Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Προς Ανθέλληνες

Προς  Ανθέλληνες 

Ας μάθουμε ορισμένα πράγματα στα αμόρφωτα ανθελληνικά μιαρά σκουπίδια που μαστίζουν την Ελλάς
 
Το γένος και το γόνος των Έλλην αναδείχτηκε και δοξάστηκε μέσω αιματοχυσίας και πολέμων διώκοντας και εξοντώνοντας τους μιαρούς εχθρούς του.

Η Ελλάς είναι η μήτωρ, η πατρίς των Έλλην εκ των αρχαίων Πελασγικών χρόνων, εκ των αυτοχθόνων Έλλην Πελασγών.
 
 
Φυλές (γενεές) υπάρχουν 5 ανά τον κόσμο εκτός των προσμίξεων (Μπαστάρδικες). 

 
μαύρος (Aφρικανός),





Kινέζος (Aσιάτης), 
 
 
 
μουσουλμάνος (Mογγόλος),




 Βλάχος (εκ της Βλαχιάς),
 
 


 Βλάχος (εκ της Βλαχιάς), 
 



Σλάβος,  
 

 
 Ρώσος (Ράς ή Ρώς – Σλαβομογγόλος),



ή άλλο γένος και γόνος μη ελληνικό δεν δύναται να αποκαλείται Έλλην(ας).
 
 Ουδέποτε η ράτσα τους (γενιά τους) δεν πρόκειται να γίνει ελληνική, δηλαδή γένος και γόνος των Έλλην. 
 
 
 
 
Για να αποκαλείσαι Έλλην πρέπει να κατάγεσαι από γνήσιους Έλλην γονείς τουλάχιστον από 4 γενεές πίσω. 
 

Οι ταυτότητες των αλλοδαπών, όπως και το θρήσκευμα και το ότι αποικούν παρανόμως (με τις ευλογίες των ανθελλήνων μασόνων και πολιτικάντηδων) στην Ελλάς και γεννοβολούν μπάσταρδα, δεν τους κάνει Έλλην και δεν θα γίνουν Έλλην ΠΟΤΕ αυτοί ή τα παιδιά αυτών, μα ούτε και οι μετέπειτα γενεές τους. Θα είναι πάντα καταπατητές και εστία μολύνσεως της Ελλάς, μα και εχθροί των Έλλην.
 
 
 
Οι Έλλην δεν γεννοβολούν αράπηδες, μουσουλμανικά μπαστάρδια, εβραϊκά πιθήκια ή κινέζικα στρουμφάκια. 
 
Οι Έλλην γεννούν μόνο Έλλην.
 
 
Και μάθετε καλά πρωκτόσοφοι ότι η Ελλάς είναι οι Έλλην και οι Έλλην η Ελλάς.

Τα χαρακτηριστικά των Βλάχων είναι κάτι μεταξύ Εβραίων και Σλάβων ή Εβραίων και Μογγόλων. 





Ξεχωρίζουν από την αιμοβορία τους, την απληστία τους, λατρεύουν τα πλούτη, κατέχουν τεράστιες εκτάσεις γης κ.α., λειτουργούν ως αρπακτικά, είναι συνήθως χοντροί, κατά την πλειοψηφία τους αμόρφωτοι, άνευ παιδειάς και βρώμικοι.
 
 
 
Οι Βλαχοσλάβοι είναι πιο ανοιχτόχρωμοι και το δέρμα τους κοκκινίζει, ενώ οι Βλαχομογγόλοι ή Βλαχότουρκοι είναι πιο σκουρόχρωμοι όπως οι Γύφτοι.
 
 
 Για να γίνουν αποδεκτοί στην Ελλάς, οι πολιτικάντηδες αφομοίωσαν το Βλάχος με το γεωργός (καλλιεργητής), πλανώντας τους Έλλην πως Βλάχος σημαίνει «γεωργός», δηλαδή χωρικός. 
 
 
Κοινώς, έπεισαν τους Έλλην ότι οι Βλάχοι δεν είναι ξένη φυλή μα ελληνική, ότι οι Βλάχοι είναι Έλληνες γεωργοί. 
 
 
Εδώ κάνουν μέγα λάθος οι πολιτικάντηδες και οι πρωκτόσοφοι, καθώς οι Έλλην ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι οι Βλάχοι, όπως και ότι δεν ανήκουν στη φυλή και στο γένος των Έλλην.
 
 



Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και τώρα, να αφομοιώσουν κάθε αλλοδαπό και ξένο εις στο ελληνικό γένος. 
 
Προσπαθούν να πλανέψουν και πάλι τους Έλλην ώστε να τους πείσουν ότι οι ξένοι στην Ελλάς είναι το ίδιο και το αυτό με τους Έλλην, ότι οι ξένοι (αλλοδαποί) που ζουν στην Ελλάς είναι Έλλην. 
 
 
Αυτό δεν θα γίνει όμως ποτέ πρωκτόσοφοι ανθέλληνες.
 
Όπως λένε οι Μασόνοι, Πολιτικάντηδες, Ανθέλληνες, «τι πάει να πει Έλλην(ας), Βλάχος, Κινέζος, Τούρκος, Αλβανός, κλπ, όλοι το ίδιο είμαστε».
 
 ΟΧΙ δεν είμαστε το ίδιο, ίσως εσείς και τα παιδιά σας σκουλήκια να είστε  ίδιοι, ΟΧΙ όμως οι Έλλην, διότι οι Έλλην και μόνο είναι η Ελλάς, και η Ελλάς είναι μόνο οι Έλλην.
 
Μιαρές Φυλές ή χθόνιες (χωμάτινες) φυλές
 

 
Γερμανικά ή Φράγκικα φύλα: 
 
Περιληπτικό όνομα προερχόμενο εκ της Γερμανικής λέξεως Frank (ελεύθερος) και δόθηκε από τον 3ον αιώνα εις ομοσπονδία Γερμανικών φυλών εγκαταστημένων εις τη χώρα του κάτω Ρήνου. 
 
Συνησπίσθησαν με άλλα Γερμανικά φύλα, άλλες ισχυρές φυλές αυτών είναι οι Χούμαβοι, οι Βρούκτεροι, οι Χάττιοι ή Χετταίοι και οι Σάλιοι ή Σελλοί. 
 
Συνήθιζαν οι (Εβραίοι) να αποκαλούν τα Γερμανικά ή Φράγκικα φύλα ως Ινδοευρωπαϊκά φύλα ή Ινδοευρωπαίους.
 



 
Μογγολικά φύλα 
 
όπως μουσουλμανικά, ασιατικά κ.α. ανέρχονται περίπου τις 148 φυλές, είναι σκουρόχρωμοι ή μαυριδεροί, συνήθως έχουν το χρώμα που έχουν οι γύφτοι, με χοντρά χείλια, μεγάλα κεφάλια και αυτιά
 
 
 
Αφρικάνικα φύλα: 
 
όλες οι νέγρικες ή μαύρες φυλές.
 
 
Εβραϊκά  φύλα
 


Εβραϊκά  φύλα    
 
τα οποία ανέρχονται σε 12 φυλές, Βλάχους ή γαιοκτήμονες και εμπόρους. 
 
Τα χαρακτηριστικά αυτών των φυλών έχουν παρεκκλίνει από τα χαρακτηριστικά των αρχικών φυλών που ήταν λευκοί, με κίτρινες (ξανθιές) τρίχες και με μπλε ή πράσινα μάτια.

Σήμερα αυτές οι φυλές έχουν αλλοιωθεί λόγω μπασταρδέματος με τις Γερμανικές ή Φράγκικες και Μογγολικές φυλές.
 
 



http://omadaepsiloney.blogspot.com 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

Προσλήψεις αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλει ο Τόσκας



Προσλήψεις αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλει ο Τόσκας


«Πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια

Την ένταξη αλλοδαπών στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας προανήγγειλε από το Λονδίνο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε κι εμείς τέτοιες προσεγγίσεις προκειμένου να τηρηθεί με τον καλύτερο τρόπο η τάξη. Είναι αστείο ένας αστυνομικός που δεν ξέρει τη γλώσσα μιας ομάδας μεταναστών ή μιας μειονότητας να μπορεί να την προσεγγίσει. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην έχουμε αγκυλώσεις με βάση το τι πιστεύαμε πριν από πενήντα χρόνια» δήλωσε ο κ. Τόσκας, επικαλούμενος το παράδειγμα της Σκότλαντ Γιάρντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα».

Ο κ. Τόσκας πρόσθεσε ότι «οφείλουμε να προσαρμοστούμε  γρήγορα. Γι’ αυτό θα γίνουν όποιες νομοθετικές παρεμβάσεις χρειάζονται. Έχουμε ήδη ομογενείς από την Αλβανία. Με τον ίδιο τρόπο θα πάρουμε άτομα και από άλλες κοινωνικές ομάδες. Κάποια πράγματα απαιτούν άμεσο εκσυγχρονισμό».

Στην παρατήρηση ότι η ένταξη αλλοδαπών στα Σώματα Ασφαλείας αποτελεί ταμπού για κάποιους στην Ελλάδα ο κ. Τόσκας είπε: «Το κυρίαρχο δεν πρέπει να είναι τι αποτελεί ταμπού, αλλά τι φέρνει αποτέλεσμα».
 
 
 
www.newsbeast.gr 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

Η αντικατάσταση των Ελλήνων προχωράει με βήμα ταχύ…


Η αντικατάσταση των Ελλήνων προχωράει με βήμα ταχύ…



Επιταχύνουν τις διαδικασίες οι εντολοδόχοι για την απόδοση Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.
 
Σε μια κούρσα γρήγορης απόδοσης Ιθαγένειας, επιστρατεύοντας όλες τις πιθανές τεχνικές δυνατότητες, επιδίδεται το Υπουργείο Εσωτερικών, γεγονός που καταμαρτυρείται από τον ίδιο τον Υπουργό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Πάνο Σκουρλέτη, παρόντος και του Γραμματέα Ιθαγένειας Λάμπρου Μπαλτιώτη.

Όπως αναφέρουν, στόχος τους είναι να μειώσουν τον χρόνο απόδοσης της ιθαγένειας που ο δικός τους νόμος προβλέπει, πως αυτό γίνεται μέσα σε ένα χρόνο. 
 
Υπό τον εμφανή φόβο ότι μπορεί να επεκταθεί αυτός ο χρόνος για λόγους γραφειοκρατίας ή και άλλων παραγόντων, αλλά και υπό τον άλλον φόβο, τον αφανή, ότι μπορεί να μην προλάβουν να εντάξουν τους λαθρομετανάστες στη βάση των ψηφοφόρων τους, επιστρατεύουν διαδικασίες fast track.

Ψηφιοποιούν άμεσα τους φακέλους των «εποίκων  υποψηφίων», αναρτούν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα 300 ερωταπαντήσεων («δεξαμενή» την ονομάζουν…), απαντούν σε 30 ερωτήσεις από αυτές -οι οποίες είναι ευκολότερες να απαντηθούν από άλλες σε προηγούμενες μέχρι σήμερα διαδικασίες-  και… ολοκληρώνεται η μεταπολιτευτική βάπτιση, που τους ονομάζει αυτομάτως, Έλληνες ιθαγενείς, ψηφοφόρους και μέλη του στρατού του συστήματος.

Η αντικατάσταση των Ελλήνων προχωράει με βήμα ταχύ…
 
Επιπλέον, θεσπίζεται διάταξη η οποία προβλέπει την απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας, μετά από 12 έτη παραμονής στη χώρα. 
 
Αυτό, με βάση τα επίσημα στοιχεία (που όπως όλοι γνωρίζουμε, αποκρύπτουν τους πραγματικούς αριθμούς) αφορά σε περισσότερους από 300.000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι δεν καλύπτονται από το είδος της άδειας παραμονής που έχουν στα χέρια τους και δεν μπορούν να υποβάλλουν αίτημα ιθαγένειας.

Η «δημοκρατία» μας λοιπόν, μεριμνά και γι αυτούς…

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία μέσα από το πληροφοριακό σύστημα «ιθαγένεια», το 2017 ελληνοποιήθηκαν 37.718 άτομα, εκ των οποίων οι 28.785 (24.820 ποσοστό 92,07% Αλβανοί) λόγω γεννήσεως ή φοιτήσεως στην Ελλάδα με βάση τον νόμο 4332/15.

Αποδεκτά σε ποσοστό 98,91% γίνονται τα αιτήματα για απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας λόγω γέννησης φοίτησης στην Ελλάδα !!!
Δεν χρειάζεται η παράθεση περισσότερων στοιχείων για να περιγραφεί το μέγεθος της καταστροφής που συντελείται, σχεδόν αδιαμαρτύρητα…!

Ένα τεράστιο πλήθος εισέρχεται ασταμάτητο και πλέον στην Πατρίδα μας απαντώνται περισσότερες από 300 εθνότητες από την Ασία και την Αφρική.


Ο στρατός του συστήματος πληθαίνει, οργανώνεται και ήδη αξιοποιείται με τις πιο βρώμικες σκοπιμότητες…
 
Ένα πλήθος υποστηρικτών αντεθνικών θέσεων αποτελεί και την βάση των νέων ψηφοφόρων των κομμάτων εισαγωγέων -  δουλεμπόρων,  που δρουν και επηρεάζουν πλέον στην κατεύθυνση που τους απαιτούν.

Οι προθέσεις και οι μαρτυρίες των εντολοδόχων, πλέον διατυπώνονται δημοσίως, απροκάλυπτα, με θράσος, ανενδοίαστα…


Επιταχύνουν τις διαδικασίες φοβούμενοι μήπως δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν την έργο της καταστροφής που έχουν αναλάβει υπό την σιωπηλή αρωγή της όποιας αντιπολίτευσης και της απονευρωμένης  ακροδεξιάς που παρίσταται εκτελούσα χρέη Πατριωτικής αφωνίας…!
 
Γεώργιος Α. Βεργιάννης
Μέλος του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου




theologos vasiliadis

Ο Στρατός του συστήματος


Ο Στρατός του συστήματος



Η ψήφιση ύπουλων νομοσχεδίων, όπως αυτό για απόδοση ιθαγένειας σε παιδιά λαθρομεταναστών με τη συμμετοχή σχεδόν ολόκληρου του πολιτικού συρφετού, οι αθρόες Ελληνοποιήσεις, το παρεμπόριο, η ανεργία και η κατάληψη θέσεων εργασίας από λαθρομετανάστες – εργαλεία των καπιταλιστών δουλεμπόρων, η ασφυξία που προκαλούν στις τοπικές κοινωνίες, η έκρηξη της εγκληματικότητας, η προσβολή τηςδημόσιας Υγείας,  η διάλυση του κοινωνικού ιστού και η προνομιακή τους μεταχείριση έναντι των Ελλήνων που υφίστανται την εισβολή, την εις βάρος τους αδικία και τους προπηλακισμούς από το Εθνοκτόνο κράτος, είναι ορισμένα απ’ όσα συμβαίνουν.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την τραγική υπογεννητικότητα και τη φυγή χιλιάδων νέων Ελλήνων (του Ανθού) στο εξωτερικό αναζητώντας εργασία, αφού το παράλυτο κράτος ξεπουλάει κάθε είδους υποδομή,  αποτελούν μια σύντομη περιγραφή των όσων συντελούνται, δείχνοντας και το τι θα επακολουθήσει από τον ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Εκείνοι που καταλαβαίνουν, που έχουν έστω στοιχειώδη συναίσθηση της πραγματικότητος, δεν πρέπει να εκπλήσσονται.

Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν…!
 

Γεώργιος Α. Βεργιάννης
Μέλος του Π.Γ. του Εθνικού Μετώπου
 
 
 
 

theologos vasiliadis

Σχετικα με το Λαθρομεταναστευτικο...

Σχετικα με το Λαθρομεταναστευτικο...





Ο ετσιθελικός εγκλωβισμός απελπισμένων ανθρώπων (προσφύγων, μεταναστών, παράτυπων μεταναστών), οδηγεί με σιγουριά στην αλλοίωση του πληθυσμού που κατοικεί εντός της ελληνικής επικράτειας, δεδομένου ότι όσο ο καιρός βελτιώνεται θα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι ροές των προσφύγων και μεταναστών στην πατρίδα μας, ενώ, οι επαναπροωθήσεις θα είναι ελάχιστες.

Έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων και κυρίως μουσουλμάνοι το θρήσκευμα θα κατακλίσουν από άκρη σε άκρη την ελληνική επικράτεια επ΄ αόριστον.
 
 
Πολλοί είναι αυτοί που κερδίζουν και θα συνεχίσουν να κερδίζουν ακούσια ή εκούσια- από την εκμετάλλευση αυτών των ανθρώπων:
 
 
-Οι ηγεσίες των κρατών που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα αποβλέπουν σε πολιτικά και οικονομικά οφέλη.
 
 
-Οι συμμορίες των δουλεμπόρων (από τον τελευταίο οδηγό ή βαρκάρη μέχρι τον ανώτερο διοικητικό και δικαστικό υπάλληλο που συμμετέχουν στα κυκλώματα) οι οποίες δεν έχουν πατρίδα, αρχές, ιδανικά, πιστεύουν μόνο στο χρήμα.
 
 
-Οι ΜΚΟ πλαισιωμένες κυρίως από αρπαχτικά, επαγγελματίες ανθρωπιστές - αλλά και κάποιους αφελείς που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν έργο - με τα τεράστια χρηματικά ποσά που διαχειρίζονται για να επιβάλουν το «ανθρωπιστικό τους έργο»,
 
 
-Τα ΜΜΕ που συμβάλλουν στην διαμόρφωση   της κυρίαρχης  θέσης της κοινής γνώμης που τελικά συμπίπτει με την θέση των κερδοσκόπων.
 
 
-Και τέλος κάποιες επαγγελματικές κατηγορίες θα κερδίσουν επίσης χρήματα γύρω από το ζήτημα της διαβίωσης των  προσφύγων και μεταναστών(ιδιοκτήτες ακινήτων, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι που θα ασχολούνται με την σίτιση, ένδυση, υγιεινή, μεταφορά). Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σε αυτές εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους αυτούς.  
 
Από αυτές τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους καθώς και από τους ιδιοκτήτες ακινήτων το κράτος θα αποκομίσει κάποια έσοδα από φόρους.
 
 
Η μεγάλη χαμένη όμως είναι η πατρίδα μας. Με κάθε τρόπο οι δυνάστες των λαών προσπαθούν και σε πολύ μεγάλο βαθμό το έχουν πετύχει, να απομυζήσουν τουν εθνικό μας πλούτο με αντάλλαγμα κάποια ψίχουλα. Το ντόπιο πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο έχει συμβάλλει αποφασιστικά σε αυτό. 
 
 
Τα συνεχή μνημόνια που εισηγούνται οι εκάστοτε κυβερνήσεις και υπογράφουν οι κυβερνητικοί και όχι μόνο βουλευτές, έχουν οδηγήσει στην οδύνη την καταστροφή και την εξαθλίωση εκατομμύρια Έλληνες,  έχουν οδηγήσει στην  υποβάθμιση της υγείας, της παιδείας, των ενόπλων δυνάμεων και εν γένει της κοινωνίας. 
 
Με την αναγκαστική εγκατάσταση στην ελληνική επικράτεια εκατοντάδων χιλιάδων  εξαθλιωμένων προσφύγων και μεταναστών αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο τον εθνικό και κοινωνικό ιστό. 
 
Αποφέρουν όμως τεράστια κέρδη στις ξένες τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες καθώς και σε ντόπιους επιχειρηματίες, παράλληλα εξασφαλίζουν καριέρα και υψηλή ποιότητα ζωής στα πολιτικά υποχείριά τους.

Όμως εμείς οι Έλληνες εθνικιστές, τα στελέχη και τα μέλη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ πιστεύουμε ακράδαντα ότι τίποτε δεν τελείωσε ακόμη. Όλοι μαζί, εμείς οι Έλληνες, μπορούμε να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Πέρα από τα κέρδη και τις αγορές των πολυεθνικών, τον ψευτοανθρωπισμό και την υποκρισία των «αριστερών», τον σωβινισμό των καπιταλιστικών  κρατών, το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ προτάσσει την εναλλακτική και ρεαλιστική λύση του ελληνικού εθνικισμού.

Την ιδεολογία της Ζωής και της Αξιοπρέπειας.
 
 


 http://www.ethnikometopo.gr



theologos vasiliadis

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Σύριες Αμαζόνες για να φυλάξουν την Τιμή των Όπλων τους...

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Σύριες Αμαζόνες για να φυλάξουν την Τιμή των Όπλων τους...


Γιατί αν περίμεναν απ' τους άλλους που τό' σκασαν" δεν θα υπήρχε πια Συρία...

Οι Πατρίδες επιβιώνουν στον πόλεμο χάρη στα λιοντάρια τους και όχι χάρη στους δειλούς που εγκαταλείπουν τη χώρα τους στα νύχια των εισβολέων κρυμμένοι πίσω από τον ατιμωτικό τίτλο του πρόσφυγα/λιποτάκτη...

Το μήνυμα που περνάνε οι πρόσφυγες και ο ελεγχόμενος από τις Μεγάλες Δυνάμεις/εισβολείς ΟΗΕ καθώς και οι "φυγόστρατοι/φυγόμαχοι Καρανίκες" κυβερνήτες μας είναι ένα:

Έλληνες, σε περίπτωση πολέμου μην ντραπείτε να τους γυρίσετε την πλάτη και να ΦΥΓΕΤΕ εκτός χώρας!

Μην ντραπείτε να ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ...

Μην πολεμήσετε...

Φύγετε ως πρόσφυγες μακριά απ' τη χώρα...

Μην σας κοροϊδεύουν οι "φασίστες"...δεν είναι ατιμωτικό...

Αυτό επιδιώκουν όλοι αυτοί που ολημερίς και ολονυχτίς χαϊδολογάνε όλες αυτές τις μάζες ισλαμιστών λιποτακτών...

Μόνον που δεν λένε κάτι...(εκ του "πονηρού" προφανώς...και με το "αζημίωτο" ασφαλώς)...

Πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από λιποτάκτες ταυτόχρονα είναι εισβολείς που περιμένουν να σου πάρουν τη χώρα σου...

Αμέσως με το που θα φύγεις απ' τον τόπο σου, χεσμένος απ' το φόβο σου...

Αλλά κι αν διστάσεις, θα σε "βοηθήσουν" αυτοί να φύγεις...

Απλά θα "εφαρμόσουν" την θρησκεία τους, το Ισλάμ και το "Ιερό τους Βιβλίο"...

...το Κοράνι...


«Σκοτώστε τους εχθρούς σας – τους «άπιστους» - παντού όπου τους βρίσκετε...», Κοράνι, σ.191, κεφ.2



Με το βλέμμα στο "τότε", δες κάποιους από τους "αληθινούς Υπερασπιστές της Συρίας"...

ή καλύτερα, "κάποιες"...

...τις "Πολεμίστριές" της...τις Αμαζόνες της...
Αλλαουΐτισες και Χριστιανές...

Κι αν σου μένει μια στάλα ανδρισμός μετά από τις μπόλικες δόσεις απόλεμης προπαγάνδας που σου έχωσαν ξανά και ξανά στο κεφάλι, νοιώσε λίγη ντροπή απέναντί τους και γίνε αυτό που ήταν και οι Παππούδες σου...

Άντρας...Πολεμιστής...Έλληνας...

Και μην γίνεις ένας ακόμη σιχαμερός λιποτάκτης που θα γυρίσει την πλάτη του στη χώρα του και στον στρατό της την ώρα του Πολέμου...

Μην αφήνεις το συναίσθημα να σε μπερδέψει...

Μην καταδέχεσαι ν' αφήσεις τον τόπο σου στα νύχια των θρασύτατων εισβολέων του ισλάμ...

Μην φεύγεις απ' τον τόπο σου....

Μην μείνεις "απόλεμος"...

Μην γίνεις ένας ακόμη δειλός...

Δες τες...

Αυτές αγάπησαν αρκετά την Πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τη ζωή τους γι' αυτήν...

Αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, αν θα πεθάνουν μέσα στην φτώχεια...

Απλά, ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ να παραδώσουν τη χώρα τους σε ΚΑΝΕΝΑΝ ξένον εισβολέα...

Εσύ;

Τι θα κάνεις με την δική σου χώρα, την δική σου Πατρίδα;
 

























Syrian women volunteer National Defense Forces

Syrian Women join Syrian Arab Army

Syria: All-female recruits undergo training in Baniyas

Over 50 Female Volunteers in Syria Join "National Defense Forces"

Over 50 female volunteers in Syria join 'National Defense Forces'



 
 
 
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα   Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης ...