σχόλια σε αυτά που ανέφερε ο παλαίμαχος Μοχάμεντ Αλί δικά σας αλλά σε ένα σημείο έχει σίγουρα δίκιο. 
 
Το σημερινό πολιτιστικό κατάντημα μας σε ένα μεγάλο μέρος οφείλεται στο νεοταξικό σχέδιο του Multikulti. 
 
Οικογένειες που δεν έχουν ταυτότητα γεννούν παΐδια χωρίς ταυτότητα. 
 
Αυτό το βλέπει και το ζει έντονα όποιος έχει ζήσει στην Γερμανία, στην Γαλλία και πολύ περισσότερο στη Αμερική όπου κάθε μέρα γίνονται τουλάχιστον σαράντα με πενήντα φρικτοί φόνοι.
 
Όλοι αυτοί ψάχνουν μέσα τους ταυτότητα και δεν βρίσκουν τίποτα παρά ένα κενό που προσπαθούν να το γεμίσουν με χίλια δυο αρρωστημένα τσιτάτα. 
 
Αύριο έτσι θέλουν να είμαστε και εμείς αν δεν έχουμε ακόμα γίνει αυτός ο «πολτός» τους!








www.nikosxeiladakis.gr
 
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ… «ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ-ΤΖΙΧΑΝΤ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


 
 

Μια πρόσφατα αποκαλυπτική φετφά της ISIS, διατάσει τους «συντρόφους» Μουσουλμάνους να… τρώνε άπιστους και να προσφέρουν τα όργανά τους ως μέσο για να σώσουν τις ζωές των Μουσουλμάνων που είναι άρρωστοι και λιμοκτονούν.

 


Στην εικόνα Παλαιστίνιοι Μουσουλμάνοι στη Ραμάλα γιορτάζουν τρώγοντας ανθρώπινα όργανα, ανθρώπινη σάρκα απίστων.
 
Αυτό δεν ήταν ένα συμπέρασμα που εξήχθη βιαστικά και απερίσκεπτα. 
 
Η φετφά επικαλείται αναφορά της Ισλαμικής Ιερής Γραφής και Παράδοσης όπως επίσης και την άποψη διάσημων μουσουλμάνων στοχαστών όπως οι σχολές των Hanafi και Maliki.
 
 
Πράγματι, ο κανιβαλισμός δεν είναι ρητά απαγορευμένος από το Ισλάμ και ήταν πάντα ένα θέμα δημόσιας συζήτησης διότι στο Ισλάμ η ανθρωπινή ιδιότητα κάποιου κρίνεται από την σκέψη του και την πρακτική του στην εφαρμογή του Ισλάμ στην πράξη.
 
 
Έτσι, ένας μη-μουσουλμάνος δεν θεωρείται άνθρωπος και εφόσον δεν θεωρείται άνθρωπος μπορούν να τον μεταχειριστούν σαν ζώο. 
 
Εφόσον ο κανιβαλισμός δεν είναι ρητά απαγορευμένος, (σε αντίθεση με τη βρώση χοιρινού), κάποιος μπορεί να σκεφτεί ποιο είναι το πραγματικό ερώτημα. 
 
Δηλαδή το ερώτημα δεν είναι αν ο κανιβαλισμός είναι απαγορευμένος, αλλά το πόσο επιτρεπτός είναι.

Για τον κανιβαλισμό στο Ισλάμ και για το πώς οι Μουσουλμάνοι μελετητές συμφωνούν ότι ο κανιβαλισμός είναι επιτρεπόμενος για το Ισλάμ υπάρχουν και άλλες αναφορές.
 
Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγους μήνες δημοσιοποιήθηκε μια φετφά που προβλήθηκε σε πολλά ειδησεογραφικά δελτία και η οποία ήταν από τον μουφτή της Σαουδικής Αραβίας, Abdul Aziz bin Abdullah, ο οποίος επιτρέπει τον κανιβαλισμό από έναν άντρα προς τη σύζυγό του αν… είναι πολύ πεινασμένος!


Αλλά όπως αναφέρεται, το «να φάει τη γυναίκα του» επιτρέπεται μόνο σε μια περίπτωση : Αν είναι υπερβολικά πεινασμένος!   
 
Μεταφράζοντας το κείμενο γράφει: «Μια Fatwa η οποία αποδίδεται στον Μουφτή της Σαουδικής Αραβίας, Abdul Aziz bin Abdullah, η οποία επιτρέπει σε έναν άντρα να φάει τη γυναίκα του ή κομμάτια από το σώμα της αν ο σύζυγος βασανιζόταν από βαριά πείνα, προκάλεσε ανησυχία και συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Η φετφά ερμηνεύεται σαν στοιχείο της θυσίας γυναικών και της υπακοής της γυναίκας στο σύζυγο της καθώς και την επιθυμία της τα δύο να ενωθούν σε ένα».
 
Για το ίδιο θέμα υπάρχει ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Daily Mail:
 
«Το Ισλαμικό Κράτος έχει επιβάλλει κυρώσεις στην αρπαγή των ανθρωπίνων οργάνων σύμφωνα με μια προηγουμένως απόρρητη απόφαση που πάρθηκε από τους ισλαμιστές λόγιους γιατί προκάλεσε ανησυχίες ότι βίαια εξτρεμιστικά γκρουπ μπορεί να εμπορεύονται μέρη του σώματος».
 
Η απόφαση που περιλαμβανόταν σε ένα έγγραφο του Ιανουαρίου του 2015 και που ερευνήθηκε από τους Reuters, έλεγε ότι το να πάρεις όργανα από έναν ζωντανό αιχμάλωτο για να σώσεις τη ζωή ενός Μουσουλμάνου, ακόμα και αν είναι θανάσιμο για τον αιχμάλωτο, είναι επιτρεπτό.
 
«Η ζωή του αποστάτη και τα όργανα του δεν χρειάζεται να τα σέβονται και μπορούν να τα λάβουν χωρίς να τιμωρηθούν», λέει το έγγραφο το οποίο είναι γραμμένο σε μορφή φετφά, ή αλλιώς η θρησκευτική απόφαση, από το Τμήμα Έρευνας και Fatwa του Ισλαμικού Κράτους.

«Όργανα τα οποία αν αφαιρεθούν τερματίζεται η ζωή του αιχμαλώτου: Η αφαίρεση αυτού του τύπου οργάνων επίσης δεν απαγορεύεται», λέει η Fatwa αριθμός 68 σύμφωνα με μια αμερικανική μετάφραση.

 
Το έγγραφο δεν είναι απόδειξη ότι το Ισλαμικό Κράτος ουσιαστικά εγκαινιάζει την τακτική της αφαίρεσης και του εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων, αλλά παρέχει θρησκευτική κατοχύρωση σε κάποιον που θα το κάνει βάσει της σκληρής ερμηνείας του Ισλάμ, κάτι το οποίο απορρίπτεται από τους περισσότερους Μουσουλμάνους.
 
Προηγουμένως, το Ιράκ έχει κατηγορήσει το Ισλαμικό Κράτος για αφαίρεση ανθρωπίνων οργάνων και το εμπόριο τους με επιδίωξη το κέρδος.
 
Το σημαντικό είναι πως αυτό το έγγραφο δεν διευκρινίζει τον «αποστάτη», παρόλο που το Ισλαμικό Κράτος έχει σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει μη-Μουσουλμάνους, όπως Χριστιανούς και Σιίτες Μουσουλμάνους καθώς επίσης και Σουνίτες Μουσουλμάνους οι οποίοι δεν ακολουθούν τις εξτρεμιστικές απόψεις του.


Ο κανιβαλισμός ο οποίος έχει ευρεία διάδοση στο Ισλάμ, προκαλεί διάφορες ασθένειες σε αυτούς που τον εφαρμόζουν.
 
Στην Παπούα, για παράδειγμα, στη Νέα Γουινέα, κυκλοφορεί μια πολύ σπάνια ασθένεια η οποία ονομάζεται Kuru.
 
Η ασθένεια αυτή προήλθε από τον κανιβαλισμό και την κατανάλωση ανθρωπίνων οργάνων στην εκεί περιοχή, συγκεκριμένα εγκεφάλων και έχει τεκμηριωθεί από ανατολικά ειδησεογραφικά δελτία.
 
Παρακάτω ένα ρεπορτάζ το οποίο δείχνει την σχέση ανάμεσα στη φυσική μαγεία, τον τελετουργικό κανιβαλισμό και το τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι η ασθένεια Kuru.





Μερικοί από τους ασθενείς Τζιχαντιστές με την ασθένεια αυτή στάλθηκαν από τη Συρία σε ένα νοσοκομείο στην πόλη Γκαζιαντέπ στην Τουρκία για περαιτέρω εξέταση.
 
Κάποιοι πέθαναν εφόσον το Kuru είναι 100% θανατηφόρο.
 
 
Το Kuru είναι μεταδοτικό και έχει συμπτώματα από δερματικά έλκη και ιούς σύμφωνα με ένα δημοσίευμα των New York Times:  
«Το Kuru είναι μια πολλή σπάνια ασθένεια.
 
Προκαλείται από μια μολυσματική πρωτεΐνη (prion) η οποία βρίσκεται σε μολυσμένο ανθρώπινο εγκέφαλο.»
 
 
Το Kuru βρίσκεται σε ανθρώπους στη Νέα Γουινέα οι οποίοι εξασκούσαν μια μορφή κανιβαλισμού στην οποία έτρωγαν τους εγκεφάλους νεκρών ανθρώπων ως μέρος ενός τελετουργικού κηδείας.
 
 
Συνολικά σημειώθηκαν 8 με 20 περιπτώσεις Kuru στη Συρία.
 
Σε παλαιότερες έρευνες διαπιστώθηκε  ότι στην Νέα Γουινέα το Kuru διαδόθηκε λόγω «τελετουργικού επικήδειου κανιβαλισμού.»  
 
Είναι πολύ πιθανό ότι από αυτό το τελετουργικό ξεκίνησε η μόλυνση, από το γεγονός ότι οι τζιχαντιστές άρχισαν να τρώνε τη σάρκα των εχθρών τους.
 
Ο κανιβαλισμός δεν είναι κάτι ξένο στον κόσμο των Μουσουλμάνων επαναστατών.
 
Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το Ισλάμ σαν μια συντηρητική θρησκεία, παρόμοια με το Χριστιανισμό και τον Ιουδαϊσμό, δεν συνειδητοποιούν ότι από πολλές απόψεις το Ισλάμ δεν διαφέρει καθόλου σε πνεύμα από κάθε άλλη παγανιστική θρησκεία.



www.nikosxeiladakis.gr
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 

 

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα   Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης ...