Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Νιγηριανός «επενδυτής» λήστευε ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες στo κέντρο της Αθήνας

Νιγηριανός «επενδυτής» λήστευε ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες στo κέντρο της Αθήνας
Νιγηριανός «επενδυτής» λήστευε ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες στo κέντρο της Αθήνας
 
δράστης είχε συλληφθεί και το 2013 για τα ίδια αδικήματα και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης
 
 
Συνελήφθη στην Κυψέλη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, 32χρονος Νιγηριανός ο οποίος κατηγορείται για ληστείες κατ’ εξακολούθηση. Κατά την στιγμή της σύλληψής του ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε σθεναρά, απώθησε βίαια τους αστυνομικούς και επιχείρησε να διαφύγει.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, ο συλληφθείς το τελευταίο δίμηνο διέπραττε ληστείες στο κέντρο της Αθήνα σε βάρος ηλικιωμένων. Ασκώντας σωματική βία τους αφαιρούσε τιμαλφή και χρηματικά ποσά.
 
 
Ο 32χρονος δρούσε κυρίως στην περιοχή της Κυψέλης και του Αγίου Παντελεήμονα και αναζητούσε τα υποψήφια θύματά του (κυρίως γυναίκες), σε διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών, όπου τα ανυποψίαστα θύματα πραγματοποιούσαν συναλλαγές.

Στη συνέχεια τα ακολουθούσε διακριτικά και τη στιγμή που εισέρχονταν στις πολυκατοικίες που διέμεναν, τα αιφνιδίαζε και ασκώντας υπέρμετρη σωματική βία, μη διστάζοντας μερικές φορές να τα τραυματίσει, τους αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα που φορούσαν, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Από την έως τώρα έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος έχει διαπράξει με την μέθοδο αυτή δεκατέσσερις 14 ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων, εκ των οποίων:

– εννέα στην περιοχή της Κυψέλης
– δύο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα
– μία στην περιοχή των Αμπελοκήπων
– μία στην περιοχή της Ομόνοιας
– μία στην περιοχή του Κολωνακίου

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
 
 
 
 


theologos vasiliadis

 

Και αυτό το καημένο προσφυγόπουλο που απειλεί αστυνομικό να του κόψει το κεφάλι θα πάει σχολείο με τα παιδιά σου !!!

Και αυτό το καημένο προσφυγόπουλο που απειλεί αστυνομικό να του κόψει το κεφάλι θα πάει σχολείο με τα παιδιά σου !!!

Και αυτό το καημένο προσφυγόπουλο που απειλεί αστυνομικό να του κόψει το κεφάλι θα πάει σχολείο με τα παιδιά σου (ΒΙΝΤΕΟ)
 
 
ΣΟΚ! Αυτούς έχουμε μαζέψει, τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε, τους έχουμε και θέρμανση… Και αυτοί απειλούν ότι θα μας κόψουν τα κεφάλια!!! Και αύριο όλα αυτά τα καημένα παιδιά θα πάνε σχολείο με τα Ελληνόπουλα, Τον θέλετε για συμμαθητή του παιδιού σας; Φίλο του παιδιού σας; Αυριανό γκόμενο της κόρης σας;.

Σαφώς και δεν είναι όλα έτσι αλλά τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν και άλλα παιδιά και να ξεκινήσουν βιαιοπραγίες μέσα σε σχολεία. Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το δικό σου παιδί, το δικό μου παιδί θα γλυτώσει από την οργή τους
 
 
 
 


theologos vasiliadis

 

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Εικονικοί «γάμοι» ο νέος τρόπος να παραμένουν Ελλάδα

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Εικονικοί «γάμοι» ο νέος τρόπος να παραμένουν Ελλάδα
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Εικονικοί «γάμοι» ο νέος τρόπος να παραμένουν Ελλάδα
Ένα νέο, για τα ελληνικά δεδομένα, φαινόμενο που συνδέεται με πλαστά σύμφωνα συμβίωσης, αλλά και ψευδείς δηλώσεις πατρότητας από αλλοδαπούς για εξασφάλιση αδειών παραμονής, έχει κάνει την εμφάνισή του κατά τα τελευταία χρόνια. 
 
Οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει περιπτώσεις καταστρατήγησης της κείμενης νομοθεσίας του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, με επίκεντρο, όχι μόνο εικονικούς γάμους, όπως μέχρι τώρα, αλλά και… εικονική απόκτηση τέκνων!

Το ζήτημα αυτό έχει προβληματίσει το κυβερνητικό επιτελείο, που σπεύδει να βάλει φραγμό σε επιτηδείους που αντί αδρής αμοιβής «εξυπηρετούν» αλλοδαπούς οι οποίοι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στη χώρα μας. Μάλιστα, επιστρατεύεται πλέον η λήψη DNA για την απόδειξη σχέσης γονέα – τέκνων, για χορήγηση αδειών παραμονής, σε περιπτώσεις που υπάρχουν ενδείξεις δόλου.
 
 
Έχει διαπιστωθεί ότι Έλληνες, ακόμη και στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, εμπλέκονται σε υποθέσεις κυκλωμάτων που «πωλούν» ελπίδα με το αζημίωτο για περιζήτητα «χαρτιά», με έμφαση στο Δελτίο Διαμονής για πολίτες τρίτων χωρών οι οποίοι είναι μέλη οικογένειας έλληνα πολίτη. Αλλοδαποί χωρίς χαρτιά – θύτες και θύματα μαζί – κυνηγάνε πώς και πώς να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις για να αποκτήσουν άδεια παραμονής, μια και είναι πενταετούς διάρκειας. 
 
 
Μαθαίνουν ότι χορηγείται από τις υπηρεσίες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, σε διάστημα τριών μηνών από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα ή εντός δύο μηνών από την ημερομηνία σύναψης του γάμου ή συμφώνου συμβίωσης.

Η άδεια παραμονής δίνεται και σε γονείς ανήλικων ημεδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως του τρόπου κτήσης εκ μέρους των τέκνων τους της ελληνικής ιθαγένειας. Από εκεί ξεκινά και φτάνει το κουβάρι παράνομων διαδικασιών και σκοτεινών ιστοριών με «διακινητές» που πατούν στη δυσκολία για νόμιμη διαμονή.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «το Βήμα», και επιβεβαιώνει και παλαιότερα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Κόσμος», στέλεχος από το επιστημονικό επιτελείο του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, «έχουν εντοπισθεί περιπτώσεις όπου αλλοδαποί και ημεδαποί πραγματοποιούν συμβολαιογραφικές πράξεις για ψευτοσύμφωνα συμβίωσης. Υπάρχει περίπτωση που γυναίκα Ρομά εμφανίζεται να έχει στο όνομά της όχι ένα, αλλά πέντε σύμφωνα συμβίωσης με αλλοδαπούς!». 
 
 
Οι διασταυρώσεις εγγράφων από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη χορήγηση αδειών παραμονής και ο ενδελεχής έλεγχος ιστορικού των προσώπων που αφορά το αίτημα αποτελούν μείζονος σημασίας θέμα, σημειώνει εις εκ των νομικών συμβούλων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Παράλληλα, πεδίο οικονομικής δοσοληψίας έχει αρχίσει να γίνεται, όπως φαίνεται και από υποθέσεις που έχει εξιχνιάσει η Αστυνομία ή διερευνά η Δικαιοσύνη, η «επιχείρηση αναγνώρισης παιδιών». Σκοπός να δοθεί η δυνατότητα σε αλλοδαπούς, οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη χώρα μας, να αιτηθούν άδεια διαμονής στην ελληνική επικράτεια ως γονείς ανήλικων ημεδαπών.

Μόλις προ τριμήνου έκανε τον γύρο της ειδησεογραφίας η υπόθεση όπου μια 27χρονη και μια 18χρονη, καθ” υπόδειξιν δύο άλλων μεγαλύτερης ηλικίας γυναικών, προσκόμισαν στον Δήμο Πατρέων συμβολαιογραφικές πράξεις εκούσιας αναγνώρισης τέκνου. Τις είχε συντάξει συμβολαιογράφος, ώστε να αναγνωρίσουν τα δυο ανήλικα παιδιά τους δύο αλλοδαποί, οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.

Διαπιστώθηκε ότι στην Αχαΐα δρούσε κύκλωμα με συμβολαιογράφους, με Ελληνίδες και Πακιστανούς οι οποίοι έδιναν τουλάχιστον 1.000 ευρώ ώστε μέσω της αναγνώρισης τέκνου να μπορέσουν να αποκτήσουν την πολυπόθητη άδεια παραμονής. Παρόμοια υπόθεση είχε εκτυλιχθεί έναν χρόνο πριν.
 
 
 
 


theologos vasiliadis

ΕΣΥ Έλληνα ΨΟΦΑ ΝΗΣΤΙΚΟΣ στο δρόμο!! Εγκαινιάστηκε το «χωριό» των λ@θρομεταναστών- στη Κάτω Μηλιά Πιερίας.

ΕΣΥ Έλληνα ΨΟΦΑ ΝΗΣΤΙΚΟΣ στο δρόμο!! Εγκαινιάστηκε το «χωριό» των λ@θρομεταναστών- στη Κάτω Μηλιά Πιερίας. 

 


 

 

 







Χωρίς την παρουσία του Γιάννη Μουζάλα και χωρίς την παρουσία του Δήμου Κατερίνης εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι το χωριό των λ@θρομεταναστών στην Κάτω Μηλιά Πιερίας.


Σε 2-3 εβδομάδες αναμένονται οι πρώτοι λ@θροπρόσφυγες-λ@θρομετανάστες! 1.400.000 ευρώ κόστισαν μέχρι στιγμής οι εγκαταστάσεις, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι εργασίες….
Το ποσό το έβαλε η Γερμανική κυβέρνηση και διάφοροι ιδιώτες-χορηγοί της ADRA, της ΜΚΟ που έχει αναλάβει την γενική διεύθυνση του χωριού.

Πλήρες εξοπλισμένα και επιπλωμένα σπιτάκια με ηλιακά, κλιματιστικά, κουζίνες κ.α. περιμένουν να υποδεχτούν τους πρώτους πρόσφυγες. Έχει προβλεφθεί χώρος αναψυχής και γήπεδα μπάσκετ-βόλεϊ-ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε ο Διευθυντής της ADRA αναμένουν 400-500 πρόσφυγες οι οποίοι θα έρθουν σταδιακά στην περιοχή μας.
 
 
Θα ακολουθηθεί μια διαδικασία μέσω της οποίας κάποιοι πρόσφυγες θα μεταβούν όταν τακτοποιηθούν τα χαρτιά τους στο εξωτερικό, όσοι θέλουν θα επιστρέψουν στην ΣΥΡΙΑ όταν τελειώσει ο πόλεμος… (Χλωμό να τελειώσει ο πόλεμος, χλωμότερο να θέλει κάποιος από τους πρόσφυγες να γυρίσει πίσω…), και οι περισσότεροι θα μείνουν στην χώρα μας και ίσως στην περιοχή μας, μιας και το πρόγραμμα εγκατάστασης προσφύγων σε διαμερίσματα της Κατερίνης συνεχίζεται με γοργό ρυθμό!


Οι πρόσφυγες που θα έρθουν στην Κάτω Μηλιά θα είναι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό από Λέσβο-Χίο.
 
Οι πρόσφυγες θα είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα και την καλή λειτουργία του χωριού…

Θα είναι ελεύθεροι να μεταβαίνουν όπου επιθυμούν.

Το χρονοδιάγραμμα της ADRA προβλέπει ότι μετά από 1-1,5 χρόνο η ΜΚΟ θα αποχωρήσει από το χωριό και η λειτουργία του θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία…

Έξω από την είσοδο του χωριού θα υπάρχει μόνιμη αστυνομική δύναμη.

Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν αρκετά μέλη της ADRA τόσο από την Κατερίνη όσο και από άλλες πόλεις.

Η αλήθεια είναι ότι είδαμε πολλούς άγνωστους προς εμάς αλλά και την πόλη μας ανθρώπους.
Αρκετά τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.


 
Εκπρόσωποι της Αστυνομίας (είδαμε τον Διευθυντή κ. Τζήμα), του Στρατού της Αεροπορίας και της Πυροσβεστικής.

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, Δημήτρης Συριανίδης.
Ο σύμβουλος του Γιάννη Μουζάλα.

Και οι δυο τοπικοί ιερείς της Κάτω Μηλιάς.
Δεν ήταν εκεί κανένας εκπρόσωπος του Δήμου Κατερίνης.

Δεν υπήρχαν κάτοικοι της περιοχής.
Δεν ήταν κανείς βουλευτής. (Ήταν στην Αθήνα, νομοθετούσαν…)

Το πλούσιο κέτερινγκ είχε αναλάβει το εστιατόριο «Μαγειράκος».

Το πλούσιο χορευτικό-φολκλορικό πρόγραμμα που αναφερόταν στην πρόσκληση δεν έγινε ποτέ.
*Θα ακολουθήσουν και άλλα… αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ».
 
 
 
 
 
 
 


theologos vasiliadis

 

Η είδηση που δεν θα ακούσετε σε κανένα δυτικό ΜΜΕ για τους ισλαμιστές

Η είδηση που δεν θα ακούσετε σε 

κανένα δυτικό ΜΜΕ για τους ισλαμιστές
Σοβαρή εξέλιξη: Η είδηση που δεν θα ακούσετε σε κανένα δυτικό ΜΜΕ για τους ισλαμιστές
Η ανάμειξη της Δύσης στην γιγάντωση των ατάκτων ισλαμικών στρατών στην Μέση Ανατολή δεν είναι κάτι το καινούργιο, παρά το ότι μέχρι σήμερα μόνο η Ρωσία και η συριακή κυβέρνηση είχαν υποδείξει στην διεθνή κοινότητα τους "πραγματικούς ενόχους".

Φυσικά πίσω από κάθε...έννομη ενέργεια των δυτικών κρατών, κρύβεται η αλήθεια, η οποία στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι πολύ διαφορετική από τα όσα προβάλλονται. Έτσι λειτουργεί και το παράδειγμα με τον ISIS αλλά και τα παρακλάδια του, που έχουν κατακλύσει την Μέση Ανατολή.


Ωστόσο η νέα αποκάλυψη για την οποία δεν θα μάθετε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της Δύσης, αφορά όλα σχεδόν τα "μεγάλα κράτη" και για πρώτη φορά το ΝΑΤΟ εκτίθεται ανεπανόρθωτα στη Μέση Ανατολή. Πιο συγκεκριμένα ο ταξίαρχος του Συριακού Αραβικού Στρατού αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τα όπλα που κατέλαβαν μετά την απελευθέρωση της πόλης του Al Mayadin της Συρίας.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη αποθήκη πυρομαχικών της Daesh που καταλήφθηκε από τις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας στην πόλη Al Mayadin, στα ανατολικά της Συρίας και περιείχε βαρύ οπλισμό του ΝΑΤΟ προερχόμενο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Βέλγιο και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Το ρωσικό Sputnik μεταφέρει τις χαρακτηριστικές δηλώσεις του ταξίαρχου Hasan Suheil: "Θα μας πάρουν τουλάχιστον έξι ημέρες για να βγάλουμε όλα αυτά τα όπλα και τις προμήθειες που έμειναν εδώ από τους μαχητές της Daesh μετά τη φυγή τους. Υπάρχουν πολλά όπλα και διάφορα μέσα επικοινωνίας που ανήκουν σε ξένες χώρες (του ΝΑΤΟ)".

Η εν λόγω αποθήκη που καταλήφθηκε από τον συριακό στρατό -που θυμίζουμε συνεργάζεται στενά με τους Ρώσους- περιείχε μέχρι και αντιαρματικά όπλα, προερχόμενα επίσης από χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ.

Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη, που εμπλέκει για πρώτη φορά με στοιχεία πολλά κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, την ώρα που οι έρευνες στην περιοχή για το οπλοστάσιο των ισλαμιστών δεν έχουν τελειώσει, γεγονός που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για νέες σοβαρές αποκαλύψεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


theologos vasiliadis

 
 
 
 

Αυτή είναι η αίτηση ασύλου του 32χρονου τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης που είχε κάνει στην Λέρο! (φωτό)

Αυτή είναι η αίτηση ασύλου του 32χρονου τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης που είχε κάνει στην Λέρο! (φωτό)

 

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται στοιχεία ότι ο 32χρονος φερόμενος ως τζιχαντιστής είχε περάσει παράνομα στη Λέρο μαζί με την οικογένεια.
 
Ο 32χρονος Σύρος που συνόδευε την σύζυγο και το ανήλικο τέκνο τους, είχε καταθέσει αίτηση για άσυλο ως πρόσφυγες πολέμου όπως αναφέρεται σχετικά στο έγγραφο του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου.
 
 
Και ενώ οι αρμόδιες αρχές τους αναζητούσαν επανειλημμένα προκειμένου να καταγραφεί πλήρως το αίτημα τους, ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνουν όλες τις ειδικές πρόνοιες που προβλέπονται από την διεθνή νομοθεσία, συμπεριλαμβανόμενων και των επιδομάτων, εκείνοι, σύμφωνα με την δικηγόρο που ανέλαβε την υπεράσπιση του 32χρονου, έφυγαν από τη Λέρο με εντολή της Υπηρεσίας Ασύλου έχοντας ως πρώτο προορισμό τον Πειραιά και από κει μεταφέρθηκαν στην Ειδομένη για να καταλήξουν στην Θεσσαλονίκη όταν έκλεισαν τα σύνορα.

Στην Θεσσαλονίκη φιλοξενούνταν σε διαμέρισμα που τους είχε παραχωρηθεί από Μ.Κ.Ο στα πλαίσια προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων.
 Σύμφωνα λοιπόν με τα τηρούμενα στην Υπηρεσία Ασύλου στοιχεία, ο 32χρονος Σύρος εισήλθε παράνομα στη χώρα μας στις 29/6/2016 και διέμενε στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης Λέρου.
 
 
Μαζί με την σύζυγο του είχαν εκφράσει την επιθυμία να καταθέσουν αίτηση ασύλου, ενώπιον του ΚΥΤ Λέρου και το αίτημα τους είχε καταχωρηθεί και ως αρμόδιο γραφείο για την ολοκλήρωση του αιτήματος είχε οριστεί το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου της Αλεξανδρούπολης με ημερομηνία την 19/10/2017, οπότε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές με την κατηγορία της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση.  
 
 
Σύμφωνα με την Τριανταφυλλιά Τσιουλπά συνήγορο του 32χρονου Σύρου, από το περιεχόμενο του συγκεκριμένου εγγράφου δεν προκύπτει ότι ο νεαρός άνδρας είχε δηλώσει κατά την είσοδο του στην Ελλάδα πολεμιστής του ISIS, όπως αρχικά ανέφεραν δημοσιεύματα από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.

Μάλιστα, η συνήγορος του 32χρονου ανάφερε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον παντός υπευθύνου για σπορά ψευδών ειδήσεων προκειμένου να προστατέψει τον πελάτη της εφόσον η διαδικασία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της κύριας ανάκρισης.



 
 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece οι άκρως απόρρητες πληροφορίες που έφταναν στις ελληνικές Αρχές, έκαναν λόγο για επικίνδυνο τζιχαντιστή και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε μπει και στη λίστα των ατόμων με απαγόρευση εισόδου στη χώρα σε περίπτωση που έφευγε για τη Συρία και επιχειρούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

 

Ο 32χρονος παραδέχθηκε ότι είναι μέλος του ISIS, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πού έχει πολεμήσει, ενώ έδειξε στους Έλληνες αξιωματικούς βίντεο και φωτογραφίες από τη δράση του πολεμώντας στο πλευρό των ακραίων τζιχαντιστών.

 

Στη χώρα μας έφτασε το 2016 με βάρκα από τα παράλια της Τουρκίας, μαζί με την οικογένειά του, και υπέβαλε αίτημα ασύλου.

 

Χθες, που πήγαν για την ανανέωση του τρίπτυχου στο άσυλο, η γυναίκα του μίλησε στους υπαλλήλους για την ενδοοικογενειακή βία που ασκούσε, ενώ τους αποκάλυψε και τη δράση του συζύγου της στο πλευρό του ISIS.

 

Ο 32χρονος μόλις ενημερώθηκε από τις Αρχές ότι έχει συλληφθεί ως μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης και κατηγορείται με το άρθρο 187Α, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με κουβέρτα , διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 http://www.pronews.gr
 
 
 
 
 
 


theologos vasiliadis

 

Wakeup - ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! RISE UP

Wakeup - ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ! RISE UP












theologos vasiliadis

Το «μεγαλείο» του Ισλάμ: Ο χορός απαγορεύεται… αλλά η κτηνοβασία και ο βιασμός παιδιών επιτρέπονται!

Το «μεγαλείο» του Ισλάμ: Ο χορός απαγορεύεται… αλλά η κτηνοβασία και ο βιασμός παιδιών επιτρέπονται! 

O χορός είναι «χυδαίος» αλλά ο βιασμός ανηλίκων και η κτηνοβασία είναι επιτρεπτά, σύμφωνα με τη Σαρία… 



Έξι έφηβες από το Ιράν καταδικάστηκαν την Τετάρτη επειδή εμφανίστηκαν να χορεύουν σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube. Η ποινή που τους επιβλήθηκε ήταν έξι μήνες φυλάκιση και 91 χτυπήματα με μαστίγιο. Το βίντεο ΕΔΩ 



Τα κορίτσια μαζί με τον «σκηνοθέτη» του βίντεο, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, είχαν συλληφθεί τον περασμένο Μάιο, επειδή χόρευαν σε ταράτσες και διαμερίσματα της Τεχεράνης την επιτυχία του Αμερικανού τραγουδιστή Φάρελ Ουίλιαμς, «Happy». 



Ο δικηγόρος των κοριτσιών ωστόσο δήλωσε ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς οι ποινές έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. 



Βέβαια, ο ισλαμικός νόμος δεν είναι τόσο αυστηρός, όσον αφορά την παιδεραστία ή την κτηνοβασία. Οι σεξουαλικές διαστροφές επιτρέπονται και μάλιστα οι «σοφοί» του Ισλάμ έχουν φροντίσει να δώσουν συγκεκριμένες και αναλυτικές οδηγίες για την άσκησή τους!  
 
                                             


Συγκεκριμένα, ο Αγιατολάχ Χομεϊνί, ο οποίος τιμάται ως Άγιος από τους σιίτες μουσουλμάνους, ενέκρινε την σεξουαλική επαφή με ζώα, το βιασμό των γυναικών, αλλά και παιδιών κάτω των 4 ετών. 



Ενδεικτικά κάποια αποσπάσματα από τα ισλαμικά διατάγματα (φετφά) που είχε εκδώσει για τα συγκεκριμένα θέματα: 



- Ένας άνδρας μπορεί να παντρευτεί μια κοπέλα κάτω των εννέα ετών, ακόμη και αν η κοπέλα αυτή είναι ακόμα ένα μωρό που θηλάζει. Όμως απαγορεύεται να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της πριν κλείσει τα εννέα χρόνια. Άλλες σεξουαλικές πράξεις, όπως τα ερωτικά παιχνίδια, τα φιλιά και ο σοδομισμός επιτρέπονται. 



Αν ένας άνδρας προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή με ένα κορίτσι κάτω των εννέα χρόνων, δεν θεωρείται έγκλημα, αλλά μόνο παράβαση αν η κοπέλα δεν έχει υποστεί «μόνιμη βλάβη». Αν όμως το κορίτσι έχει υποστεί «μόνιμη βλάβη», τότε θα πρέπει να την έχει υπό την προστασία του για όλη της τη ζωή. Όμως το κορίτσι δεν θα υπολογίζεται ως μία από τις τέσσερις μόνιμες συζύγους ενός άνδρα. Ούτε ο άνδρας θα μπορεί να παντρευτεί την αδερφή της. 

(Ayatollah Khomeini, Tahrir al-Vasyleh, Fourth Edition, Darol Elm, Qom, Iran, 1990) 



- Ένας άνδρας μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με ζώα, όπως τα πρόβατα, οι αγελάδες, οι καμήλες κ.λπ. Ωστόσο, θα πρέπει να σκοτώσει το ζώο αφού τελειώσει ο οργασμός του.



Δεν επιτρέπεται να πουλήσει το κρέας του ζώου αυτού στους ανθρώπους του χωριού του, αλλά επιτρέπεται να το πουλήσει στο διπλανό χωριό. 



(Ayatollah Khomeini, Tahrir al-Vasyleh, fourth volume, Darol Elm, Gom, Iran, 1990) 



Hellasforce.com



ΣΧΟΛΙΟ
Και να φανταστείτε ότι μέχρι πρότινως οι Σιίτες μουσουλμάνοι (όπως ο Χομεϊνι) θεωρούνταν οι εξτρεμιστές, οι τρομοκράτες και οι φανατικοί.... και σήμερα αυτοί οι τζιχαντιστές ισλαμοφασίστες που κόβουν κεφάλια είναι οι Σουνίτες... που μέχρι πρότινως θεωρούνταν οι κοσμικοί και οι προοδευτικοί μουσουλμάνοι..



Στο Ισλάμ τα πράγματα είναι απλά...
ΟΛΟΙ οι καλοί μουσουλμάνοι ζουν στον Μεσαίωνα...
Οσοι βλέπετε γύρω σας καλούς ανθρώπους που δηλώνουν μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα να ξέρετε ότι πολύ απλά δεν είναι καλοί πιστοί του Μωάμεθ... 
 
 

theologos vasiliadis

 

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα   Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης ...