Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Τραμπ: «Είναι ντροπή που επιτρέπεται η μετανάστευση στην Ευρώπη, χάνετε τον πολιτισμό σας»

Τραμπ: «Είναι ντροπή που επιτρέπεται η μετανάστευση στην Ευρώπη, χάνετε τον πολιτισμό σας»




Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στηλίτευσε το γεγονός ότι «επιτρέπεται», κατ’ αυτόν, η έλευση χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας ότι η Γηραιά Ήπειρος «χάνει» τον «πολιτισμό» και την «υφή» της.



«Το ότι επιτρέπεται η μετανάστευση στην Ευρώπη είναι ντροπή. Νομίζω ότι άλλαξε την υφή της Ευρώπης και εάν δεν δράσετε πολύ γρήγορα...
, δεν θα ξαναγίνει ποτέ αυτή που ήταν, και δεν το εννοώ αυτό με θετικό τρόπο», ανέφερε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα The Sun.



«Το να επιτρέπεται σε εκατομμύρια ανθρώπους να έρχονται στην Ευρώπη είναι πολύ, πολύ λυπηρό. Νομίζω ότι χάνετε τον πολιτισμό σας», επέμεινε ο Τραμπ. «Όλη αυτή η μετανάστευση έχει στ’ αλήθεια αλλάξει την υφή της Ευρώπης. Μιλάω σαν κάποιος που είναι απέξω όταν το λέω αυτό, αλλά μιλάω σαν κάποιος που αγαπάει την Ευρώπη», πρόσθεσε ο Τραμπ.



Ο μεγιστάνας των ακινήτων υπενθύμισε ότι ο πατέρας του ήταν γερμανικής καταγωγής και η μητέρα του σκοτσέζικης καταγωγής.



Στην ίδια συνέντευξη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ καταφέρθηκε με οξύτητα εναντίον του Σαντίκ Καν, του δημάρχου του Λονδίνου, σφοδρού επικριτή του.



«Έχετε έναν δήμαρχο που έχει κάνει φριχτή δουλειά (…) Δείτε την τρομοκρατία που έχετε», δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος. «Νομίζω ότι έχει κάνει πολύ κακή δουλειά όσον αφορά την τρομοκρατία. Νομίζω ότι έχει κάνει κακή δουλειά όσον αφορά το έγκλημα. Άμα δείτε τι γίνεται στα νοσοκομεία σας στο Λονδίνο θα καταλάβετε τι εννοώ. Με όλα αυτά τα φρικτά πράγματα που γίνονται εκεί, όλο αυτό το έγκλημα που έχει έρθει μέσα» στη χώρα, συνέχισε.



Ο Τραμπ κατηγόρησε ακόμη τον Καν ότι δεν φάνηκε «φιλόξενος» απέναντί του, ενώ επέκρινε επίσης τις κινητοποιήσεις που οργανώθηκαν εναντίον του στην πρωτεύουσα της Βρετανίας.



Δεν υπάρχει «κανένας λόγος να πάω στο Λονδίνο. Παλιά αγαπούσα το Λονδίνο ως πόλη (…) Νομίζω ότι ο δήμαρχός σας έχει κάνει φρικτή δουλειά. Όταν σε κάνει να νοιώθεις ανεπιθύμητος, γιατί να μείνω εκεί;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.



«Όταν το λέω αυτό, μιλάω για την κυβέρνηση (σ.σ. την αυτοδιοίκηση), διότι ο λαός του ΗΒ συμφωνεί μαζί μου».



Προφανώς αναφερόμενος στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας που επισκέπτεται, ο Τραμπ δήλωσε επίσης στην εφημερίδα Σαν ότι «μου λείπει το όνομα Αγγλία. Το καταλαβαίνετε αυτό. Μου λείπει το όνομα Αγγλία. Νομίζω ότι το όνομα Αγγλία είναι πολύ όμορφο όνομα».



Διακινητής μεταναστών έκανε διαφήμιση μέσω Facebook: «Με 2.500 ευρώ θα σας πάω στην Ελλάδα» 

 

 Το βίντεο που μοίρασαν δουλέμποροι στους πρόσφυγες στον Έβρο
 
Με βίντεο μέσω social media δουλέμποροι στον Έβρο δίνουν πληροφορίες και τιμές για το πέρασμα από την Τουρκία στην Ελλάδα.
 
Διακινητής μεταναστών χωρίς κανένα δισταγμό αποφάσισε να διαφημίσει τη… δουλειά του μέσω του Facebook και προσπάθησε να προσελκύσει κόσμο που θέλει να έρθει στην Ελλάδα.
Ο ίδιος ανέφερε «Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο».
 
 
Το βίντεο που αναρτήθηκε μέσω σελίδας του Facebook και μετέδωσε το OPEN TV, ενώ την ίδια στιγμή οι ροές μεταναστών και προσφύγων στα νησιά δεν έχουν τέλος.
Το κόστος για τη διακίνηση κυμαίνεται μεταξύ 2.500 και 3.500 ευρώ και ξεκινάει από τη Συρία και μέσω του Έβρου ο τελικός προορισμός είναι η Θεσσαλονίκη ή η Αθήνα.
Μεταξύ άλλων η διαφήμιση του διακινητή στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο θα σας περιμένει "ταξί" στο Πραγγί και θα σας πάει στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα…», λέει ο άνδρας ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται και ως το «λιοντάρι της διακίνησης».


 https://www.inboxnews.gr




https://www.lifo.gr/now/greece/79408






Πως μπορεί να αποτραπεί η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Ο εποικισμός της χώρας μας από τους εισβολείς μετανάστες και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος, γεγονός που αποτελεί πλέον μια ισχυρά ορατή προοπτική στο κοντινό μέλλον, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με μια σειρά από μέτρα, που συνοψίζονται στα ακόλουθα :

Αυστηρές ποινές για τους διακινητές μεταναστών,

Έλεγχος και απομάκρυνση των περισσότερων ΜΚΟ,

Απέλαση των μεταναστών που διαπράττουν παραβατικές πράξεις,

Αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων,

Capital controls για την εξαγωγή συναλλάγματος από παράνομους αλλά και μερικώς και για νόμιμους μετανάστες.

Σεβασμός στους πραγματικούς πρόσφυγες και επιλεκτική νομιμοποίηση ποσοστού μέχρι 8% του Ελληνογενούς πληθυσμού μόνο ενσωματώσιμων μεταναστών, 

Στη βάση όλου του σχετικού προβληματισμού είναι η αποφυγή δημιουργίας πολυπολιτισμικής κοινωνίας και η εμμονή, χωρίς υπερεθνικισμούς, στη διατήρηση της ελληνικότητας της χώρας, με κίνητρα για δημογραφική ανάπτυξη, ισχυρή ενίσχυση της γεννητικότητας της Ελληνίδας μητέρας, αποτροπή της φυγής των νέων μας στο εξωτερικό, επιστροφή Ελλήνων της διασποράς και  ενσωμάτωση αφομοιώσιμων ομάδων μεταναστών.

https://odosdrachmis.gr 

 

Δαλάι Λάμα: Η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική αν δεν φύγουν οι μετανάστες

 

 
 
Ο πνευματικός ηγέτης του Βουδισμού, Δαλάι Λάμα, ισχυρίστηκε στο BBC πως η «Ευρώπη είναι για τους Ευρωπαίους» και ότι η Ήπειρος μπορεί να γίνει μουσουλμανική η αφρικανική αν οι μετανάστες δεν επιστρέψουν πίσω στις χώρες τους.
 
Ο Δαλάι Λάμα που μένει μόνιμα ως πρόσφυγας στην Ινδία από τότε που διέφυγε από το Θιβέτ το 1959, δήλωσε ακόμη στην συνέντευξή του στο BBC:
«πως μόνο ένας συγκεκριμένος αριθμός μεταναστών πρέπει να επιτραπεί να παραμείνει».
 

Η Ευρώπη οφείλει να βοηθάει 

 

Ωστόσο συμπλήρωσε πως οι πρόσφυγες που θα επιστραφούν πρέπει πρώτα να «έχουν μάθει κάποιες δεξιότητες».

Ενώ η Ευρώπη οφείλει να βοηθάει όσους χρειάζονται βοήθεια αλλά μέχρι εκεί.
«Οι ευρωπαϊκές χώρες θα πρέπει να λάβουν αυτούς τους πρόσφυγες και να τους δώσουν εκπαίδευση και κατάρτιση και ο στόχος είναι να επιστρέψουν στη χώρα τους με ορισμένες δεξιότητες», δήλωσε ο 83χρονος προκαλώντας διεθνή οργή.






Ο Δαλάι Λάμα προέβη στις δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης στην Σουηδία όπου το ακροδεξιό κόμμα ανέβασε τα ποσοστά του.
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης με πολλούς να τον αποκαλούν «πρώτης τάξεως φασίστα» και «υποκριτή».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μοναχός κάνει τέτοια σχόλια.

Σε μια ομιλία πέρυσι στο Μάλμο της Σουηδίας, ο θιβετιανός βουδιστής είπε ότι:
«οι πρόσφυγες θα πρέπει να επιστρέψουν για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση των χωρών τους».

Και πως «η Ευρώπη ανήκει στους Ευρωπαίους», ενώ είχε χαρακτηρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως άτομο «χωρίς ηθικές αρχές».
Πηγή: Independent





Σουηδία: Πεδίο μάχης από μετανάστες που φώναζαν «τζιχάντ» το κέντρο του Μάλμε


Κατέστρεψαν αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία - Πετούσαν καπνογόνα και βεγγαλικά στους Σουηδούς - Απούσα η αστυνομία

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της πόλης Μάλμε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν συμμορία από μετανάστες
άρχισε να επιτίθεται σε ανθρώπους και να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά της, προκαλώντας ένα πραγματικό χάος στη σουηδική πόλη.
 
 
Ο φωτογράφος Φρέντι Μαρντέλ κατέγραψε σκηνές τρόμου στους δρόμους της σουηδικής πόλης. Μουσουλμάνοι φώναζαν «Τζιχάντ» και προέβαιναν σε κάθε είδους βανδαλισμού, καταστρέφοντας αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία. Όπως αποκάλυψε ο Σουηδός φωτογράφος, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν με τα αυτοκίνητά τους, φοβόντουσαν να τα εγκαταλείψουν και να επέμβουν, ενώ το ίδιο έκαναν και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι έτρεξαν να κρυφτούν, προκειμένου να «μην ρισκάρουν τη ζωή τους».




Με τη δημοσίευση του φωτογραφικού υλικού, η αστυνομία του Μάλμε εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι «ήταν πολύ ριψοκίνδυνο να επέμβει εκείνη τη στιγμή». Πάνω από 50 άτομα, μουσουλμανικής καταγωγής, εφόρμησαν στους δρόμους της σουηδικής πόλης. Εκτός των καταστροφών που προκάλεσαν, πετούσαν καπνογόνα και πυροτεχνήματα στους αστυνομικούς και απειλούσαν να κάψουν την πόλη.






https://www.protothema.gr






































Η «ξανθιά του YouTube» και η ισλαμοποίηση της Γαλλίας 

 

 

 
Δείτε το βίντεο μιας απλής νεαρής Γαλλίδας, γνωστής ως «Ξανθιάς του YouTube»
 
να λέει απλές αλήθειες για το Ισλάμ, την συνεχιζόμενη ισλαμοποίηση της Γαλλίας, την καλλιέργεια «ενοχών» στον γηγενή πληθυσμό λόγω, δήθεν, «μη ανεκτικότητας» και την ανάγκη κοινής πορείας του γαλλικού λαού απέναντι στην επέλαση του Ισλάμ.


Μετάφραση (ΚΟ):
 
 
 
 


Μια μέρα, εκατομμύρια άνδρες θα εγκαταλείψουν το νότιο ημισφαίριο για να πάνε στον Βορρά. 

Δεν θα πάνε εκεί ως φίλοι, επειδή θα πάνε εκεί για να κατακτήσουν. 

Και θα κατακτήσουν μαζί με τους γιους τους. 

 Η κοιλιά των συζύγων μας, θα μας δώσει τη νίκη

HouariBoumediene, πρόεδρος της Αλγερίας, 1974.




Σήμερα θα ξεκινήσω με τη συνέντευξη μιας γυναίκας που εξέρχεται από το τζαμί.

 

Λέει η μουσουλμάνα γυναίκα: "μεταξύ μουσουλμάνων αδελφών μπορεί κανείς να επιτεθεί στον άλλο, μπορεί κανείς να επιτεθεί σε Χριστιανό, αλλά ποτέ δεν μπορεί κανείς να επιτεθεί σε μουσουλμάνο".  

Μπράβο κυρία. 

Μας είπατε φωναχτά αυτό που το Ισλάμ ψιθυρίζει 

Έτσι:. μπορεί κανείς να επιτεθεί σε έναν καθολικό, αλλά δεν μπορεί κανείς να επιτεθεί σε έναν μουσουλμάνο. Καλό.

 Και είμαι εγώ αυτός που δεν έχω σεβασμό; Μας λένε, εδώ στη Γαλλία, ότι εμείς δεν δείχνουμε σεβασμό και ότι δεν δείχνουμε καθόλου ανεκτικότητα. Έτσι, σήμερα ας μιλήσουμε σχετικά με την ανεκτικότητα. 

 

Επιτρέψτε μου να σταθώ σε κάποια σημαντικά πράγματα: Στη Γαλλία είχαμε συνηθίσει να λέμε τις θρησκευτικές γιορτές «Πάσχα» και «Χριστούγεννα». Τώρα τις λέμε "διακοπές της άνοιξης" και "χειμωνιάτικες γιορτές". Εντάξει, δεν είμαστε ανεκτικοί. Ας μιλήσουμε για την αλλαγή του μενού στα γαλλικά κυλικεία για να ευχαριστηθούν όλοι. 

 

Εντάξει, δεν είμαστε ακόμα ανεκτικοί. Ας μιλήσουμε για όλα τα Χαλάλ κρεοπωλεία. Πάνω από το 70% των σφαγείων μας άλλαξαν και έγιναν Χαλάλ σφαγεία. Ακόμα δεν είμαστε ανεκτικοί. 

 

 Στη Γαλλία έχουμε 2248 τζαμιά.  

 

Δεν είμαστε ανεκτικοί. 

Για να σας δώσω μια ιδέα:  

στην Αλγερία, υπάρχουν 50 εκκλησίες. 

7 από αυτές θα πρέπει να κατεδαφιστούν σύντομα.  

 

Και είμαστε εμείς οι μη ανεκτικοί. 

 

Το 2008 υπήρξε ένας ιερέας (μόνο ένα μικρό παράδειγμα από τα πολλά), ο οποίος καταδικάστηκε σε 1 χρόνο φυλάκιση στο Οράν (της Αλγερίας), επειδή γιόρταζε μια θρησκευτική εορτή έξω από την εκκλησία του. Αν κάποιος μιλά για ανοχή, ενώ βλέπει το τι συμβαίνει στη χώρα μας, κάθε εβδομάδα κατά τη διάρκεια της (μουσουλμανικής) «προσευχής», ας μιλήσει για ανοχή! (Μουσουλμανικές προσευχές στους δρόμους της Γαλλίας).

 

 Κάποιος μου λέει ότι δεν έχουμε σεβασμό προς τη θρησκεία τους. Εμείς δεν έχουμε σεβασμό; Έχετε δει ποτέ πέτρες να εκτοξεύονται κατά των τζαμιών σας; Δεν νομίζω. Όμως την περασμένη χρονιά μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε μια καθολική εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Θα μας πουν και πάλι να μην συγχέουμε τα πράγματα. 

 Εφημερίδα: Πιστοί λιθοβολήθηκαν την ώρα της λειτουργίας.  

 

Αφήστε τους αριθμούς να μιλήσουν:

 

 Στις γαλλικές φυλακές μας το 60 - 70% είναι μουσουλμάνοι. Αυτός ο αριθμός δεν προέρχονται από εμένα, προέρχεται από το Μεγάλο Ιμάμη της Γαλλίας. (Το Ισλάμ, πρώτη θρησκεία στην γαλλικές φυλακές) 

 

Ένας άλλος αριθμός που μόλις κυκλοφόρησε: το 80% των Αφρικανών του Μαγκρέμπ (Βόρεια Αφρική) δεν εργάζονται και ζουν από τα επιδόματα του κράτους.  

 

Όταν βλέπω σε ένα λεωφορείο ένα μόνο (Γάλλο), ενώ 50 άλλα άτομα φωνάζουν "Αλλάχ Ακμπάρ". Μπορείτε να το χαρακτηρίσετε αυτό "σεβασμό"; Εγώ το λέω πρόκληση.  

 

Φωνές πλήθους μουσουλμάνων: «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. Ο Αλλάχ είναι ο μόνος Θεός και οι Εβραίοι είναι ο εχθρός του Αλλάχ και οι Εβραίοι είναι ο εχθρός του Αλλάχ».   

 

Ήρθε η ώρα για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να σταματήσουν να μας λένε ότι επειδή έχουμε μια άποψη για το Ισλάμ είμαστε ‘ισλαμόφοβοι’. Στοπ. Είναι μια δικαιολογία για την άρνηση της αλήθειας. 

 

Δεν έχω τίποτα εναντίον των Μουσουλμάνων. 

 

Έχω ένα πρόβλημα με το Ισλάμ, που υποτίθεται ότι μας λέει ότι το (Κοράνι) είναι ένα βιβλίο ειρήνης και αγάπης.  

Ένα βιβλίο ειρήνης και αγάπης που έχει 255 προτροπές για μίσος, για Τζιχάντ και μίσος κατά των Εβραίων. 

 

Ας δούμε τα στοιχεία: 2.248 τζαμιά, άλλα 200 χτίζονται, αλλά καθεδρικός ναός (του Saint Jacques στην Abbeville) ισοπεδώθηκε πλήρως με μπουλντόζες, γιατί απαιτούντο 3 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις. Και έχουμε 200 τζαμιά υπό κατασκευή; Ναι! Εμείς οι Γάλλοι πρέπει να πορευτούμε μαζί. Το Ισλάμ είναι μια μεγάλη θρησκεία, ισχυρή και δυνατή

 

Το πρόβλημα των Γάλλων και των Ευρωπαίων είναι η έλλειψη αλληλεγγύης.  

 

Δεν κάνω καμία έκκληση σε μίσος, ούτε σε βία. Σας καλώ μόνο να προβληματιστείτε σχετικά με το μέλλον της χώρας μας. Είναι σημαντικό. Ευχαριστώ όλους όσους υποστηρίζουν και δημοσιεύουν τα βίντεο μου. Σας ευχαριστώ όλους. Στέλνω ένα φιλάκι σε όλους εσάς. Merci και VivelaFrance.

 
 
 
 




Ο Ισλαμικός Στρατός έχει ακροβολιστεί στην Ευρώπη;

 






Ετσι δημοσιεύουμε εκ νέου το άρθρο του με τίτλο Πρόσφυγες ή Εισβολείς καθώς και μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τάσο Παπαδόπουλο.

 

 

Η παρουσία του Ισλαμ σε μια χωρα επιδρά στις εξελίξεις ευθεως αναλογα με τους αριθμους των μουσουλμανων που βρισκονται εκει. Αν οι αφοσιωμενοι οπαδοι του Μωαμεθ δεν ξεπερνουν το 1% του πληθυσμου τοτε οι μουσουλμανοι ειναι φιλησυχοι, αγαπουν την ειρηνη και δειχνουν ετοιμοι να ασχοληθουν αποκλειστικα με την καθημερινοτητα τους. Αυτο ισχυει απολυτα σε χωρες οπως οι Ηνωμενες Πολιτειες η Αυστραλία η ο Καναδάς με ποσοστο μουσουλμανων απο 0,08 έως 1,8% .
 
 
Η ‘επιθετικη ισλαμοποιηση’ εχει σαν αφετηρία την στιγμη που οι αριθμοι των μουσουλμανων ειναι αρκετοι ωστε να επιτρεπουν διεκδικητικες κινητοποιησεις με στοχο την κατοχυρωση κατ’ αρχην δικαιωματων που στην συνεχεια εξελισσονται σε επιλογες επιθετικες η καταπιεστικες για τις αλλες πληθυσμιακες ομαδες μιας χωρας.

Οπως με λεπτομερεια αναφερει ο Δρ. Peter Hammond στο εξαιρετικα διαφωτιστικο του βιβλιο Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat (2010), όταν οι ανεκτικές, πολυπολιτισμικές και ‘πολιτικά ορθές’ κοινωνίες δέχονται μια σειρά από απαιτήσεις των μουσουλμάνων κατοίκων τους κάποια άλλα ζητήματα αρχίζουν να γίνονται ορατά και βαθμιαία κυρίαρχα. 
 
Επιπτώσεις Μουσουλμανικής Κυριαρχίας Μόλις ο αριθμός των μουσουλμάνων κατοίκων προσεγγίζει το 2 – 5 % αρχίζει ο προσηλυτισμός άλλων εθνικών μειονοτήτων καθώς και ομάδων του πληθυσμού που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι και εξαιρεμένοι (λχ φυλακισμένοι).
 
 
Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται ήδη σε χώρες όπως η Δανία (2%), η Γερμανία (3%) η Βρετανία (2,7%), η Ισπανία (4%) και η Ταιλάνδη (4,6%). Μόλις το ποσοστό ξεπεράσει περίπου το 5 % (Γαλλία 8 %, Σουηδία 5 %, Ελβετία 4,3 %, Ολλανδία 5,5 %, Φιλιππίνες 5 %) οι πιέσεις εντείνονται σε βαθμό μεγαλύτερο από το μέγεθος της μειονότητας. 
 
Λχ, γίνονται μεγάλες διεκδικήσεις για την εισαγωγή ενός ειδικού ‘καθαρού’ (halal) με ισλαμικούς όρους φαγητού, πχ στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση απασχόλησης υποχρεωτικά σε μουσουλμάνους για την προπαρασκευή και διαχείρισή του. Σε περιπτώσεις που το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό εμφανίζονται απειλές για κινητοποιήσεις και αντίποινα. 
 
Την ίδια στιγμή αιτήματα αυτοδιοίκησης με βάση την Σαρία (ισλαμικό νόμο) στις ιδιαίτερες κοινότητές τους εμφανίζονται με απειλές για βίαια αντίποινα αν η πίεση απορριφθεί. Όταν το πληθυσμιακό ποσοστό των μουσουλμάνων ξεπερνά το 10 %, βιαιότητες κάνουν την εμφάνισή τους με ανησυχητική συχνότητα με βάση παράπονα και αιτήματα για την κοινωνική τους κατάσταση. 
 
Στο Παρίσι βλέπουμε ήδη πυρπόληση αυτοκινήτων ενώ η παραμικρή κίνηση που ενοχλεί τους ισλαμιστές απαντάται με βιαιότητες και συχνά με αίμα (Παρίσι και Κοπεγχάγη με καρτούν για τον Μωάμεθ και Αμστερνταμ για κάποιο φίλμ). Τέτοιες εντάσεις παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά σε κοινωνίες με τέτοια ποσοστά (Ινδία 10%, Κένυα 19%, Ρωσία 15 %). 
 
Με ποσοστά πάνω από 20 % σημειώνονται συχνές εγκληματικές ενέργειες που περιλαμβάνουν σκοτωμούς αντιφρονούντων ετερόπιστων (χριστιανών) η ετερόδοξων (σιίτες) καθώς και σχηματισμός παραστρατιωτικών οργανώσεων όπως λχ στην Αιθιοπία (32,8 %), στο Τσαντ (53,1 %) και στο Λίβανο (59,7 %) και στη Βοσνία (40 %). 
 
Όταν το ποσοστό των μουσουλμάνων κατοίκων ξεπερνά το 60 % σημειώνονται οργανωμένες διώξεις ‘άπιστων’, εθνοκαθάρσεις αντιφρονούντων, η χρησιμοποίηση της Σαρία σαν επιθετικού όπλου όπως και η Γίζυα (φόρος στους άπιστους) καθώς και φαινόμενα βίαιης Τζιχάντ (Μαλαισία 60,4 %, Κατάρ 77,5 %, Σουδάν 70 %, Μπανγκλαντές 83 %, Αίγυπτος 90 %, Ινδονησία 86,1 % κλπ). Πρόσφυγες η Εισβολείς; 
 
Οι χριστιανικές χώρες γεμίζουν από μουσουλμάνους τυχαία η κατόπιν κάποιας συνειδητής κινητοποίησης; Κανένας δεν μπορεί με σιγουριά να διατυπώσει κάποια καίρια άποψη. Παρατηρήσεις όμως είναι δυνατόν να γίνουν. Η κραυγή ‘Χετζίρα’ (Hijrah) στέλνει κραδασμούς ανατριχίλας στις ψυχές και στο θυμικό των μουσουλμάνων.
 
 
Σηματοδοτεί το ξεκίνημα του Ισλάμ κι’ αναφέρεται στη φυγή σαν πρόσφυγας του Προφήτη Μωάμεθ από την Μέκκα, για να διασωθεί από επικείμενους φονιάδες, την άφιξή του στη Μεντίνα (τότε, Γιαθρίμπ), την μεθόδευση της από μέσα κατάληψής της και την επεκτατική στη συνέχεια κυριαρχία του Ισλάμ παντού. 
 
Περιέχεται σε 91 στίχους του Κορανίου σαν καθήκον των μουσουλμάνων να μιμηθούν τoν Προφήτη και να αυξήσουν την Χετζίρα, με στόχο την επεκτατική διάδοση του Ισλάμ σε άλλες χώρες και κοινωνίες. 
 
Μια τέτοια ‘φυγή’ των μουσουλμάνων, με την μορφή προσφυγιάς η μετανάστευσης, οριοθετεί τους τρόπους με τους οποίους η Σαρία (ιερός νόμος) μπορεί τελικά να επιβληθεί σε αλλόπιστες κοινωνίες.
 
 Από την βία των Σαλαφιστών μέχρι την αξιοποίηση των δημοκρατικών θεσμών και της ανοχής των άλλων κοινωνιών, που κάνουν χρήση οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και οι οπαδοί της Χιζμπ – ουτ Ταχρίρ, υπάρχουν σαφείς θρησκευτικές αναφορές στα διάφορα ιερά κείμενα.
 
 
Σε ποιό βαθμό λοιπόν η ανθρώπινη πλημμύρα που κατακλύζει τα ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ευρώπη είναι προιόν γνήσιας προσφυγικής διαφυγής η αποτέλεσμα προσχεδιασμένης – με μεθόδους βίαιου εξαναγκασμού συχνά – ισλαμικής διείσδυσης; 
 
(Για περισσότερες πληροφορίες στο θέμα, βλ το μικρό βιβλίο των Sam Solomon και E. Al Maqdisi, Modern Day Trojan Horse: Al-Hijra, the Islamic Doctrine of Immigration, Accepting Freedom or Imposing Islam?. Advancing Native Missions, 2009).
 
 
Ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες και στα βίντεο από τα συμβαίνοντα στα ελληνικά νησιά και στους σταθμούς της Βουδαπέστης, της Βιέννης και του Μονάχου αλλά και στα σύνορα Ουγγαρίας – Σερβίας και Γερμανίας – Δανίας διαπιστώνουμε (παρά τις προσπάθειες των ΜΜΕ να επικεντρώνουν τις κάμερες στα ελάχιστα γυναικόπαιδα) πως 8 στους 10 εικονιζόμενους είναι νέοι άνδρες ηλικίας γύρω στα είκοσι και πάνω. 
 
Ανάμεσα στις τόσες χιλιάδες ‘πρόσφυγες’, που είναι οι πολλές γυναίκες, τα μικρά παιδιά, οι άρρωστοι και οι ηλικιωμένοι; Αυτοί δεν κινδυνεύουν από τους εμφύλιους και τις αγριότητες των τζιχαντιστών του Χαλιφάτου; Κάτι δεν στέκει καλά σε όλα αυτά. Είναι περίεργο πως δεν γίνεται σχεδόν καθόλου κουβέντα για το ζήτημα αυτό. 
 
Είναι επίσης ακατανόητο πως όσοι διαφεύγουν από τη Συρία κυρίως στρέφονται προς την Δύση, και όχι προς πολύ κοντύτερα ευρισκόμενες χώρες που είναι πλούσιες αλλά και μουσουλμανικές. Σε χώρες όπως το Κουβέιτ, το Κατάρ , τα Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία δεν έχει μέχρι σήμερα μεταφερθεί ούτε ένας (!) μετανάστης. 
 
Ενώ σε άλλες γειτονικές χώρες, με σοβαρά όμως οικονομικά προβλήματα οι περισσότερες , και που δεν μπορούν να τους κρατήσουν για πολύ, έχουν γίνει δεκτοί πάρα πολλοί (Τουρκία 1,8 εκ., Λίβανος 1,2 εκ., Ιορδανία 628.000, Αίγυπτος 133.000). 
 
Κι αυτοί όμως, λόγω άθλιων οικονομικών συνθηκών, πασχίζουν να φύγουν για Ελλάδα και Ευρώπη.
Γιατί οι εύπορες μουσουλμανικές χώρες, όπου θα μπορούσαν να παραμείνουν μόνιμα δίχως προβλήματα, δεν δέχονται κανέναν; Μήπως λοιπόν στόχος είναι η νέα ‘φυγή’ (hijrah) προς την Δύση; 
 
Πριν από μήνες το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη Συρία και στο Ιράκ είχε απειλήσει την Δύση με 500.000 χιλιάδες ισλαμιστές ‘πρόσφυγες’. Που σύμφωνα με το παράδειγμα του Προφήτη θα διέβρωναν τις κοινωνίες αυτές από μέσα, διαδίδοντας την φανατισμό τους, με τελικό στόχο την επιβολή της Σαρία. 
 
Το σχέδιο του Χαλιφάτου δείχνει να πετυχαίνει, με την Ευρώπη να κατακλύζεται από μουσουλμάνους και τα ελληνικά νησιά, σαν ανυπεράσπιστα προγεφυρώματα, να βουλιάζουν κάτω από το βάρος των αριθμών τους.. Το ζήτημα δεν έχει να κάνει με ρατσισμό. Μια και η εθνικότητα και το χρώμα των εισβολέων δεν παίζει κανένα ρόλο. Εχει όμως μεγάλη σημασία η σύγκρουση αξιών.  
 
Οι κοινωνίες μας είναι χτισμένες πάνω στην αποδοχή του διαφορετικού, στην ανεκτικότητα και τον αλληλοσεβασμό. 
 
Αυτές είναι αρχές που αντιπαρατίθενται με τον ακραίο ισλαμισμό. Οι αξίες των δύο πολιτισμών δεν είναι συμβατές. Φανατισμός, μίσος, αντιπαλότητα, εξαίρεση του ‘άλλου’ κυριαρχούν στο δικό τους πολιτισμό. Στην αναπόφευκτη σε βάθος χρόνου ρήξη, ποιος θα κυριαρχήσει; Οι Ευρωπαικές ηγεσίες εξακολουθούν να κρατούν τα μάτια ερμητικά κλειστά στην πραγματικότητα και στους κινδύνους. 
 
Προκειμένου να εξυπηρετήσουν παροδικά συμφέροντα και μυωπικούς πολιτικούς στόχους θυσιάζουν τις μακρόπνοες προοπτικές των κοινωνιών τους. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τη σκέψη τους και την έλλειψη οραματισμών.

https://kourdistoportocali.com


Κυβερνάμε την Αγγλία δηλώνουν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες.

 

Στην πόλη Λούτον της Αγγλία οι Μουσουλμάνοι είναι περισσότεροι και κυνηγούν τους Αγγλους λέγοντας ότι αυτοί κυβερνούν πλέον την χώρα αυτή.

 

Αυτός είναι ο στόχος των Μουσουλμάνων που έρχονται κατά εκατομμύρια στην Ευρώπη.

 

Αυτό κάνουν και στην Ελλάδα σήμερα οι προδότες πολιτικοί μας,θα μας καταντήσουν σε λίγα χρόνια να είμαστε εμείς οι μετανάστες στην ίδια μας την χώρα.

 

Λέμε όχι στην Ισλαμοποίηση της Ευρώπης και της Ελλάδας.

 

Κοινοποιήστε το βίντεο όπου μπορείτε και ας ξεσηκωθούμε γιατί θα μας αφανίσουν όσο βλέπουν ότι δεν αντιδρούμε σε ότι η Ευρώπη και η Αμερική μας επιβάλει.

 

 Κυβερνάμε την Αγγλία δηλώνουν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες.

 
 
 
Εδώ είναι το Α μέρος του βίντεο 
 

 
 
 






 kafeneio-gr.blogspot.com
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

Βρίσκουν καταφύγιο στα νοσοκομεία μας

Βρίσκουν καταφύγιο στα νοσοκομεία μας


Όλα τα καριόλια στην Ελλάδα…

Ξαφνιάζεστε από το ύφος;

Ποιό,…του Αλφειού;

Ή του αιδοιόπανου του Καρατζά…-μπερντέ;

Ή των λάθρο-νόμο-έτσι-εισβολέων;
…ΠΟΛΕΜΟΣ….ΠΟΛΕΜΟΣ…
ΠΟΛΕΜΟΣ!
Τώρα ξέρουμε και τους εχθρούς και τους συνεργάτες τους
!Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ…
Τι άλλο μας περιμένει;;;
Οι προδότες έφεραν τους προδότες για αλληλεγγύη!!!
H “επανάσταση” της Λιβύης συνεχίζεται στους… δρόμους της Θεσσαλονίκης


Η φωτογραφία που βλέπετε δεν προέρχεται από την Λιβύη, αλλά από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

 
Οι εικονιζόμενοι υποτίθεται ότι είναι τόσο «βαριά τραυματίες» ώστε δεν μπορούσαν να νοσηλευθούν στην χώρα τους και έπρεπε απαραίτητα να μεταφερθούν για αυτόν τον σκοπό στην Ελλάδα.

Είναι οι 144 Λίβυοι που μεταφέρθηκαν με Airbus 320 στην Θεσσαλονίκη δωρεάν και μετά από άδεια του Ελληνικού κράτους για να “νοσηλευθούν”.

Οι υπάνθρωποι αυτοί εγκληματίες πολέμου, αφού πρώτα έκαναν την “επανάστασή” τους παραδίδοντας όλο τον πλούτο και κυρίως το πετρέλαιο της χώρας τους κατευθείαν στα χέρια ξένων εταιρειών,
 και αφού λεηλάτησαν, βίασαν και δολοφόνησαν χιλιάδες αμάχους,
τώρα με πρόσχημα τη “νοσηλεία” τους, διαμένουν και σιτίζονται δωρεάν σε πολυτελή ξενοδοχεία και επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρικά κέντρα όπου εξετάζονται και κάνουν φυσιοθεραπείες με όλα τα έξοδα πληρωμένα,
από κονδύλια του ΟΗΕ και άλλων τέτοιων “ανθρωπιστικών” φορέων του διεθνούς Σιωνισμού και με την συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό και του “Ελληνικού” κράτους.

Ο αριθμός των Λίβυων που έχει συμφωνηθεί από το “ελληνικό” κράτος να εισέλθει με αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο στην χώρα μας και αφού πρώτα κάνει πολυτελείς διακοπές σε ξενοδοχεία, φυσιοθεραπείες και μασάζ σε ιατρικά κέντρα είναι 17.000 άτομα.

 Εκατοντάδες ακόμη Λίβυοι έποικοι καταφθάνουν καθημερινά ακολουθώντας άλλες διαδικασίες.

Είναι βέβαιο ότι μετά το πέρας της “νοσηλείας” τους, δεν πρόκειται να αποχωρήσουν, αλλά θα εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα,
αποτελώντας πρώτη ύλη έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή από ξένες δυνάμεις,
 για συμμετοχή σε φυλετικούς πολέμους και “επαναστάσεις”
 αντίστοιχες με αυτές που πραγματοποίησαν και στην Λιβύη.

Την ίδια στιγμή το νέο τιμολόγιο που εφαρμόζεται ήδη σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας από τα τέλη Σεπτεμβρίου ισχύει ο νέος ενιαίος τιμοκατάλογος,
σύμφωνα με τον οποίο μια ανασφάλιστη Ελληνίδα καλείται να πληρώσει 872 Ευρώ για φυσιολογικό τοκετό και 1541 Ευρώ για καισαρική τομή.
 
 
Η αφαίρεση σκωληκοειδίτιδος βρίσκεται στα 983.
Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες άνεργοι και εργαζόμενοι σε ανασφάλιστες εργασίες, βρίσκονται δίχως πρόσβαση σε καμιά ιατρική περίθαλψη
και καλούνται απλώς να πεθάνουν εάν δεν έχουν να πληρώσουν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η αφορμή για την οποία διαδηλώνουν οι Λίβυοι της φωτογραφίας.

 
 
 
Τέσσερις ανήλικοι μαθητές Λυκείου της Αττικής και μία καθηγήτρια τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, έπειτα από συμπλοκή με Λίβυους έξω από ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούν την πενθήμερη εκδρομή τους.

Η ένταση ξεκίνησε έξω από γνωστό ξενοδοχείο στην οδό Μοναστηρίου λίγο πριν από τις έντεκα το βράδυ.
 Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όταν Λίβυοι τραυματίες πολέμου, που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο και περιθάλπονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης,

 άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά κάποιες από τις ανήλικες κοπέλες του σχολείου.

Μετά από λογομαχία, ένας εκ των αλλοδαπών τραυμάτισε σοβαρά έναν μαθητή χτυπώντας τον με τις πατερίτσες του στο κεφάλι, με την καθηγήτρια να τραυματίζεται από διάφορα αντικείμενα που άρχισαν να εκτοξεύουν οι Λίβυοι, όταν κλιμακώθηκε η ένταση.

 Οι εικόνες θύμισαν τις εξεγερμένες πόλεις της Λιβύης μέχρι πριν από λίγο καιρό. Οι διαμαρτυρόμενοι, πολλοί από αυτούς με πατερίτσες, άλλοι ξυπόλυτοι, φωνάζοντας «Λιβύη, Λιβύη» και κυμματίζοντας σημαίες της χώρας τους ήταν έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με τις αστυνομικές δυνάμεις. 


Αφού η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, που δέχτηκαν άμεσα επίθεση.
 Οι Λίβυοι άρχισαν να χτυπούν ανελέητα τους αστυνομικούς που έσπευσαν άμεσα να καλέσουν ενισχύσεις.
Τότε στο σημείο έσπευσαν μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ
και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ
 και τότε μόνο οι Λίβυοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν να χτυπούν μαθητές και αστυνομικούς.

 Η ένταση σταδιακά εκτονώθηκε, όταν επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι.
Η αστυνομία αποχώρησε δίχως να κάνει ούτε μια σύλληψη ή προσαγωγή!


Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από την πορεία διαμαρτυρίας που έκαναν στην συνέχεια οι Λίβυοι, διαμαρτυρόμενοι για “την συμπεριφορά της αστυνομίας”.

Τους ενόχλησε το ότι κάποιοι αστυνομικοί αντιστάθηκαν στα χτυπήματα που δέχονταν!

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι καθώς οι Λίβυοι είναι ιδιαίτερα επιθετικοί και προκλητικοί.

Επιτίθενται κατά ομάδες απρόκλητα σε περαστικούς,
τους βρίζουν και παρενοχλούν συνεχώς διερχόμενες γυναίκες.

 
 Οι γυναίκες δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν γιατί οι Λίβυοι τις θεωρούν κτήμα τους και σύμφωνα με τα ήθη τους πρέπει το κάθε θηλυκό να υποκύπτει στις διεστραμμένες ορέξεις τους. 
 
 
 
 
 
Γύρω από πολύ γνωστό πολυτελές ξενοδοχείο, όπου διαμένουν οι φιλο-ΝΑΤΟικοί αντίπαλοι του Καντάφι, επικρατεί ο τρόμος καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

 Με την παρουσία τους και μόνο υποβαθμίζουν, την ήδη υποβαθμισμένη περιοχή, καθώς περφέρονται ασκόπως και εισέρχονται σε εμπορικά καταστήματα όπου με την προκλητική και αγενέστατη συμπεριφορά τους διώχνουν τους ούτως ή άλλως λιγοστούς πελάτες. 

Τα ελάχιστα πάρκα και οι πλατείες σε αυτήν την πυκνοκατοικημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης έχουν καταληφθεί και τα παιδιά φοβούνται να παίξουν 

αφού οι Λίβυοι δεν διστάζουν να επιδείξουν τις σεξουαλικές ορμές τους ακόμη και σε 8χρονα, αγοράκια και κοριτσάκια…!

 Ας παρέμβει ο εισαγγελέας για να δει ποιός τους φέρνει, ποιός πληρώνει, πως έρχονται τα λεφτά και από που. Τότε θα δείτε πως κάποιοι που παριστάνουν τους συγγραφείς χωρίς να γράφουν ούτε σταυρόλεξο, 
 κυκλοφορούν με πόρσε και μένουν σε επαύλεις… 
 
Θυμηθείτε αυτές τις λέξεις.

Και το θέατρο του παραλόγου δεν τελειώνει εδώ…
 
Γνωρίζει κανείς πόσα χρήματα παίρνουν οι Λίβυοι για τις καθημερινές τους ανάγκες; 
Όπως προκύπτει από μαρτυρίες εργαζομένων σε καταστήματα της περιοχής, οι Λίβυοι πληρώνουν χρησιμοποιώντας χαρτονομίσματα των 200 και 500 ευρώ. 

Πιασαμε κουβεντα με την ρεσεψιον
του χολιντει ιν  και μας ειπαν οτι εχω καιρο εδω και κανουν τους τραυματιες.
 
1 στους 100 φοραει και κανενα ναρθηκα..τα ξενοδοχεια εκαναν λινκ με αραβικα καναλια και εκαναν προσληψεις για την κουζινα γιατι αυτη δουλευει συνεχως τωρα καθως η διαμονη περιλαμβανει 2 γευματα!!!
οταν ρωτησα ποιος τα πληρωνει αυτα μου ειπε….καθεσαι;
 
η πρεσβεια καταρ …
και καθε παρασκευη ερχονται υπαλληλοι της πρεσβειας και μοιραζουν χερι με χερι 500 ευρω σε καθε ατομο……!!!
 
2000 το μηνα….συγκριτικα ψιχουλα για την αλωση της λιβυης

ειπες τιποτα;
 
Τα ξενοδοχεία και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο συναλλάσσονται με την πρεσβεία της Λιβύης. Αυτή τους πληρώνει και αυτή θεωρείται πελάτης. 

Τα χρήματα της λιβικής πρεσβείας προέρχονται,βεβαίως, από το ΝΑΤΟ 
και φυσικά και την Ελλάδα. 
 
Εκτός από τα ξενοδοχεία και την ιδιωτική περίθαλψη, η πρεσβεία δίνει στον κάθε «τραυματία» Λίβυο το ποσό… ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ… των 500 ευρώ την εβδομάδα…!!!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

theologos vasiliadis

 

 

ΒΕΛΓΙΚΟ «ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ» ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ

ΒΕΛΓΙΚΟ «ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ» ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΡΩΝ

 Το «Κόμμα του Ισλάμ» στο Βέλγιο κερδίζει ψήφους υποσχόμενο τη δημιουργία ισλαμικού κράτους όπου οι άνδρες διαχωρίζονται από τις γυναίκες σε δημόσιους χώρους.

Για δεύτερη φορά μέσα σε 6 χρόνια το κόμμα «Ισλάμ» θα συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Βελγίου. Στις τελευταίες εκλογές, κέρδισαν δύο έδρες στα δημοτικά συμβούλια. Το κόμμα θέλει να δημιουργήσει ένα Ισλαμικό Κράτος που θα διαχωρίζει τους άνδρες και τις γυναίκες στις δημόσιες συγκοινωνίες, αναφέρει η βελγική εφημερίδα HLN. Με τις Βρυξέλλες αναμένεται να έχουν μουσουλμανική πλειοψηφία έως το 2030.

«Ο στόχος μας είναι ένα ισλαμικό κράτος 100%, αλλά δεν εννοούμε ότι θέλουμε να υποχρεώσουμε τη μαντίλα», λέει ο ιδρυτής του κόμματος Redouane Ahrouch. «Με τη θέσπιση του νόμου της Σαρία, θέλουμε να ακολουθήσουμε τον τρόπο του προφήτη και του Κορανίου», προσθέτει.

Το κόμμα του Ισλάμ επικεντρώνεται σαφώς σε συντηρητικούς μουσουλμάνους και ήδη έχει δύο εκλεγμένα μέλη ως αποτέλεσμα των εκλογών του 2012. Φέτος θα συμμετάσχει σε 28 δήμους.

Ο Ahrouch λέει ότι θέλει να επιτύχει τους στόχους του κόμματος «χωρίς να παραβιάζει το βελγικό σύνταγμα». Δεν είναι σαφές πώς θέλει να το κάνει αυτό, καθώς το κόμμα θέλει να χωρίσει τους άνδρες και τις γυναίκες στις δημόσιες συγκοινωνίες.


Ο Βέλγος υπουργός μετανάστευσης, Theo Francken, λέει ότι το κόμμα «τον απογοητεύει». Στο Twitter γράφει:

«Ένα πολιτικό κόμμα που ονομάζεται ISLAM αναπτύσσεται στο Βέλγιο. Ανοιχτά ζητούν την εισαγωγή του νόμου Shariah. Η Σαρία αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Συνεπώς τα κόμματα της Σαρία είναι αντιδημοκρατικά. Αυτοί είναι λύκοι σε ενδύματα προβάτων.»

«Κλασικό παράδειγμα taqqiya: αυτοί οι ισλαμιστές θέλουν να εγκαταστήσουν ένα «ισλαμικό κράτος 100%» στη χώρα μας, αλλά «χωρίς να αγγίζουν το σύνταγμα». Με λίγα λόγια αδύνατα ψέματα. Αναρωτιέται κανείς τον πραγματικό χαρακτήρα της καμπάνιας τους εκτός κάμερας.»


Οι ειδικοί λένε ότι το κόμμα θα μπορούσε να σκοράρει επειδή πολλά αριστερά κόμματα με μουσουλμάνους υποψηφίους χάνουν δημοτικότητα μεταξύ Μαροκινών και Τούρκων ψηφοφόρων. Το όνομα του κόμματος του Ισλάμ θα μπορούσε επίσης να ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους να το ψηφίσουν, λόγω των καλά αναγνωρισμένων ιδεών του.

Ο Filip DeWinter και το κόμμα του Vlaams Belang ήταν η μόνη συνεπής φωνητική προειδοποίηση για τους κινδύνους του αυξανόμενου εξισλαμισμού του Βελγίου.

Περίπου από το 2012, το «Κόμμα Ισλάμ» δεσμεύεται να εισαγάγει στο Βέλγιο τη σαρία και όλες τις κακές πρακτικές του.

Το γκράφιτι σε ένα κτίριο στο Βέλγιο το λέει όλα: «Καλώς ορίσατε στο» Βελγιστάν ». Στην πραγματικότητα, ορισμένοι το αποκαλούν ήδη «η μουσουλμανική πρωτεύουσα της Ευρώπης ».


Η γερμανική τηλεόραση προωθεί πάλι την ισλαμική προπαγάνδα.

Σε αυτό το κλιπ προεπισκόπησης, ένα γερμανικό παιδί δείχνει ότι απομακρύνεται από τους παππούδες του και τοποθετείται σε ένα μουσουλμανικό σπίτι. Δυστυχώς, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν αυτό ως ένα θαυμάσιο πράγμα, για το πώς γυρίζει η Γερμανία την πλάτη της στη χριστιανική κληρονομιά της και υποτάσσεται στο Ισλάμ.

Νιγηριανός με όπλα στο ιταλικό τρένο.

Στην Αυστραλία οι σουδανικές μουσουλμανικές συμμορίες μετατρέπουν τμήματα της χώρας σε ζώνες «no go».

Υπάρχουν ακόμη και βίαιες Σουδανέζικες μουσουλμανικές συμμορίες κοριτσιών, όπως αυτή που επίμονα επιτέθηκε σε έναν νεαρό δρομέα της Αυστραλίας στο πάρκο χωρίς κανένα λόγο. Αυτά τα είδη επιθέσεων γίνονται ολοένα και πιο συνηθισμένα σε ορισμένους τομείς, αλλά οι τοπικοί πολιτικοί αρνούνται ότι υπάρχει πρόβλημα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο μουσουλμάνος ιεροκήρυκας υποστηρίζει ότι το σεξ με μικρά παιδιά δεν προκαλεί καμία ζημιά, μάλιστα «κάνει και καλό».

Η αιτιολόγηση γι ‘αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι η αγαπημένη σύζυγος του προφήτη Μωάμεθ, Aisha, ήταν έξι ετών όταν παντρεύτηκε και εννέα όταν τελείωσε ο γάμος.

Οι καταναγκαστικοί γάμοι στο Ισλάμ είναι ευρέως διαδεδομένοι και κυριαρχούν στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, ακολουθούμενοι από άλλες μουσουλμανικές χώρες στη Μέση Ανατολή και τη Νότια Ασία. Παρά το νόμο κατά των παιδικών νυφών στο Αφγανιστάν, περισσότερο από το ήμισυ των κοριτσιών παντρεύονται πριν γίνουν 15, μερικά πριν την εφηβεία.


Η πακιστανική οικογένεια παρακαλεί να κρατήσει το 6χρονο τέκνο τους έξω από έναν καταναγκαστικό γάμο ως τρόπο για να αποκατασταθεί μια οικογενειακή διαμάχη. Νεαρά κορίτσια χρησιμοποιούνται συχνά ως διαπραγματευτικές μάρκες για να διευθετήσουν τα νομισματικά ζητήματα με γείτονες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες.


Οι υπερασπιστές του MUSLIM μπλοκάρουν έναν πολυσύχναστο δρόμο στο Λονδίνο για τις προσευχές της Παρασκευής, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν δύο τζαμιά κοντά.

Μπορεί να νομίζετε ότι αυτή η ενοχλητική επίδειξη δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά αυτό κάνουν οι μουσουλμάνοι για να δείξουν την κυριαρχία όταν οι αριθμοί τους παραμένουν σχετικά μικροί, στο δρόμο προς κατακτώντας τις μη μουσουλμανικές χώρες. Και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν επιθυμούν να τους σταματήσετε από την ελεύθερη άσκηση της λεγόμενης «θρησκείας» τους.

Γνωρίζατε ότι υπήρχαν μουσουλμάνοι εξορκιστές;

Άραγε τι λέει ο κύριος στην παρακάτω φώτο στον κύριο με την μπούρκα; Ό, τι και αν είπε πάντως δεν φαίνεται να βοήθησε.



https://nikosxeiladakis.gr



theologos vasiliadis

 

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα   Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης ...