Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Το σχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας μας και πως εφαρμόζεται

Το σχέδιο ισλαμοποίησης της πατρίδας μας και πως εφαρμόζεται 

 

 
 

Τις τελευταίες μέρες ζούμε πολλά και σημαντικά γεγονότα όσον αφορά στο μεταναστευτικό ζήτημα – στον ισλαμικό εποικισμό που υφίσταται η Ελλάδα και η Ευρώπη – τα οποία δείχνουν έναν δρόμο και ένα ντόμινο εξελίξεων, τις οποίες καλούμαστε να λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη.
 

 

Καταρχάς, να τονίσουμε ότι για μας δεν υφίσταται «προσφυγικό» ζήτημα, παρά μόνο μια επιβαλλόμενη φυλετική, κοινωνική και πολιτισμική αλλοίωση του πληθυσμού ολόκληρης της Ευρώπης.


Οι μόνοι που θα μπορούσαν ίσως να θεωρηθούν «πρόσφυγες» είναι ορισμένοι απ’ τους κατοίκους της Συρίας και του Ιράκ, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις χώρες τους λόγω του πολέμου που διεξάγεται εκεί – με τις ευλογίες και την εμπλοκή, φυσικά, των δύο υπερδυνάμεων του πλανήτη, κάποιων περιφερειακών δυνάμεων της περιοχής (Τουρκία, Σαουδική Αραβία) και κάποιων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όπως η Γαλλία ή η Γερμανία) – και είναι είτε μεγάλοι σε ηλικία για να πολεμήσουν, είτε γυναίκες και παιδιά ή τραυματίες πολέμου.


Κανένας άλλος, νέος και υγιής, Σύρος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός σαν «πρόσφυγας» διότι αποτελεί λιποτάκτη, εκτός των άλλων.

 
 
 


Εξ άλλου, βάσει του διεθνούς δικαίου, πρόσφυγες θεωρούνται οι καταφεύγοντες στην πρώτη χώρα που δεν βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου, επομένως, δεδομένου ότι στη δική μας χώρα περνούν όλοι μέσω Τουρκίας, δεν δύναται να είναι κανείς πρόσφυγας, καθώς την ιδιότητα αυτή, νομικά, την κατέχει μόνο στην – όχι εμπόλεμη – Τουρκία, ενώ στην Ελλάδα περνά όχι πια ως πρόσφυγας αλλά ως λαθρομετανάστης.


Άλλωστε, όσοι έχουν καταφθάσει στη χώρα μας, που όπως αναφέρουν επίσημες πηγές κατάγονται από 150 διαφορετικές χώρες καθώς σε κάθε καραβιά που έρχεται, μόνο το 5% είναι απ’ τη Συρία έχουν έρθει παρανόμως, διασχίζοντας διάφορες χώρες και πληρώνοντας, βεβαίως, αδρά τους λαθρέμπορους για να τους μεταφέρουν υπό άθλιες και επικίνδυνες ομολογουμένως συνθήκες στην Ελλάδα, με σκοπό να μεταβούν στη συνέχεια στην καρδιά της Ευρώπης, την οποία θεωρούν λες και τα υπερσύγχρονα κινητά που διαθέτουν δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο τη Γη της Επαγγελίας που θα τους λυτρώσει και θα τους προσφέρει φαΐ και εργασία.

Αντ’ αυτού καταλήγουν σε βρομερά, τρισάθλια «hot spot», τα οποία στο τέλος καίνε μπας και τους αφήσουν να φύγουν απ’ τη χώρα.


 


Όσοι, λοιπόν, έχουν καταφθάσει με βάρκες ή με άλλους τρόπους στη χώρα μας, μέσω της Τουρκίας, αποτελούν λαθρομετανάστες, καθώς έχουν εισέλθει λαθραία στα εδάφη μας, εκμεταλλευόμενοι έναν πόλεμο και πατώντας πάνω στις διεθνείς συνθήκες και την ανοχή που επιδεικνύουν οι φιλελεύθερες κυβερνήσεις της Ευρώπης σ’ αυτούς και τις πράξεις των περισσότερων εξ αυτών.
 
 
 

Πρόκειται περί ενός ηθελημένου εποικισμού και σε καμία περίπτωση περί «προσφυγικής» κρίσης.  

 

Κανένας άνθρωπος, πουθενά στον κόσμο, που βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν χρησιμοποιεί ένα ολόκληρο παράνομο δίκτυο διακίνησης ανθρώπων για να πάει σε μια άλλη ήπειρο και να γίνει βάρος σε κάποιους άλλους που ξέρει πολύ καλά ότι ούτε όμαιμοί του είναι, ούτε ομόδοξοι κι ομόγλωσσοι, αλλά ούτε και τον θέλουν.

Άμα κάποιος βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη θα πάει στους ομοίους του στην πλησιέστερη χώρα και θα ζητήσει βοήθεια.

Δεν είναι λίγες, επιπλέον, οι φωνές Σύρων που
καταδικάζουν όσους λιποτακτούν και πάνε στην Ευρώπη την ώρα που οι συμπατριώτες τους πεθαίνουν ηρωικά υπέρ βωμών και εστιών.

 

Για να διασφαλίσουν το Αίμα και τη Γη τους!

 
 
 


 

Δεν είμαστε ως εκ τούτου, σε καμία περίπτωση, «αντισύροι» ή αντί όποιου άλλου ξένου ζει και εργάζεται ή πολεμά στην πατρίδα του. Τους καλούμε, όμως, και απαιτούμε, απ’ την Ελλάδα να μείνουν μακριά!


Το πόσοι εξ αυτών είναι θύματα των δουλεμπόρων και πόσοι έρχονται εν γνώσει τους για να εποικήσουν την Ευρώπη ή να οργανώσουν και να εξοπλίσουν τους κατά τόπους τρομοκρατικούς πυρήνες του επεκτατικού Ισλάμ, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, ούτε και θα το ερευνήσουμε. 

 

Ουδόλως μας απασχολεί αν οι λαθρομετανάστες που έρχονται είναι φανατικοί Ισλαμιστές ή φιλήσυχοι καλόβολοι οικογενειάρχες. 

 Ούτε ότι είναι όλοι εγκληματίες και τρομοκράτες υποστηρίζουμε, όπως κάνει η ξενοφοβική ακροδεξιά, ούτε ότι είναι όλοι κατατρεγμένοι και κακόμοιροι, όπως λέει η ανθελληνική αριστερά, που κάνει χρυσές δουλειές απ’ όλην αυτήν την υπόθεση. 

 

Μην σας ξεγελάει ο όψιμος «ανθρωπισμός» τους, είναι πολλά τα λεφτά που βάζουν στις τσέπες τους εκμεταλλευόμενοι την όλη κατάσταση και μέσω των ποικίλων ΜΚΟ που στήνουν για να τους περιθάλψουν, δήθεν.


Η δική μας θέση είναι ξεκάθαρη και απόλυτη.  

 

Θέλουμε μια Ελλάδα που να αποτελείται, όχι πλειοψηφικά, αλλά καθ’ ολοκληρία από Έλληνες. 

 

Θέλουμε κλειστά και καλά φρουρούμενα σύνορα. Ζητούμε την αποχώρηση της FRONTEX και την αναστολή της Συνθήκης της Γενεύης, καθώς και την κατάργηση του «Δουβλίνο ΙΙ».  

 

Απαιτούμε την άμεση έξοδο της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι ο κύριος υπεύθυνος για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που μας επιβάλλεται.

 
 
 


Επιθυμούμε, εν συνεχεία, την αποδέσμευσή μας από το ΝΑΤΟ, που είναι υπεύθυνο για τους πολέμους και τη διάλυση της Μέσης Ανατολής, καθώς και για τη δημιουργία του ISIS και τόσων άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων που εξόπλισε με λεφτά απ’ το Κατάρ και που περιθάλπει με την αιγίδα του Ισραήλ, του μεγάλου αυτού ενορχηστρωτή της όλης δυστυχίας.

 

 (Turkey and Israel Are Directly Supporting ISIS and Al Qaeda Terrorists In Syria, Exclusive: Israel Is Tending to Wounded Syrian Rebels)


Φυσικά, δεν είναι άμοιρη ευθυνών η τωρινή, ούτε οι προηγούμενες δουλικές κυβερνήσεις, που αποτελούν απλούς, και φτηνούς μάλιστα, εντολοδόχους των Σιωνιστών.  

 

Το κράτος είναι ο πρώτος υπαίτιος της όλης κατάστασης.  

 

Απ’ τη στιγμή που μιλάμε για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο πληθυσμιακής αλλοίωσης, δεν μπορούμε να κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος. 

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε και ισλαμολάγνοι, βεβαίως, σαν ορισμένους ψυχασθενείς του «χώρου» μας. 

 

Τι σημαίνει Ισλάμ, το γνωρίζουν πολύ καλά και οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι, από τη μακραίωνη ιστορία αντιπαράθεσης και σύγκρουσης μαζί του, αλλά και από τους εκατοντάδες νεκρούς που μετρούν τα τελευταία χρόνια απ’ τη σωρεία των τρομοκρατικών επιθέσεων που έχουν γίνει.



 
 

Κερδοσκοπία υπό τον μανδύα του «Ανθρωπισμού»

Όπως είναι ευρέως γνωστό, οι πάσης φύσεως αριστεροί αρέσκονται να διατυμπανίζουν το πόσο ψυχοπονιάρηδες κι «ανθρωπιστές» είναι. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα ή μιλάμε απλώς για μια επιχείρηση σε βάρος των υποτιθέμενων ευεργετηθέντων, αλλά και των χωρών όπου αυτοί εισέρχονται;
 
Έκθεση της FRONTEX προ ενός μηνός ξεμπροστιάζει τις ΜΚΟ σε όλη τη Μεσόγειο, που δρουν, όπως αναφέρει, σε άμεση συνεργασία με το κύκλωμα των δουλεμπόρων. 
 
«Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι στους μετανάστες έχουν δοθεί ακριβείς οδηγίες πριν αναχωρήσουν σχετικά με το πώς θα φτάσουν στα πλοία των ΜΚΟ» 
 
 
Επίσης, γράφει πως τα σήματα των λαθρομεταναστών για διάσωση προς τη FRONTEX έχουν μειωθεί δραματικά και αντ’ αυτού παρατηρείται οι διάφορες ΜΚΟ να μισθώνουν πλοία τα οποία κάνουν διαρκώς περιπολίες προς αναζήτηση διερχόμενων βαρκών με λαθρομετανάστες. 
 

Έτσι, βγαίνουν κι απ’ τα έξοδα οι δουλέμποροι καθώς με αυτήν τη διαδικασία δεν χρειάζεται να βουλιάζουν τις βάρκες και να καταστρέφεται το μεταφορικό μέσο στο τέλος της διαδικασίας, όπως γίνεται στην κλασική περίπτωση ώστε να θεωρηθούν ναυαγοί, αυξάνοντας το κατά κεφαλήν κόστος μεταφοράς. 
 
Τώρα πλέον οι διακινητές οδηγούν τους λαθρομετανάστες κατ’ ευθείαν στην αγκαλιά των «αλληλέγγυων» των ΜΚΟ, παρακάμπτοντας τις επίσημες αρχές και μάλιστα, όπως δηλώνει η FRONTEX, αν συλληφθούν από το Λιμενικό κατά την εξέλιξη αυτής της διαδικασίας, οι λαθρομετανάστες αρνούνται κιόλας να συνεργαστούν! 
 
Άλλο ένα στοιχείο που επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό μας, ότι οι «πρόσφυγες» μόνο τέτοιοι δεν είναι, παρά εισέρχονται εις γνώση τους σε έναν ξένο τόπο με σκοπό να τον εποικήσουν. 
 
Οι δε απανταχού αριστεριστές «αλληλέγγυοι», με τις αμέτρητες ΜΚΟ που χρηματοδοτεί ο μπαμπάς Σόρος, κάνουν τη βρόμικη δουλειά και παράλληλα θησαυρίζουν από αυτό.

Όπως έχει αποκαλυφθεί, τα χρήματα που έφτασαν στην Ελλάδα επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση της «ανθρωπιστικής κρίσης» είναι τουλάχιστον 90,000,000 ευρώ. 
 
Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, εν μέσω κρίσης, το οποίο τα πάσης φύσεως φιλελεύθερα κοράκια δεν θ’ αφήσουν να πάει χαμένο, όπως ξέρουν τόσα χρόνια πολύ καλά να κάνουν με αντίστοιχα πακέτα, όπως τα ΕΣΠΑ που ροκανίζουν μέσα απ’ τις διάφορες κρατικές δομές όπου έχουν εισχωρήσει.

Οι ΜΚΟ ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο και, σε επίσημη απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης σε ερώτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης, σχετικά με το τι ποσά εκταμιεύονται προς αυτές, βλέπουμε και το γιατί. 


Τα λεφτά είναι πολλά και οι όψιμοι «ανθρωπιστές» ακόμη περισσότεροι.  
 
Με αυτά τα λεφτά που λαμβάνουν από το κράτος, οι ΜΚΟ μισθώνουν ακίνητα σε όλην την Ελλάδα, μέσα στις γειτονιές μας, με σκοπό τη στέγαση διαφόρων λαθρομεταναστών, με την πρόφαση ότι είναι ανήλικοι, ασυνόδευτοι ή ό,τι άλλο σκαρφίζονται. 
 
Στις πλείστες δε των περιπτώσεων οι «ανθρωπιστές» ξεμπροστιάζονται από την ακαταλληλότητα των χώρων που διαλέγουν και την προχειρότητα με την οποία κινούνται, και η πρόσφατη αποτυχία τους για δημιουργία «στέγης προσφύγων» στον Πειραιά σ’ ένα ετοιμόρροπο κτήριο το επιβεβαιώνει αυτό.

Ο «ανθρωπισμός» τους είναι τόσο μεγάλος, που η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση τους ξεμπροστιάζει, όπως διαβάζουμε σε πρόσφατο δημοσίευμα της Guardian (Thousands of refugees left in cold, as UN and EU accused of mismanagement), 
 
το οποίο περιγράφει εμπεριστατωμένα την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι χώροι κράτησης και οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες, καθώς και τις κατηγορίες που βαραίνουν όλους τους αρμόδιους φορείς (κυβέρνηση, επαγγελματίες αλληλέγγυους, ΜΚΟ, διεθνείς οργανισμούς, πολιτικά κόμματα και πολιτικά μορφώματα της αριστεράς), οι οποίοι κατηγορούνται για κακοδιαχείριση κονδυλίων, καθώς εισέπραξαν εν μέσω κρίσης υπέρογκα ποσά και το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάλογο της χρηματοδότησης που έλαβαν.


Ο απεσταλμένος της Guardian στη Θεσσαλονίκη, Patrick Kingsley, αναφέρει:
 
 «Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και το τμήμα ανθρωπιστικής βοήθειας της ΕΕ κατηγορούνται από άλλες ομάδες βοήθειας για κακοδιαχείριση ενός ταμείου πολλών εκατομμυρίων λιρών που προορίζονται για τους πλέον ευάλωτους πρόσφυγες στην Ευρώπη, αφήνοντας χιλιάδες να κοιμούνται σε συνθήκες ψύχους στην Ελλάδα. 
 
Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία έχει την τελική δικαιοδοσία επί των ενεργειών στους καταυλισμούς, έχει επίσης επικριθεί για την αποτυχία να χρησιμοποιήσει σχεδόν 90 εκατομμύρια ευρώ, μιας ξεχωριστής χρηματοδότησης από την ΕΕ, προκειμένου να βελτιώσει επαρκώς τις συνθήκες στους καταυλισμούς πριν από την έναρξη του χειμώνα. 
 
Το γεγονός ότι δεν υπάρχει ένας που να έχει τον συνολικό έλεγχο επί της χρηματοδότησης και των αποφάσεων στους καταυλισμούς, επιτρέπει στις περισσότερες πλευρές να αποποιούνται των ευθυνών τους.»
 
Τα χρήματα που καταλήγουν στα κέντρα κράτησης είναι ελάχιστα. Το μεγαλύτερο μέρος πάει στις τσέπες των κυβερνητικών «αλληλέγγυων», οι οποίοι θησαυρίζουν την ίδια ώρα που επιβάλλουν ολοένα και περισσότερους φόρους και μειώσεις μισθών. 
 
Την ώρα που αυτοί απολαμβάνουν την εξουσία και τα λεφτά τους, στέλνουν στα «hot spot» Έλληνες φαντάρους και στελέχη απ’ όλα τα σώματα του στρατεύματος για να φροντίζουν, να ταΐζουν και να ξεσκατίζουν λαθρομετανάστες, δεχόμενοι καθημερινά επιθέσεις και βάζοντας την υγεία τους, καθώς και την υγεία των οικογενειών τους, σε κίνδυνο (δεν είναι λίγα τα περιστατικά στελεχών που έχουν κολλήσει μεταδοτικές ασθένειες, όπως ηπατίτιδα C), κόβοντάς τους παράλληλα τον μισθό. 


Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς.
 
 
Οι αναρχικοί από την άλλη, οι έτεροι φορείς της παγκοσμιοποίησης και του εξισλαμισμού της χώρας, πατρονάρουν τους λαθρομετανάστες σαν σύγχρονοι ιεραπόστολοι, χρησιμοποιώντας τους ως έναν εν δυνάμει στρατό για την πραγματοποίηση των δικών τους επιδιώξεων. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συλληφθεί λαθρομετανάστες σε επεισόδια που έγιναν μετά από πορείες «αντιεξουσιαστών». Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι Έλληνες είναι η μειοψηφία σε αυτές τις προσαγωγές. Χρησιμοποιούν, λοιπόν, τους «κακόμοιρους» μετανάστες ως μπροστινούς.  
 
Οι αναρχικοί βεβαίως δεν υποστηρίζουν τους Σύρους που πολεμούν για την πατρίδα τους, αλλά τους τρομοκράτες του ISIS, πράγμα καθόλου περίεργο μιας και έχουν το ίδιο αφεντικό. 
 
 Το γνωστό Indymedia είναι ιδιοκτησίας του μπαμπά Σόρος, οι αναρχικοί και οι αριστεροί ζουν και πλουτίζουν από τους μετανάστες, τους χρειάζονται για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους ως «αλληλέγγυων», οπότε επιθυμούν τη συνέχιση του πολέμου μέχρις ότου πέσει ο Άσαντ, και το σιωνιστικό κεφάλαιο εγκαθιδρύσει άλλη μια τράπεζα των Rothchild σε ένα ακόμη κράτος της Μέσης Ανατολής, όπως έκανε σε όλα τα υπόλοιπα που διαλύθηκαν μετά τους πολέμους και τις υποκινούμενες επαναστάσεις. 
 

Έχουν γίνει διάφορες πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου παρατηρούνται λαθρομετανάστες και μέλη του ΚΕΕΡΦΑ, αλλά και άλλων αριστερών και αναρχικών οργανώσεων, να κυματίζουν περήφανα σημαίες της συριακής αντιπολίτευσης. 
 
Χαρακτηριστικά είναι τα άρθρα που παραθέτουμε εδώ και δείχνουν την ξεκάθαρη υποστήριξη όλων των
βιαστών και των αμερικανοκίνητων τρομοκρατών, από μεγάλο μέρος του αριστερού και αναρχικού χώρου 
 
η επίσημη ιστοσελίδα του ΚΕΕΡΦΑ που βρίθει υποστήριξης προς τους τρομοκράτες και τους εισβολείς, Αραβική άνοιξη: Μια μακροπρόθεσμη επαναστατική διαδικασία
 
 
άρθρα της ΔΕΑ, πρώην συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ). Φυσικά, για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχουν πολύ περισσότερα άρθρα και αφίσες εκδηλώσεων, για να πειστεί για την εν λόγω θέση των αριστερών και των αναρχικών.

Η κατάσταση εντός και πέριξ των «hot spot»


Ατελείωτο ξύλο, κυρίως κατά την ώρα διανομής του συσσιτίου, νεκροί από συμπλοκές, τραυματισμένοι και ξυλοκοπημένοι λαθρομετανάστες στις μεταξύ τους συγκρούσεις, επεισόδια και ξυλοδαρμοί νοσηλευτών του ΕΚΑΒ, επεισόδια εναντίον της αστυνομίας, εμπρησμοί και πρόκληση υλικών ζημιών στις υποδομές των χώρων κράτησης. 
 
Πολλές φορές, οι λαθρομετανάστες βγαίνουν από τα «hot spot», προκαλώντας υλικές ζημιές στα χωριά και τις πόλεις που βρίσκονται πέριξ αυτών, όπως στη Μόρια της Λέσβου και στη Χίο. Ευτυχώς, σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι των νησιών αντέδρασαν δυναμικά στις προκλήσεις αυτές και η κατάσταση δεν ξέφυγε.


 
Ωστόσο, οι κάτοικοι στις περιοχές αυτές είναι εγκαταλελειμμένοι από το κράτος και από οποιαδήποτε άλλη προστατευτική δύναμη, με αποτέλεσμα να πέφτουν συχνά θύματα κλοπής. 
 
Αυτό συμβαίνει φυσικά στους φτωχούς κατοίκους και όχι στους έχοντες και κατέχοντες, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη θέση των Σύρων που πέρασαν πρώτοι τα σύνορα και τους υπερκοστολογούσαν προϊόντα ή υπηρεσίες, με σκοπό τον πλουτισμό τους.  
 
Η πολιτεία, λοιπόν, αντί να προστατεύει τους πολίτες της, τους αφήνει απροστάτευτους στο έλεος των τρομοκρατών, τους επιβάλλει δε δυσβάστακτους φόρους και την ίδια στιγμή περιθάλπει, σιτίζει και στεγάζει τους λαθρομετανάστες και μάλιστα τώρα πρόκειται να τους κόψει και μηνιαίο εισόδημα της τάξεως των 400 ευρώ για  κάθε οικογένεια! 
 
 
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πλέον εισερχόμαστε στο στάδιο της αφομοίωσης και μόνιμης παραμονής των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, ακολουθώντας την πολιτική των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, που στοχεύει σε μία ανίσχυρη, κατακερματισμένη κοινωνικά Ευρώπη, με πολυπολιτισμικά κράτη αντί στιβαρών εθνικών κρατών.

Ενάντια στα αντεθνικά σχέδιά τους πρέπει να προτάξουμε τις δικές μας ιδέες και δράση. 
 
 
Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δεν μπορεί να λυθεί από κανέναν άλλον, εκτός από μια εθνική κυβέρνηση. Το δικό μας χρέος, μέχρις ότου έρθει αυτή η μέρα, είναι η διαρκής ενημέρωση του λαού για το σχέδιο εξισλαμισμού της πατρίδας μας. 
 
 
Οι περισσότεροι Έλληνες δεν αντιστέκονται σ’ αυτόν τον εποικισμό, πρώτον γιατί πιστεύουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι σχεδόν όλοι απ’ τη Συρία, δεύτερον γιατί νομίζουν ότι εγκαταλείπουν ένα τυραννικό καθεστώς (αυτό της κυβέρνησης Άσαντ), όπως προπαγανδίζουν οι αμερικανοκίνητοι αριστεροί, και τρίτον διότι θεωρούν ότι η παραμονή τους στη χώρα μας είναι προσωρινή και σε λίγο καιρό θα φύγουν. 
 
Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί άξονες τους οποίους πρέπει να στοχεύει η προπαγάνδα μας, προβάλλοντας τις πάγιες θέσεις μας για ένα ομοιογενές ελληνικό, εθνικό και σοσιαλιστικό κράτος.




Arrest Letter (2017)

Ένταλμα Σύλληψης: Ένας άντρας αρχίζει να μετανιώνει για τις επιλογές του, όταν ο αδελφός του αποφασίζει να γίνει μέλος της ίδιας τρομοκρατικής οργάνωσης.



Arrest Letter (2017)



Arrest Letter (2017)




Arrest Letter (2017)






https://samosnews1.blogspot.com/p/blog-page_38.html 
 
 
 



theologos vasiliadis
 

Κοτζιάς: “Παίρνουμε από τους συνταξιούχους και δίνουμε στους λαθρομετανάστες”...

Κοτζιάς: “Παίρνουμε από τους συνταξιούχους και δίνουμε στους λαθρομετανάστες”... 

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τα σχέδια της κυβέρνησης, παραχώρησε ο χορευτής και, για κακή μας τύχη, Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung.

Ας δούμε τι απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου:

Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο "πρόσφυγες". Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;

«Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η Τρόϊκα.»

Με απλά λόγια κόβουμε από τους συνταξιούχους και τα δίνουμε στους λαθρομετανάστες. Παίρνουμε από τα ταμεία που χρόνια οι Έλληνες εργαζόμενοι πλήρωναν με τις εισφορές τους και τα δίνουμε στον κάθε εγκληματία που αποφασίζει να μείνει στην Ελλάδα για κλέψει να βιάσει και να ζει με τα επιδόματα.

Όσο για το τι μέτρα πρόκειται να πάρει η ελληνική (λέμε τώρα…) κυβέρνηση για σταματήσει την λαθρομεταναστευτική ροή εδώ τα πράγματα αγγίζουν τα όρια του γραφικού…

«Αν θέλαμε να σταματήσουμε τους πρόσφυγες, θα έπρεπε να διεξαγάγουμε πόλεμο εναντίον τους. Θα έπρεπε να τους βομβαρδίζουμε, να βυθίζουμε τις βάρκες τους και να αφήνουμε τους ανθρώπους να πνιγούν. Αυτό αντίκειται, αφενός,  στον ανθρωπισμό και, αφετέρου, στο ευρωπαϊκό δίκαιο και τις διεθνείς συμβάσεις»

Να θυμίσουμε μόνο στον κύριο υπουργό ότι η Ελλάδα ΔΕΝ συνορεύει με την Συρία. Οι υποτιθέμενοι "πρόσφυγες" περνούν από το τουρκικό έδαφος που όχι μόνο δεν τους σταματάει αλλά και τους βοηθάει να περάσουν από το Αιγαίο.

Και το κερασάκι στην αριστερή τούρτα για τα γενέθλια της κυβέρνησης…

Ερώτηση Γερμανού δημοσιογράφου:

Εξ αιτίας αυτών των σχεδιαζόμενων περικοπών, απεργούν οι εργαζόμενοι στις θαλάσσιες μεταφορές, οι αγρότες κλείνουν τους δρόμους, ελεύθεροι επαγγελματίες όπως δικηγόροι και γιατροί δεν εργάζονται και πραγματοποιούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Θα επιβιώσει η κυβέρνησή σας;

Απάντηση Κοτζιά:

«Η Τρόϊκα μας πιέζει προς μια πολιτική που πλήττει πολύ σοβαρά το μέσο πολίτη στην Ελλάδα. Η οικονομία υπονομεύεται από τη συνεχή λιτότητα. Στο μεταξύ, 200.000 επιστήμονες με πολύ υψηλό μορφωτικό επίπεδο έχουν εγκαταλείψει τη χώρα. 
 
Αυτό μεταφράζεται σε μία απώλεια της τάξης των 14 δισεκατομμυρίων ευρώ, αν κανείς υπολογίσει τα κόστη για τη μόρφωσή τους από τον παιδικό σταθμό ως απόκτηση ενός διδακτορικού τίτλου. Για αυτούς τους αριθμούς δεν έχει ειπωθεί λέξη με την Τρόϊκα.  
 
Αλλά άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Γερμανία, επωφελούνται αυτής της κατάστασης, καθώς δέχονται τους γιατρούς μας χωρίς να έχουν ξοδέψει ούτε ένα σεντ για την εκπαίδευσή τους.»

Τι να πούμε εμείς…

Μόνο μια ερώτηση που έρχεται στο νου κάθε λογικού ανθρώπου:
Ο Κοτζιάς είναι υπουργός σε κυβέρνηση άλλης χώρας;

Γιατί τα λέει σε εμάς κι όχι στον πρωθυπουργό του;...

 

https://samosnews1.blogspot.com/p/blog-page_38.html
 
 
 
 
 
 



theologos vasiliadis

Αν φυγουν οι λαθρομεταναστες τι θα αλλαξει στην ζωη μας;

Αν φυγουν οι λαθρομεταναστες τι θα αλλαξει στην ζωη μας;


 
 
1. Πτώση κατά 70% της βαριάς εγκληματικότητας

2. Πτώση κατά 90% των ληστειών, τσαντάκιδων, μικροκλοπών, βιασμών, κ.λπ
 
3. Αύξηση του τζίρου της αγοράς καθώς το συνάλλαγμα που σήμερα φεύγει με τους λαθρομετανάστες σε άλλες χώρες θα μείνει εδώ.
 
4. Αύξηση θέσεων εργασίας κατά 90%
 
5. Αύξηση του εισοδήματος του εργαζομένου κατά 40% καθώς αυτό βασίζεται στην προσφορά και ζήτηση της εργασίας, και οι λαθρομετανάστες σήμερα είναι πάνω από το 60 % του εργατικού δυναμικού κάτι που δημιουργεί περίσσιο εργατικό δυναμικό στην χώρα μας, με αποτέλεσμα να είναι άνεργοι οι Έλληνες και να υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά εργατών και λιγότεροι θέσεων .
 
6. Μείωση κατά 40% δαπανών στην υγεία, καθώς οι περισσότεροι λαθρομετανάστες είναι ανασφάλιστοι ενώ κάνουν χρήση υπηρεσιών υγείας όντας ασφαλισμένοι σε κοινωνικά ταμεία όπως η Πρόνοια .
 
7. Μείωση του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου κατά 90%. Οι λαθρομετανάστες σήμερα ανενόχλητοι πωλούν λαθραία προϊόντα από τα οποία το κράτος δεν εισπράττει ούτε ΦΠΑ, ούτε Φόρους και τα χρήματα στο τέλος καταλήγουν στο εξωτερικό.
 
8. Μείωση άστεγων κατά 90%
 
9. Μείωση χρηστών ναρκωτικών κατά 50%
 
10. Μείωση εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
 
11. Μείωση μελλοντικών θυμάτων εμπόρων ναρκωτικών κατά 90%
 
12. Μείωση διαφόρων παρανομιών, πλαστογραφίες κ.λπ κατά 90%
 
13. Μείωση εμπρηστών κατά 85% καθώς από πυρκαγιές διαπιστώθηκε ότι το 85% των εμπρηστών ήταν οι Αλλοδαποί
 
14. Μείωση του κινδύνου για την χώρα μας από μειονότητες που μπορεί να έχει διαμελιστικό χαρακτήρα
 
15. Μείωση πολυπολιτισμικών συγκρούσεων στην χώρα μας.
 
16. Μείωση θρησκευτικών μειονοτήτων που μπορεί να δημιουργήσουν θρησκευτικές συγκρούσεις.
 
17. Μείωση της ακρίβειας, λιγότεροι κατανάλωση και περισσότερα προϊόντα ανά καταναλωτή, δημιουργούν ανταγωνισμό και μείωση των τιμών.
 
18. Πολιτιστικοί αναβάθμιση της χώρας μας καθώς οι τριτοκοσμικοί λαθρομετανάστες υποβιβάζουν το κύρος της χώρας διεθνώς.
 
19. Αύξηση του τουρισμού, και ιδιαίτερα καλών τουριστών, λόγο των λιγότερων κλοπών και εγκλημάτων που δέχονται και οι τουρίστες από τους λαθρομετανάστες.
 
20. Μείωση φόρων καθώς μειώνονται ανάγκες των πολιτών και αυξάνεται η ποιότητα ζωής.
 
21. Μείωση των Δημοτικών τελών, και άλλων εισπράξεων υπέρ του δημοσίου που οφείλονται στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν.
 
22. Καλύτερη παιδεία, με τα τον ίδιο προϋπολογισμό θα αυξηθεί τα επίπεδο της παιδείας στην χώρα μας, καθώς θα έχουμε λιγότερους μαθητές και περισσότεροι δαπάνη ανά μαθητή.
 
23. Μείωση κατά 20% του Προβλήματος της λειψυδρίας, καθώς θα χρησιμοποιούμε λιγότερο νερό ανά κάτοικο.
 
24. Μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας.
 
25. Μείωση κοινωνικών προβλημάτων, μείωση του ρατσισμού διότι αυτό οφείλεται στις παρανομίες και εγκλήματα των λαθρομεταναστών.
 
26. Μείωση της κίνησης στους δρόμους και μείωση των προβλημάτων πάρκινγκ.
 
27. Μείωση της ρύπανσης διότι περισσότεροι λαθρομετανάστες έχουν αυτοκίνητα παλαιά με μεγαλύτερη ρύπανση.
 
28. Αύξηση και καλύτερη ασφάλεια για την χώρα, όντας ένα εθνικό κράτος κινδυνεύουμε από έξω αλλά ΌΧΙ εσωτερικά.
 
29. Καλύτερη ελευθερία κίνησης, διότι είναι αδύνατον να κινείσαι ελεύθερα σήμερα, σε σημεία που συχνάζουν οι λαθρομετανάστες και όταν ξέρεις ότι πιθανόν να σε επιτεθούν.
 
30. Λιγότεροι φτωχοί στην χώρα μας και περισσότεροι ευκατάστατοι, διότι περισσότεροι φτωχοί είναι εξ ανατολών λαθρομετανάστες.
 
31. Λιγότερες δαπάνες από επιχειρήσεις σε θέματα ασφαλείας της επιχείρησης και φτηνότερα προϊόντα , διότι σήμερα έχουμε τους εγκληματίες λαθρομετανάστες που αυξάνουν το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων λόγο των δαπανών από την μεριά των επιχειρήσεων στην ασφάλεια, αυτές δαπάνες όμως χρεώνονται από την επιχείρηση εν συνεχεία στο προϊόντα τα οποία πληρώνει ο καταναλωτής.
 
32. Περισσότερα χρήματα στους πολύτεκνους, καθώς περισσότεροι σήμερα είναι οι λαθρομετανάστες πολύτεκνοι που πληρώνονται από το Ελληνικό δημόσιο

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι τα δεινά μας 

οφείλονται στους λαθρομετανάστες,

οι Αμερικανό κυβερνώμενοι πολιτικοί από την Άκρα Αριστερά έως και την Άκρα δεξιά δυστυχώς υπηρετούν συμφέροντα που οδηγούν μελλοντικά σε διαμελισμό της Ελλάδος όπως αυτό που έγινε με την Γιουγοσλαβία.

  Οι πολιτικοί το γνωρίζουν πολύ καλά και απ ότι φαίνεται ξεκάθαρα δεν σέβονται την Πατρίδα τους εκτός και αν θεωρούν άλλη χώρα για Πατρίδα τους ;  

Δεν έχουν αξίες και αρχές, στερούνται του εθνικού φρονήματος καθώς όλες οι πράξεις τους έως τώρα ζημιώνουν την Πατρίδα μας.  

Εσύ θα αφήσεις στα παιδιά σου μια χώρα διαλυμένη, αν το παιδί σου είναι σήμερα 5 ή 6 ετών αγγελούδι, σκέψου πώς σε 15 χρόνια θα είναι 20 ετών.  

Και σε 15 χρόνια όπως πάμε θα έχουμε 15 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που θα θεωρούνται ώς ομάδες μειονοτήτων,

 και μπορεί να αναγνωριστεί ένα μέρος της Ελληνικής γης ως ανεξάρτητο κράτος από άλλο ισχυρότερο κράτος όπως Αμερική, Ρωσία, κ.λπ  

Τότε το παιδί σου θα κληθεί να υπερασπιστεί την Πατρίδα του από ξένους διεκδικητές, 

αυτούς δηλαδή που σήμερα εσύ δέχεσαι ως φτωχούς λαθρομετανάστες.

 
Αν θέλεις να βοηθήσεις στους   λαθρομετανάστες να ξέρεις ότι τροφοδοτείς 

τους αυριανούς δολοφόνους του παιδιού σου.





https://samosnews1.blogspot.com/p/blog-page_38.html
 
 
 
 
 



theologos vasiliadis

Εγκληματικότητα αλλοδαπών: Αλβανοί, Ιρακινοί και Πακιστανοί οι συνήθεις ύποπτοι

Εγκληματικότητα αλλοδαπών: Αλβανοί, Ιρακινοί και Πακιστανοί οι συνήθεις ύποπτοι

 
Εγκληματικότητα αλλοδαπών: Αλβανοί, Ιρακινοί και Πακιστανοί οι συνήθεις ύποπτοι





Πηγή: iefimerida.gr 
 
 
 
 
 
 



theologos vasiliadis
 

Καταγγελουμε την εβραικη ιδιωτικη εταιρεια φυλαξης SECURITY εβραικων συμφεροντων

Καταγγελουμε την εβραικη ιδιωτικη εταιρεια φυλαξης SECURITY εβραικων συμφεροντων

 




Καταγγελουμε την εβραικη ιδιωτικη εταιρεια 
 
 
φυλαξης  SECURITY εβραικων συμφεροντων 
 
 
 
 

 
που παρανομα και με θρασος αναφερεται  
 
 
ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΑ Ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



 
 
 
- ‘ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ’;;

 
((οτι ΝΟΜΙΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ¨

 
 
---- και ειναι η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
 
 



 
 
η στρατονομια
 
 
 

 
 
φρουραρχειο!!!!! )).
 
 


 
 
Οι οποιοι αποτελουνται αποκλειστικα απο  
 
 
Βλαχορουμανους ----  
 
 


 
 
Επαγγελματιες Δολοφονοι , ΔΙΑΔΟΧΟΙ των  
 
 
 
ΟΘΩΜΑΝΩΝ της Τουρκοκρατιας….
 



 
 
Και εδρευουν στις κατα τοπους κρατικες 
 
 
αποθηκες διακινησης ναρκωτικων και 
 
 
διαφθορας της νεολαιας....

 
και που θρασυτατα τις ονομαζουν Ως  
 
 
 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ .
 
 
 

 
 
 
Βρισκονται υπο τον ελεγχο των ανθελληνων 
 
 
εβραιο-μασωνο- σιωνιστων ΡΟΤΣΙΛΝΤ





 
 
 – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ 





 
 
– ΣΟΡΟΣ.








Οι Βλαχορουμανοι καταγονται απο την ΒΛΑΧΙΑ της Ρουμανιας

 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

τους οποιους εφεραν εδω οι ανθελληνες εβραιοι με σκοπο την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και

ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ του ελληνικου πληθυσμου  





 
 
 

και οι οποιοι με ΔΟΛΟ μπαινουν σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 



 
 
 
σε ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ 
 


 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 






ΜΕΣΩ των εβραιο-μασωνο—σιωνιστικων 
 
 
οργανωσεων ΛΑΙΟΝΣ – ΡΟΤΑΡΥ  
 
 
 




OTI: κανουν Bullyngτρομοκρατια και

παρανομη ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

σε ελληνες αυτοχθονες ιθαγενεις και προσπαθουν να τους Ωθησουν στα ναρκωτικα και την παρανομια και γενικα στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ..

 

 


 
 
theologos vasiliadis

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα   Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης ...