Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Frontex: Oι ΜΚΟ συνεργάζονται με τους δουλέμπορους

Frontex: Oι ΜΚΟ συνεργάζονται με τους δουλέμπορους 
 
 
Τη συνεργασία Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με διακινητές μεταναστών στη Μεσόγειο καταγγέλλει η Frontex σε εμπιστευτική έκθεσή της την οποία δημοσιεύουν οι Financial Times.
 
 
Σύμφωνα με έκθεση που συνέταξε ο οργανισμός τον προηγούμενο μήνα, υπάρχουν ενδείξεις ότι στους μετανάστες έχουν δοθεί ακριβείς οδηγίες πριν αναχωρήσουν σχετικά με το πώς θα φτάσουν στα πλοία των ΜΚΟ, επιβεβαιώνοντας το βαθύ χάσμα FRONTEX και ΜΚΟ στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 4.700 ανθρώπους. 
 
Σε ακόμα πιο πρόσφατη έκθεση της τελευταίας εβδομάδας, γράφουν οι FT, καταγράφεται η πρώτη διαπιστωμένη περίπτωση διακινητών που οδηγούσαν μετανάστες απευθείας σε πλοίο Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης.
 
 
Η Frontex μέσω εμπεριστατωμένων αναφέρει πως οι λαθρομετανάστες που διασώζονται από μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων αρνούνται συχνά να συνεργαστούν με τους το προσωπικό της Φρόντεξ ή την ιταλική ακτοφυλακή. 
 
 
Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, ανέφεραν ότι κρατούν αυτή τη στάση μετά από συμβουλές που τους έχουν δώσει μέλη των ΜΚΟ. 
 
 
Τις κατηγορίες της ευρωπαϊκής υπηρεσίας προς τις ΜΚΟ ενισχύουν πάντως τα ολοένα και λιγότερα σήματα προς τη Frontex για επεμβάσεις τη στιγμή που οι επεμβάσεις διάσωσης από τις ΜΚΟ γνωρίζουν θεαματική αύξηση.
 
 
Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου δραστηριοποιούνται δεκάδες ΜΚΟ ξένων υπηκόων. 
 
 
Η πλειάδα εξ αυτών παρεμβαίνει στο έργο του Λιμενικού Σώματος και εγείρει ανεδαφικές καταγγελίες εναντίον των στελεχών του Λιμενικού Σώματος. 
 
Οι ΜΚΟ συμβουλεύουν τους λαθρομετανάστες σε κινήσεις κατά του ελληνικού κράτους και των οργάνων του (ΕΛ.ΑΣ και Λ.Σ.). 
 
 
Πολλές φορές στελέχη των ΜΚΟ που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό έχουν βρεθεί να συμμετέχουν σε επεισόδια και εξεγέρσεις hot spot. 
 
 
Μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που βρίσκονται στα νησιά για να συνδράμουν ανθρωπιστικά τους εξουθενωμένους πρόσφυγες και μετανάστες διευκολύνουν, ταυτόχρονα, την παράνομη είσοδό τους στη χώρα και τους καθοδηγούν μέσα στη νύχτα, να βρουν τις πιο εύκολες παραλίες για να αποβιβαστούν.
 
 
Πριν από λίγο καιρό συνελήφθη εθελοντής ΜΚΟ με εξοπλισμό υποκλοπών στη Λέσβο. 
 
Ένας 40χρονος Ισπανός, εργαζόμενος εθελοντικά σε ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στην υποδοχή αλλά και την περίθαλψη προσφύγων και μεταναστών στη Βόρεια Λέσβο. 
 
Οι Αστυνομικοί κατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου του 40χρονου στην περιοχή της Εφταλούς, διαπίστωσαν ότι είχε εγκατασταθεί σε αυτό κεραία ραδιοσυχνοτήτων και άλλοι σχετικοί.
 
 
Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης διατάχθηκε πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να εξετασθούν οι λόγοι της συγκεκριμένης λειτουργία, ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων.
 

Greek Citizen
πηγή
 
 
 
 


theologos vasiliadis
 

Ο «Αλλάχ Ακμπάρ» στα ελληνικά σχολεία!

Ο «Αλλάχ Ακμπάρ» στα ελληνικά σχολεία!

Ο «Αλλάχ Ακμπάρ» στα ελληνικά σχολεία!
 
 
Με τις νέες «προοδευτικές» αλλαγές στην εκπαίδευση προς αποταύτιση της ελληνορθόδοξης ταυτότητας, εισήχθηκε στο βιβλίο θρησκευτικών της Δ Δημοτικού το μάθημα «Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων».

Βιβλίο θρησκευτικών της Δ’ Δημοτικού «Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων» είναι η ονομασία ενός κεφαλαίου που αποτελεί μια πρώτη γεύση για να γνωρίσουν τα παιδιά άλλες θρησκείες, όπως το Ισλάμ.

Επίσης, βλέπουμε να αναφέρεται και η γνωστή φράση «Μέγας Αλλάχ», ενώ, σημειώνεται και η αρχή της μουσουλμανικής προσευχής. 
 
Πολλοί εκφράζουν τις αμφιβολίες τους εάν τα παιδιά ηλικίας 9-10 ετών, που πηγαίνουν Γ” Δημοτικού, είναι ικανά να αντιληφθούν τις πολύ μεγάλες διαφορές των θρησκειών και να κατανοήσουν ότι κάποιες- όπως το Ισλάμ- έχουν ακραίες θέσεις;

 
 
Επιπλέον, πόσα παιδιά ξέρουν το «Πάτερ Ημών» ή το «Πιστεύω» απ’ εξω, χωρίς να χρειάζεται να το διαβάζουν; 
 
Ίσως να πρέπει να δοθεί έμφαση στην πλήρη γνώση του Χριστιανισμού, ώστε οι μικροί μαθητές να ξέρουν τη θρησκεία τους, παρά να «εισβάλλει» μέσα στα σχολεία- και μάλιστα στα Δημοτικά- αυτή η πρώτη γνωριμία άλλων θρησκειών.
 
 
 
 
 


theologos vasiliadis

Χαμός στο ελλαδιστάν απο ορδες λαθροεισβολέων πολλές συλλήψεις για κλοπές σε όλη την χώρα

Χαμός στο ελλαδιστάν απο ορδες λαθροεισβολέων πολλές συλλήψεις για κλοπές σε όλη την χώρα
Χαμός στο ελλαδιστάν απο ορδες λαθροεισβολέων  πολλές συλλήψεις για κλοπές σε όλη την χώρα
Ένα ζευγάρι πανάκριβα γυαλιά ηλίου… «γυάλισαν» στο μάτι μιας νεαρής αλλοδαπής που μπήκε παριστάνοντας την πελάτισσα σε ένα κατάστημα οπτικών στο Αγρίνιο και εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση των υπαλλήλων με άλλους πελάτες για να τα βάλει στην τσέπη!
 
 
Η 31χρονη Ρουμάνα κατάφερε να διαφύγει για λίγες ώρες, αλλά τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη ενώ κυκλοφορούσε φορώντας τα αξίας 259 ευρώ γυαλιά, που αποδόθηκαν στο κατάστημα. Η νεαρή αλλοδαπή οδηγήθηκε στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχει ξαφρίσει και άλλα μαγαζιά.

*** «Άρωμα» γυναίκας είχε και η κλοπή που είχε γίνει σε βάρος ενός Έλληνα στην Τρίπολη, την περασμένη Πέμπτη. Ως δράστιδες ταυτοποιήθηκαν τρεις Ελληνίδες ηλικίας 21, 23 και 30 χρόνων, οι οποίες δεν εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια αναζητήσεων από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

*** Μπήκε από το παράθυρο του σαλονιού στο σπίτι ενός 65χρονου στην Κοζάνη και τον είδε… μπροστά του να βλέπει τηλεόραση! Ο δράστης τράπηκε σε φυγή από τον ίδιο «δρόμο», αλλά ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που εξιχνίασαν την υπόθεση οκτώ ημέρες μετά. 
 
Ο 27χρονος Ρουμάνος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης υποβλήθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απόπειρα κλοπής.

*** Μέσα σε λίγες ώρες συνελήφθη ένας 42χρονος που είχε κλέψει το κινητό και το πορτοφόλι ενός 40χρονου με 480 ευρώ και προσωπικά έγγραφα στην Καλαμάτα. Όταν, όμως, τον εντόπισαν στη Μεσσήνη οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., δεν βρήκαν πάνω του τα κλοπιμαία, αλλά κατασχέθηκαν 176 ναρκωτικά που κατείχε χωρίς συνταγή γιατρού. 
 
Ο 42χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια.

*** Συνέλαβαν τον δράστη της διάρρηξης στο αυτοκίνητο ενός 59χρονου που είχε γίνει σε περιοχή της Ημαθίας, αλλά δεν βρήκαν στην κατοχή του το ράδιο-cd που «ξήλωσε» από το όχημα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. 
 
Ωστόσο, ο 21χρονος Έλληνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για κλοπή.
 
 
 
 
 
 
 


theologos vasiliadis
 

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-Ευχαριστουμε τους Λαθρο !!!

 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ-Ευχαριστουμε τους Λαθρο !!!

 


 

 ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ

 



 

 

https://youtu.be/xKcmsEtZM9c 

 

 

 



theologos vasiliadis

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ




 
Εμπρός και καλή αρχή για μια νέα… ισλαμοκρατούμενη Ευρώπη!

Όπως ανήγγειλαν με μεγάλη ικανοποίηση τα τουρκικά ΜΜΕ, το πρώτο αμιγές μουσουλμανικό κόμμα στην Ευρώπη είναι γεγονός και αυτό συνέβηκε στην Σουηδία, σε μια χώρα που οι μουσουλμάνοι έχουν πλημμυρήσει τα τελευταία χρόνια με όλες τις συνέπιες αυτής της εξέλιξης, δηλαδή ραγδαία αύξηση εγκληματικότητας, βιασμοί, κλπ.


Όπως αναφέρεται το μουσουλμανικό κόμμα της Σουηδίας, που πήρε την έγκριση από τις δικαστικές αρχές, ονομάζεται «Yasin Partisi» και η ονομασία αυτή προέρχεται από το τριακοστό έκτο κεφάλαιο του Κορανίου που επιγράφεται με μεγάλη συμβολική σημασία : «Μέκκα».



Εντω μεταξύ όπως δημοσιεύτηκε, σύμφωνα με τον αμερικανικό Κέντρο Μελετών, «Pew Research Center» το 2010 στην Σουηδία ζούσαν επίσημα 451 χιλιάδες μουσουλμάνοι και μέσα σε λίγα χρόνια προβλέπεται ο αριθμός αυτός να φτάσει περίπου το εκατομμύριο. 
 
Οι περισσότεροι από τους μουσουλμάνους προέρχονται από το Αφγανιστάν, την Συρία και από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.
Και εις ανώτερα!
 
 
 
 
 



theologos vasiliadis

Κοντά στα 2 εκ. ή 20% του πληθυσμού, οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα σήμερα.

Κοντά στα 2 εκ. ή 20% του πληθυσμού, οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα σήμερα.
Κοντά στα 2 εκ. ή 20% του πληθυσμού, οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα σήμερα.

Οι αριθμοί των μουσουλμάνων που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα μας , μαζί με αυτούς που έχουν εισέλθει τα τελευταία χρόνια εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 1,8-2 εκ. άτομα, ένας αριθμός που αυξάνεται αλματωδώς.  

 

Αυτό σημαίνει ότι οι μουσουλμάνοι σήμερα αναλογούν ή και ξεπερνούν το 20% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας.



Όπως αποδεικνύεται από αδιαμφισβήτητα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυοαπό την Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος, το 2010, πριν από 6 ολόκληρα χρόνια δηλ., έχει εκτιμηθεί ότι, "υπάρχουν 830.000 ως 1.000.000 μουσουλμάνοι στην Ελλάδα» ( βλ. Το Βήμα, 14/2/2010).


Όπως αναφέρει η Ένωση, υπάρχουν τρεις κατηγορίες μουσουλμάνων: 
«Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με περίπου 120.000 άτομα που κατοικούν κυρίως στη Δυτική Θράκη και κατά δεύτερο λόγο στη Ρόδο και στην Κω, καθώς και Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ αφού παντρεύτηκαν μουσουλμάνους. 
 
Αλλά ο μεγάλος αριθμός τους είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, με προέλευση κυρίως  
από αραβικές χώρες  
αλλά και το Πακιστάν, 
το Αφγανιστάν,
το Μπανγκλαντές, 
τη Νιγηρία, 
Γκάνα, 
Σομαλία,
Αλγερία κλπ.
 
 
Επισημαίνεται εδώ ότι, η Ελληνίδα μητέρα γεννά 1,1 παιδί κατά μέσο όρο, γεγονός που δεν αρκεί για την αναπλήρωση των γενεών, έναντι 5 παιδιών κατά μέσο όροι της μουσουλμάνας μητέρας. 
 
 
Σε κάθε 90.000 νέες γεννήσεις περίπου το χρόνο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αντιστοιχούν 120.000 περίπου θάνατοι, γεγονός που σημαίνει ότι κάθε χρόνο, οι γηγενείς Έλληνες μειώνονται κατά 20-30.000 άτομα. 
 
Επί πλέον, με την έλευση της οικονομικής κρίσης, από το 2009 και μετά, μεταναστεύουν ετησίως πάνω απο 120.000 Έλληνες στο εξωτερικό.
 
 
Και την ίδια ώρα εισβάλλουν 3-5.000 μουσουλμάνοι ημερησίως. 
 
 
Με δεδομένο ότι, τα βόρεια σύνορά μας προς τις Ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει οριστικά για τους μετανάστες, αναμένεται να φανεί αν θα λειτουργήσουν στην πράξη οι τελευταίες αποφάσεις των Ευρωπαϊκών συνόδων για κλείσιμο των συνόρων όσον αφορά την είσοδό τους από την Τουρκία. 
 
Φυσικά, αν αυτό το τσουνάμι της εισβολής δε σταματήσει, τότε η Λιβανοποίηση της χώρας και η μετατροπή της σε Ισλαμικό κράτος είναι απόλυτα ορατή στο κοντινό μέλλον.


Ποιοι είναι και που κατοικούν
 
 
Ως και το 2001, οπότε ο κάθε πολίτης δήλωνε το θρήσκευμά του, οι Έλληνες μουσουλμάνοι αποτελούσαν μόλις το 1,3% του πληθυσμού της χώρας. 
 
Σε αυτούς συγκαταλέγονταν κυρίως τα μέλη της μειονότητας στη Θράκη, στην Κω και στη Ρόδο, όσοι είχαν τελέσει μεικτούς γάμους με Έλληνες υπηκόους, αλλά και ορισμένοι Παλαιστίνιοι που έφτασαν στη χώρα τη δεκαετία του ΄70 και πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.
 
 
Ένας ορισμένος αριθμός των μουσουλμάνων που διαβιούν στη χώρα μας σήμερα προέρχεται από την Αλβανία. 
 
Πρόκειται κατά βάση για σουνίτες μουσουλμάνους, οι οποίοι ωστόσο στη συντριπτική πλειονότητά τους έχουν χαλαρή θρησκευτική πίστη ή είναι άθεοι, αφού η θρησκευτική λατρεία απαγορεύθηκε διά νόμου το 1967 από το καθεστώς Χότζα και δεκάδες τζαμιά και εκκλησίες καταστράφηκαν στο όνομα της «αλβανικότητας». 
 
 
Τελευταία, πολλοί Αλβανοί που έκαναν προκοπή στη χώρα μας έχουν επιστρέψει πίσω στην Αλβανία, αλλά λόγω των ανοιχτών συνόρων, η εκτίμηση του πραγματικού αρριθμού τους είναι αδύνατη.

Οι παλαιότεροι ηγέτες των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα είναι κυρίως παλαιστινιακής καταγωγής. 
 

 
 
Ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων κ. Ναΐμ Ελγαντούρ έφτασε στην Αθήνα από την Αίγυπτο, παντρεύτηκε χριστιανή, υπηρέτησε τη θητεία του στον ελληνικό στρατό, είναι επιχειρηματίας, πατέρας 8 παιδιών, αλλά και παππούς με τρία εγγόνια. 
 
 

 
Παρόμοια είναι η πορεία και του αντιπροέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων, του μεγαλοεπιχειρηματία κ. Ρασάν Μάζεν, πατέρα τριών παιδιών, Έλληνα υπηκόου. 
 
Σήμερα αναδεικνύονται πολλοί μικροί ηγετίσκοι μουσουλμάνων από διάφορες χώρες, ενώ πολλά ανεπίσημα τζαμιά λειτουργούν στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.
 
 
Πέρα από τους νομιμοποιημένους Ένας μεγάλος όγκος λαθρομεταναστών ή νομίμως εργαζομένων στην Ελλάδα ο οποίος προέρχεται από χώρες όπως το Ιράν, 
το Ιράκ, 
η Ινδονησία, 
το Πακιστάν, 
το Αφγανιστάν, 
η Σιέρα Λεόνε, 
η Ρουάντα, 
το Μπανγκλαντές, 
η Ερυθραία, ακόμη και από την... εξωτική Μογγολία του Τζένγκις Χαν αλλά και την ταλαιπωρημένη Μιανμάρ. 
 
Παρά το γεγονός ότι η Αστυνομία, όταν συλλαμβάνει μετανάστες, δεν καταγράφει το θρήσκευμά τους, στην εγγύτερη στην ανατολή «πύλη εισόδου» στο ευρωπαϊκό όνειρο, την Ελλάδα, καταφθάνουν καθημερινά χιλιάδες μουσουλμάνοι
 
 
O κύριος όγκος των μεταναστών κατοικεί στην Αθήνα, 
στον Πειραιά 
και στο Λαύριο. 
 
 
Υποβαθμισμένες και πολλές φορές εγκαταλειμμένες από τους Ελληνες περιοχές, όπως γύρω από την πλατεία Ομονοίας 
ή την πλατεία Κουμουνδούρου, 
τον Άγιο Παντελεήμονα, 
αλλά και άλλες πυκνοκατοικημένες, όπως 
ο Νέος Κόσμος, 
η Κυψέλη, 
η Καλλιθέα 
και το Παγκράτι, 
είναι οι τόποι όπου διαβιούν όσοι ξέφυγαν από την πλήρη ανέχεια των μη προνομιούχων χωρών (global south). 
 
Όπως επισημαίνει στο «Βήμα» ο κ. Ελγαντούρ, μουσουλμάνοι το θρήσκευμα εργάτες υπάρχουν σχεδόν σε όλο το μήκος και το πλάτος του ελληνικού εδάφους. «Πρόκειται για μια πραγματικότητα. 
 
Και ήδη υπάρχει δεύτερη και τρίτη γενιά μουσουλμάνων. 
 
Όπως εκτιμούν στελέχη των υπηρεσιών που παρακολουθούν τα θρησκευτικά ζητήματα στην Ελλάδα, συνολικά στη χώρα υπάρχουν 82 διαφορετικές «συγκεντρώσεις»
 ή «ομάδες» μεταναστών. 
 
Οι περισσότερες είναι μουσουλμανικές και οι 70 από αυτές βρίσκονται στην Αθήνα, 
στα δυτικά προάστια 
και στο Κορωπί.
 
 
Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και οι "φιλάνθρωπες" ΜΚΟ
 
 
Αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι, με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ,έχει δοθεί μήνυμα έλευσης μεγάλων μαζών μουσουλμάνων στη χώρα μας, με προοπτική είτε να μεταβούν στην Ευρώπη ή να παραμείνουν οριστικά εδώ. 
 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έχουν εγκατασταθεί δεκάδες αν όχι εκατοντάδες ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) με μουσουλμανικό προσωπείο αμιγώς ή καμουφλαρισμένο, που ενεργούν στην πραγματικότητα ως κοινοί διακινητές, σε συνεργασία με την ανατολική ακτή.
 
 
Ορισμένες από τις οργανώσεις αυτές διαθέτουν πλοιάρια δια΄φορων τύπων. 
 
Το υπερσύγχρονο σκάφος Topaz Responder της ΜΚΟ Migrant Offshore Aid Station που ανήκει στον Αμερικάνο επιχειρηματία με βάση το Αφγανιστάν Κρίστοφερ Κατραμπόνε, ελλιμενίζεται στο Αγαθονήσι και υποβοηθά ανενόχλητο την έλευση των μεταναστών. 
 
Το ίδιο κάνουν και εκατοντάδες ΜΚΟ που έχουν εγκατασταθεί στα νησιά και στην Ηπειρωτική Ελλάδα, οι περισσότερες από τις οποίες χρηματοδοτούνται από τα μουσουλμανικά καθεστώτα του κόλπου, την Τουρκία, και διάφορους "φιλάνθρωπους" τύπου Τζώρτζ Σόρος, ο οποίος δήλωσε δημόσια ότι, έχει χορηγήσει 11 δις σε ΜΚΟ που ασχολούνται με τους μετανάστες
 
Στην ουσία αυτές οι ανεξέλεγκτες ΜΚΟ με χιλιάδες έμμισθους απασχολούμενους στο Αιγαίο, έχουν καταργήσει τα σύνορα και έχουν υποκαταστήσει το κράτος και την κυβέρνηση. 
 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ένας δημοσιογράφος του CNN, "όταν μια κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως ΜΚΟ, τότε και ΜΚΟ είναι φυσικό να συμπεριφέρονται ως κυβέρνηση".
 
 
Την ίδια ώρα τα εδώ κανάλια της διαπλοκής, στοχεύουν με επιτυχία στο συναίσθημα του εύπιστου τηλεθεατή, περιγράφοντας με ακραία δακρύβρεκτα σενάρια το δράμα των μεταναστών, των "ψυχών" που αναζητούν μια καλύτερη μοίρα στη ζωή. 
 
Το σενάριο των καναλιών δεν αναφέρεται φυσικά στο τέλος του δράματος, που δεν είναι άλλο από την Ισλαμοποίηση της χώρας μας και την εξαφάνιση του Ελληνισμού. 
 
Όπως ακριβώς έχει συμβεί με τους ντόπιους Χριστιανικούς πληθυσμούς 
στο Λίβανο, 
στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, 
στην Ερυθραία, 
στη Σομαλία, 
στην Ινδονησία και βρίσκεται σε εξέλιξη σε πολλές άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων 
η Κύπρος, 
η Συρία, 
η Αίγυπτος, 
το Σουδάν,
η Κένυα, 
η Νιγηρία, 
η Γκάνα, 
η Αιθιοπία και στο απώτερο μέλλον η ίδια 
η Ευρώπη.



https://www.ekkara.gr

 
 
 
 
 


theologos vasiliadis
 

KANENA KANAΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ - ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

KANENA KANAΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ - ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
KANENA KANAΛΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ - ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Είναι να απορεί κανείς που κανένα συστημικό ΜΜΕ (σχεδόν) δε φρόντισε να τονίσει το διάγραμμα που ακολουθεί.

Ένα διάγραμμα που έχει δημοσιεύσει η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και στην ουσία μας αποδεικνύει πως η Ελλάδα είναι μία χώρα που δέχεται εισβολή.
Τα στοιχεία σοκάρουν.


 
Αξίζει να τονιστεί πως υπολογίζεται ότι από τις 250 χιλιάδες που ζουν στην Αττική, 90.000 είναι Πακιστανοί και ακολουθούν οι Μπαγκλαντεσιανοί, Αφγανοί, Ιρακινοί, Μαροκινοί, Αλγερινοί και Σομαλοί.

http://www.aetos-apokalypsis.com
 
 
 
 


theologos vasiliadis
 
 

Είστε …»κατατρεγμένος λαθρομετανάστης» και ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ 2 ΝΕΟΥΣ ανθρώπους με αυτ/το; ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ; Έ, τότε είστε Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!

Είστε …»κατατρεγμένος λαθρομετανάστης» και ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ 2 ΝΕΟΥΣ ανθρώπους με αυτ/το; ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ; 
Έ, τότε είστε Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!
Είστε …»κατατρεγμένος λαθρομετανάστης» και ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ 2 ΝΕΟΥΣ ανθρώπους με αυτ/το; ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ; Έ, τότε είστε Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο Σ !!
 
ΠΑΛΙ «Ξ Ε Χ Α Σ Α Ν» ΤΑ ΣΙ-ΧΑ-ΜΕ-ΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ; 
 
ΕΝΩ ΟΙ ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ «ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ» ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ …»ΞΕΧΑΣΑΝ» ;
(ΑΚΟΥΤΕ; ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ! 
ΑΚΟΥΤΕ; Ή ΟΧΙ;)
 
Άμα είσαι …«κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» στην χώρα των «αλληλέγγυων», ακόμα κι αν κάνεις έγκλημα και μάλιστα διπλό, έστω και εξ’ αμελείας, δεν …τρέχει τίποτα! «Ζάχαρη»…
 
Ε λ ε ύ θ ε ρ ο ς, λοιπόν, χωρίς να οριστεί ΚΑΝ εγγύηση (!!!) αφέθηκε ο 20χρονος Γεωργιανός, ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη παρέσυρε με το αυτοκίνητό του … και σκότωσε την 20χρονη Στέλλα και τον 19χρονο Γιάννη, στα Κουνουπιδιανά Χανίων.
 
Ο μόνος όρος που επιβλήθηκε στον 20χρονο Γεωργιανό – μέχρι που να οριστεί τακτική δικάσιμος – είναι η υποχρέωση της εμφανίσεως στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας, μία φορά το… δ ί μ η ν ο !
 
[MIA ΣΤΙΓΜΗ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, 2 ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ, ΕΡΩΤΟΥΜΕ, ΑΠΟΡΟΥΜΕ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΕΘΑ ΕΝΤΟΝΩΣ, ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ο; 
 
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΤΑΤΟ «ΟΡΟ», ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑ …ΔΙΜΗΝΟ ΣΤΟ ΑΣΤ.ΤΜΗΜΑ; ; ;]
 
 
Και όλα αυτά ενώ ο εν λόγω είχε μεν δίπλωμα, το οποίο όμως ισχύει ΜΟΝΟΝ για την πατρίδα του και Ο Χ Ι για την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, άρα στην ουσία ΔΕΝ ΕΙΧΕ δίπλωμα, και όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ‘καφετέριας’ απ’ έξω από την οποία πέρασε λίγο πριν το ατύχημα, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.
 
(ΥΓ): Κι αν τον δουν να εμφανίζεται σε δικάσιμο οι «αρχές», να ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ! 

[Πηγή:paspartoy.blogspot.gr] hellasforce
 
 
 
 


theologos vasiliadis
 

Χρηματοδοτούν την μείωση του ελληνικού πληθυσμού...

Χρηματοδοτούν την μείωση του ελληνικού πληθυσμού...

 

Το κόστος του χαπιού της αντισύλληψης θα καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ, τόσο για τις ασφαλισμένες, όσο και για τις ανασφάλιστες γυναίκες στην Ελλάδα, όπως είπε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής


Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας στην επιτροπή, η οποία συνεδρίασε με θέμα ημερήσιας διάταξης: «ΓυναικείAα Υγεία- Σ@ξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία», έχει κάνει ήδη μια διερεύνηση με τον ΕΟΠΥΥ και επί λέξει ανέφερε:
 
«Νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σύντομα στην ένταξη του χαπιού της αντισύλληψης στη θετική λίστα φαρμάκων που αποζημιώνονται και να αναλάβει φυσικά την ευθύνη της κάλυψης του ο ΕΟΠΥΥ και για τους ασφαλισμένους και για τους ανασφάλιστους πολίτες. Νομίζω ότι το κόστος είναι διαχειρίσιμο. 
 
Το αντισυλληπτικό χάπι δεν μπορεί να θεωρείται σήμερα μια υπόθεση lifestyle».
 
 
Ο Α. Ξανθός τόνισε ότι πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο περιορισμού των εκτρώσεων και προφανώς η χρήση του πρέπει συνοδεύεται από μια καμπάνια ενημέρωσης και σ@ξουαλικής αγωγής που πρέπει να ξεκινάει από το σχολείο.
 
 
Αυτά μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
 
 
Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι πως ότι βοηθά στην συγκράτηση ή μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, χρηματοδοτείται με ευκολία από τα κράτη.
 
 
Η λύση που δίνουν ενισχύει την σ@ξουαλική πράξη χωρίς τεκνοποίηση και φυσικά όχι τον θεσμό της οικογένειας. 
 
Άλλωστε το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας θα το λύσουν οι μουσουλμάνοι. 
 
Έτσι δεν μας λένε;

Σημειώνεται πως τα αλλοπαθητικά αντισυλληπτικά χάπια έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς για ορμονικές παρενέργειες.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 


theologos vasiliadis

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! Οι Λαθρομετανάστες Φωνάζουν Επίσημα για την Ελλάδα! «Θα Κάνουμε και Πόλεμο…»

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! Οι Λαθρομετανάστες Φωνάζουν Επίσημα για την Ελλάδα! «Θα Κάνουμε και Πόλεμο…»
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! Οι Λαθρομετανάστες Φωνάζουν Επίσημα για την Ελλάδα! «Θα Κάνουμε και Πόλεμο…»
Και οι κυβερνώντες σιωπούν προκλητικά…. Φυσικά… 
 
Είναι άλλωστε συμμέτοχοι στην υλοποίηση του σχεδίου ισλαμοποίησης της Ελλάδας…

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ…

Αυτούς τους ανθρώπους μας καλεί η πολιτεία να αγαπήσουμε, να αγκαλιάσουμε και να τους βάλουμε μέσα στα σπίτια μας…

Μάθετε την πραγματική αλήθεια έστω και αργά…
 
 
 

 
 
 
 
 


theologos vasiliadis

Δείτε τί πιστεύει η Ελληνική Αστυνομία για το Ισλάμ video

Δείτε τί πιστεύει η Ελληνική Αστυνομία για το Ισλάμ video

Αυτά πιστεύει η Ελληνική Αστυνομία για το Ισλάμ;
Η πρώτη γυναίκα «στρατηγός» της Ελληνικής Αστυνομίας είναι εκείνη που έχει αναλάβει να ενημερώνει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την λεγόμενη «προσφυγική κρίση», παρά το γεγονός πως πλέον, σύμφωνα και με κυβερνητικές παραδοχές, στην Ελλάδα σπεύδουν αποκλειστικά μουσουλμάνοι μετανάστες και όχι πρόσφυγες.



«Θέλω να σε ευχαριστήσω για όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα για το μεταναστευτικό και όσα συνεχίζεις να κάνεις» της έχει πει χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός.
 
 
Όπως αναφέρεται από τα μέσα ενημέρωσης ήταν μία επιβράβευση για την υποστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία ανέλαβε να διαχειριστεί την προσφυγική κρίση για λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας και τα έχει καταφέρει.
 
 
Ποιες αν είναι άραγε οι απόψεις της κας Τσιριγώτη για την διαρκή έλευση μεταναστών στην Ελλάδα αλλά και το Ισλάμ, το οποίο μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας;
 
 
Εμείς θα σας παραθέσουμε τα λεγόμενά της, σε συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ και εσείς θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.
 
 
Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, η έλευση μουσουλμάνων στην Ελλάδα και την Ευρώπη αποτελεί «παγκόσμιο πρόβλημα», το οποίο πρέπει να αποδεχθούμε και να ζήσουμε με αυτό. 
 
Στην συνέχεια συνέκρινε τους Έλληνες πρόσφυγες από τις σφαγές των Τούρκων με τα «κύματα» μεταναστών που κατακλύζουν την χώρα ακόμα και από την Τζαμάικα.
 
 
Στο γραφείο της έχει κρεμάσει ένα μουσουλμανικό χαλάκι προσευχής ως σεβασμό στους μουσουλμάνους, καλώντας τους Έλληνες να μάθουν να συνυπάρχουν ειρηνικά με αυτούς.
 
 
Τέλος, χαρακτήρισε το Ισλάμ ως μία ανεκτική θρησκεία, την ώρα που στο Κοράνι υπάρχουν παροτρύνσεις λιθοβολισμών και σφαγών, όπως παρατήρησε η δημοσιογράφος, η οποία έκανε την συνέντευξη.

Δείτε λοιπόν και τα σχόλια δικά σας! Άραγε οι εν λόγω απόψεις εκφράζουν ολόκληρη την αστυνομία;
 
 
 
 
 


theologos vasiliadis
 

Σοκάρει η μαρτυρία της 30χρονης Ελληνίδας που ξυλοκόπησαν οι πρόσφυγες στην Ηλεία: «Άντρες και γυναίκες προσπαθούσαν να με λιντσάρουν»

Σοκάρει η μαρτυρία της 30χρονης Ελληνίδας που ξυλοκόπησαν οι πρόσφυγες στην Ηλεία: «Άντρες και γυναίκες προσπαθούσαν να με λιντσάρουν»
Σοκάρει η μαρτυρία της 30χρονης Ελληνίδας που ξυλοκόπησαν οι πρόσφυγες στην Ηλεία: «Άντρες και γυναίκες προσπαθούσαν να με λιντσάρουν»
 
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ
 
Η αναταραχή στα κέντρα φιλοξενίας της Ελλάδας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και μάλιστα επεκτείνεται και άλλες περιοχές της χώρας με αποκορύφωμα την Μυρσίνη της Ηλείας όπου πρόσφυγες και μετανάστες ξυλοκόπησαν ανηλεώς Ελληνίδα εργαζόμενη στο κέντρο και επιτέθηκαν στους ιδιοκτήτες και τους θαμώνες διπλανών καφετεριών.
 
Μετά τον πνιγμό του μικρού παιδιού στο προσφυγικό Κέντρο στη Μυρσίνη το βράδυ της Κυριακής η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου.
 
Όπως αναφέρει το «Πατρίς» πρόσφυγες γρονθοκόπησαν και έστειλαν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο Ελληνίδα εργαζόμενη κάτοικο της περιοχής, επιτέθηκαν με σιδερένιες σχάρες εναντίον εργαζομένων παρακείμενης καφετέριας, κυνήγησαν τον ένα από τους δύο ιδιοκτήτες της, προπηλάκισαν τους έντρομους θαμώνες της καφετέριας, ενώ το πλήρωμα του περιπολικού που έφθασε στο LM Village έτυχε «θερμής» υποδοχής.
 
 
Τα δυσάρεστα νέα έχουν κυκλοφορήσει στην περιοχή και όλοι εύχονται να μην υπάρξει συνέχεια και να επικρατήσει ηρεμία. «Αυτά που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής μας τρόμαξαν και ελπίζω να μην υπάρχει συνέχεια», δήλωσε θαμώνας της καφετέριας των αδελφών Τσίρου που δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση προσφύγων. «Στο προσφυγικό κάποιοι έβγαλαν και μικρά μαχαίρια αλλά δεν τα χρησιμοποίησαν», είπε σύρος πρόσφυγας που όπως δήλωσε ήταν αυτόπτης μάρτυς στον ξυλοδαρμό της γυναίκας.
 
 
Λίγα λεπτά μετά τον εντοπισμό του μικρού παιδιού στην μικρή πισίνα, Ελληνίδα εργαζόμενη στο κέτερινγκ που σιτίζει τους πρόσφυγες, γνωστή σε όλους στο προσφυγικό κέντρο αφού είναι και κάτοικος της περιοχής, πηγαίνει έντρομη κοντά στην πισίνα για να δει τι έχει συμβεί. 
 
Εκεί την περικυκλώνουν πρόσφυγες, που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την πισίνα, όλοι άνδρες και αρχίζουν να τις φωνάζουν και να την γρονθοκοπούν.
 
Μάταια η γυναίκα προσπαθεί να καλυφθεί. 
 
Κάποιοι από τους πρόσφυγες, περίπου 7-8 άνδρες (σύμφωνα με μαρτυρία Σύρου που ήταν σε απόσταση), συνεχίζουν να την γρονθοκοπούν στο πρόσωπο, την πλάτη και τα πλευρά, ενώ ένας την κλωτσούσε. 
 
Η γυναίκα σωριάζεται στο έδαφος δίπλα στην πισίνα. 
 
Τότε κάποιοι άλλοι από τους πρόσφυγες φωνάζουν στους δράστες να σταματήσουν και εκείνοι απομακρύνονται.
 
«Κάποιοι είχαν βγάλει και μικρά μαχαίρια », λέει στην «Πατρίς» ο Σύρος πρόσφυγας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας αυτού του θλιβερού επεισοδίου και συνεχίζει: «Οι αδελφοί μου ήθελαν να πάρουν το αυτοκίνητό της για να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο αφού αργούσε το ασθενοφόρο. 
Όμως όπως είχαμε καταλάβει το παιδί πρέπει να ήταν ήδη νεκρό».
 
 
Η ελληνίδα γυναίκα, μεταφέρθηκε αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο Πύργου, εξετάστηκε από τους γιατρούς οι οποίοι τις πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και οι γυναίκα με την βοήθεια συγγενών της έφυγε έφυγε από το νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες. 
 
Μέχρι και χθες το βράδυ δεν ήταν σε κατάσταση να μιλήσει για την περιπέτεια τρόμου που έζησε στα χέρια ομάδας προσφύγων.
 
 
Στην γνωστή καφετέρια των αδελφών Τσίρου στην Μυρσίνη, στην παραλία δίπλα από το προσφυγικό κέντρο εκείνη την ώρα βρίσκονται περίπου 40 θαμώνες, μεταξύ των οποίων και η κόρη του δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης, η κ. Αλίς Μοράντ. Κάποια στιγμή έξω από το μαγαζί ακούγονται φωνές. 
 
Κάποιοι ουρλιάζουν στην αραβική γλώσσα. Είναι τρεις-τέσσερις πρόσφυγες. Κάποιοι θαμώνες σηκώνονται όρθιοι. 
 
Οι πρόσφυγες μπαίνουν στο μαγαζί και προπηλακίζουν τους θαμώνες, οι οποίοι παρακολουθούν έντρομοι το σκηνικό και δεν μπορούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. 
 
Στη συνέχεια οι τρεις πρόσφυγες βγαίνουν από το μαγαζί και τους ακολουθούν και οι δύο σερβιτόροι του καταστήματος μαζί με τον αδελφό του κ. Διονύση Τσίρου.
 
Οι πρόσφυγες ξηλώνουν τις σχάρες για τα όμβρια από το μαγαζί και κινούνται απειλητικά κατά των δύο σερβιτόρων και του κ. Αναστασίου Τσίρου, οι οποίοι τρέπονται σε φυγή για να αποφύγουν τα χτυπήματα.
 
«Οι τρεις πρόσφυγες με σχάρες στα χέρια κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των εργαζομένων του καταστήματος και του αδελφού μου», δήλωσε αποκλειστικά την «Πατρίς» ο κ. Τσίρος Διονύσης και συνέχισε: «Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν δεν έτρεχαν να φύγουν… 
 
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεχθήκαμε επίθεση. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι ζητούσαν να μεταφέρουμε ένα παιδάκι που ήταν ήδη νεκρό στο νοσοκομείο. Φοβάμαι για την συνέχεια. 
 
Πρέπει να πω επίσης ότι πολλές φορές όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκονται οι πρόσφυγες στο κέντρο, βλέπουμε τα μικρά παιδιά να κυκλοφορούν μόνα τους, χωρίς τους γονείς τους. Το καλοκαίρι τα βλέπαμε να μπαίνουν μόνα τους στη θάλασσα… Λυπάμαι πολύ για τον θάνατο του μικρού παιδιού». 
 
Σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων που τελικά έφυγαν μετά από λίγο από την καφετέρια (φοβούμενοι για τα χειρότερα) δήλωσαν ότι τους τρεις δράστες που επιτέθηκαν στους εργαζόμενους της καφετέριας των αδελφών Τσίρου, κατάφερε ύστερα από πολύ προσπάθεια να ηρεμήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το μέλος της επιτροπής συντονισμού του κέντρου.
 
 
Οι πρόσφυγες από το βράδυ της Κυριακής έχουν δημιουργήσει ομάδες περιφρούρησης της εισόδου του LM Village και απαγορεύουν την είσοδο σε όλους. 
 
Οι μόνοι που εισέρχονται είναι τα μέλη της επιτροπής συντονισμού, γιατροί και εθελοντές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν το βράδυ της Κυριακής εμφανίσθηκε περιπολικό της αστυνομίας, το πλήρωμά του πέρασε για μερικά λεπτά δύσκολες στιγμές. 
 
Eν ολίγοις ο Νόμος και η Τάξη έχουν διασαλευθεί στην περιοχή και οι κάτοικοι πλέον φοβούνται για τις ζωές τους.
 
 
 


theologos vasiliadis

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα   Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης ...