Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Το σχέδιο είναι παλιό. 
 
Είναι το σχέδιο ανάμιξης των πληθυσμών της Ευρώπης. 
 
Είναι το γνωστό σχέδιο COUDENHOVEN-KALERGI, το οποίο ενεργοποίησε τώρα η...ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας.

Λόγω της αντιδράσεως των Λαών της Ευρώπης, οι οποίοι έχτισαν-ύψωσαν φράκτες και τείχη κατά μήκος των συνόρων αυτών, η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ και μαφίας, απεφάσισε προσωρινά να θέσει το σχέδιο αυτό εις εφαρμογήν εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού.

Βρήκανε ευάλωτους, άπειρους, αφελείς, επιπόλαιους, και ανόητους πολιτικούς εδώ, πολιτικούς Διεθνιστές και Εθνομηδενιστές, πολιτικούς του «ότι πούνε οι ξένοι», πολιτικούς δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, και είπανε ΜΟΝΟ για την Ελλάδα να εφαρμόσουν το σχέδιο, και ύστερα για την Ευρώπη.

Οι Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί, στέλνουν πίσω στην Ελλάδα, τη χώρα πρώτης υποδοχής, τους λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τη συνθήκη του
Δουβλίνου.

Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ελλάδος είναι συμμέτοχοι στην υλοποίηση του σχεδίου της Ν.Τ.Π. για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
 

Το θέμα είναι τι ρόλο παίζει η Εκκλησία της Ελλάδος.

Βλέποντας ο Σουλτάνος ΕΡΝΤΟΓΑΝ την επιθυμίαν των Κοσμοκρατόρων, και την πρόθυμη «φιλοξενία» των Ελλήνων, διέταξε, «Πλημμυρίστε την Ελλάδα με μαύρους Αφρικανούς λαθρομετανάστες» και ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Αυτούς τους ανθρώπους μας καλούν οι προδότες πολιτικοί να φιλοξενήσουμε, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.

Οι λαθρομετανάστες θα γίνουν μόνιμοι κάτοικοι των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, και θα υποδεχτούν σαν ελευθερωτή τον Σουλτάνο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

Προς υλοποίηση  του σχεδίου Ισλαμοποιήσεως της Ελλάδος, κατέφθασαν εδώ Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. και Σιωνιστές «Αλληλέγγυοι», οι οποίοι βοηθούν στην προσθαλάσσωση στα νησιά μας των λαθρομεταναστών, και την εγκατάσταση αυτών σε HOT-SPOTS, και σε ξενοδοχεία ή σπίτια Ελλήνων.

Οι προδότες  πολιτικοί χτίζουν HOT-SPOTS για να φιλοξενήσουν επί Ελληνικού εδάφους, τις Λεγεώνες των ξένων του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, για να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! Και ο Κυριάκος συμφωνεί……………

Τα δραματικά γεγονότα  συγκρούσεων των λαθρομεταναστών μεταξύ τους, και μεταξύ λαθρό και  Ελλήνων, αλλά και με τις Ελληνικές Αρχές στα νησιά Λέσβο-Χίο, είναι καθημερινά.

Φθάνουν δε μέχρι σημείου οι Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. να εγγράφουν παιδιά λαθρό σε Ελληνικά Σχολεία, ενώ δεν γνωρίζουν Ελληνική γλώσσα, και δεν έχουν εμβόλια…….



Δηλαδή πλήρη Ισλαμοποίηση και Τουρκοποίηση της Ελλάδος!!

Οι λαθρομετανάστες Τολμούν και κάνουν συγκεντρώσεις χιλιάδων Ισλαμιστών στην Αθήνα, για διεκδικήσεις!!!

Ας πάνε να τα κάνουν αυτά στο ΙΣΡΑΗΛ……………………

Το ΙΣΡΑΗΛ δεν δέχεται Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, χωρίς να χαρακτηρίζεται ξενοφοβικό και Ρατσιστικό!!!

Το ΙΣΡΑΗΛ έχει μεγάλους προστάτες!!!

Προστατεύεται από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση!!!

Οι λαθρομετανάστες είναι εισβολείς στη χώρα αυτή, και ΟΧΙ πρόσφυγες, όπως παραπλανητικώς και δουλικώς, τους ονομάζουν οι προδότες πολιτικοί!!!

Οι εφιάλτες πολιτικοί ηθελημένα μπέρδεψαν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μικράς Ασίας το 1922 με τους Μουσουλμάνους Ισλαμιστές εισβολείς του
σήμερα.

Οι μαύροι Αφρικανοί λαθρομετανάστες είναι μισθοφορικός στρατός (Λεγεώνα των ξένων), του Σουλτάνου, και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να υλοποιήσουν τα σχέδια της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβερνήσεως για εξαφάνιση του Ελληνισμού!!!

Οι Η.Π.Α.- Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ.-Ε.Κ.Τ. κλπ, είναι ιδιοκτησία της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο , (αποδείξεις εκ του αποτελέσματος), από ΔΝΤ & Ε.Ε., δηλαδή τους δανειστές της Ελλάδος, με σκοπό την οικονομική, ιστορική, πολιτιστική, και εθνολογική καταστροφή της Ελλάδος.

Αυτά αποκάλυψε ο Αμερικανός διανοητής και φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι.

Οι Μάσκες έπεσαν!!!

Οι λαθρομετανάστες φωνάζουν επίσημα, «Έλληνες, θα σας κάνουμε πόλεμο», αυτό παρά τη φιλοξενία των Ελλήνων!

Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος.

Λέμε στους Στρατιωτικούς, ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, διότι οι πολιτικοί είναι ανδρείκελα των ξένων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Οι Αφρικανοί λαθρό είναι εμπροσθοφυλακή των Τούρκων.

Ο Ελληνισμός τελεί υπό εξαφάνισην.

Οι εφιάλτες πολιτικοί μας, είναι υπηρέτες της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι πολιτικοί μας είναι αφελείς, επιπόλαιοι, και ανόητοι.

Πουλήσανε όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια, Ξενοδοχεία, σε Τούρκους Μεγιστάνες του πλούτου, φίλους του ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!

Πουλήσανε όλον τον ορυκτό πλούτο (Χρυσό-Πετρέλαια-Φυσικό Αέριο), στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, έναντι δανείων για να κυβερνούν!!! (ΜΝΗΜΟΝΙΑ).

Οι πολιτικοί μας εξυπηρετούν τα σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των κ.κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ & ΣΟΡΟΣ.

Οι πολιτικοί μας εκτελούν εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

Οι Αφρικανοί λαθρό θα κατοικήσουν μόνιμα στην Ελλάδα, και θα νομιμοποιηθούν σαν Έλληνες.

Οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι «εταίροι» της Μέρκελ & Σόϊμπλε έκαναν την Ελλάδα αποθήκη Ασιατών και Αφρικανών εγχρώμων λαθρομεταναστών.

ΤΟ ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, των Ελλήνων χάθηκε………….

Αυτό είναι το σχέδιο της Ισλαμοποίησης και Τουρκοποίησης της Ελλάδος, της  ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας για την Ελλάδα.

Δυνατόν ότι μπορεί να εισβάλει ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, ανά πάσαν ώραν.

Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως της χώρας, η ΙΕΡΑΡΧΙΑ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τηρεί περίεργη και ύποπτη σιγήν ιχθύος…..

Δεν αφυπνίζει τον Ελληνικό Χριστιανικό Ορθόδοξο Λαό!!!

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!
 
  http://vatolakkiotis.blogspot.com/






 
 
 
theologos vasiliadis

ΟΙ 24 ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ

ΟΙ 24 ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ



32 ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ)
Ποιες είναι οι 24 σατανικές οικογένειες πίσω από την «Νέα Παγκόσμια Τάξη;»


Οι 24 οικογένειες που θεωρούν τους εαυτούς υπεράνω όλων. Κυβερνούν τη Γη σύμφωνα με τα 24 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.

Αυτές εδώ οι οικογένειες είναι οι σκοτεινές δυνάμεις πίσω από την «Νέα Παγκόσμια Τάξη» και την ατζέντα τους με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο της
ανθρωπότητας, των φυσικών πόρων της και την οδήγηση της στην μόνιμη δουλεία.

Με γοργά βήματα χάνουμε τις ελευθερίες μας ενώ τα  πλοκάμια του χταποδιού της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» όλο και απλώνονται  γύρω μας. 


Καταστρέφουν την παγκόσμια οικονομία και γεμίζουν με χρέη τους λαούς εξαγοράζοντας τους πολιτικούς του σε όλες τις χώρες…δημιουργούν νέους πολέμους ή συντηρούν τους πολέμους για να σπέρνουν χάος στις χώρες ώστε να μπορούν να τους κλέβουν το βιός τους. 

Είναι μια μηχανή που δεν  θα σταματήσει από μόνη της εκτός και αν καταστραφεί από την επίγνωση της ανθρωπότητας…

Αυτή εδώ η πυραμίδα ενορχηστρώνει όλα τα μεγάλα  γεγονότα και τους πολέμους στην υφήλιο. 


Ένα 99% του πληθυσμού της γης, κυβερνάται από την “ελίτ» που είναι μικρότερη του 1%.

ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.-

ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ.-

ΟΙ 24 ΑΥΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ,

 
Rothschild (Mauer)
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Habsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)
Lehman Brothers
Goldman Sachs
kUHN
LOEB
SOROS
MAX
WARBURG
J.P. MORGAN
JACOB SCHIFF
PAULSON
LAZARD
LEVY
 
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΡΩΣΙΑ-ΗΠΑ-ΚΙΝΑ, Κ.Λ.Π.

ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Διά την λεγόμενη ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ του Μνημονίου 3, η ΤΡΟΪΚΑ (Δ.Ν.Τ./ Ε.Κ.Τ./ Ε.Ε.) φοβάται εξέγερση των λαθρομεταναστών,  και συνεπώς υπάρχει κίνδυνος γιαυτούς παύσης εξωτερικών πληρωμών  (τοκοχρεωλυσίων των δανειστών), και ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.-

Γιαυτό διέρρευσαν μυστικά μέσω των WIKILEAKS.

Σήμερα έχουμε ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατά της Ελλάδος, από τον ΤΟΜΣΕΝ-ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ-ΚΑΙ ΤΑ  ΑΛΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για λογαριασμό των δανειστών της  παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Αυτοί οι μισέλληνες να κηρυχθούν ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στην Ελλάδα. 
 
 




 
 
 
theologos vasiliadis

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ .Κ. ROTHSCHILDS&ROCKEFELLERS

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ .Κ. ROTHSCHILDS&ROCKEFELLERS



Λόγω επιδεινώσεως της διεθνούς καταστάσεως, αποφάσισα να επανακυκλοφορήσω την ανοιχτή αυτή επιστολή προς Πλανητάρχες.


Εξοχότατοι κύριοι Πρόεδροι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης,




Με όλον τον οφειλόμενο Σεβασμό προς το πρόσωπόν Σας, αυτά που θα σας πω, φοβούνται οι πολιτικοί της Γης, πιόνια και μαριονέτες δικά Σας, να σας πούνε.


Επειδή δεν έχω άλλον τρόπο να σας συνετίσω, αυτό το έργο το αφήνω στον Πανάγαθο ΘΕΟ.


Εάν δεν διαγράψετε το επαχθές και παράνομο ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος, εμείς οι Έλληνες σε περίπτωση πολέμου, θα στηρίξουμε τη ΡΩΣΙΑ και τον ΠΟΥΤΙΝ!!!


Οι κατά τόπους πολιτικοί ορντινάντσες, Σας αφήνουν στο σκοτάδι με κολακείες, για να έχουν την εύνοιά σας,- γιαυτό πηγαίνετε από το κακό στο χειρότερο,- φοβούμενοι είτε διακοπή της κομματικής και προσωπικής χρηματοδότησης, είτε ανατροπή με απώλεια της εξουσίας, είτε προσωπικές δολοφονίες. Φοβούνται την
οργή σας, οι μαριονέτες!!!



Απογοητευμένος από τους τοπικούς άρχοντες, αλλά και από τους Ευρωπαίους και Αμερικάνους πολιτικούς ηγέτες-μαριονέτες, απευθύνομαι σε εσάς, αφού εσείς είσθε η μόνη πηγή εξουσίας στο πλανήτη, και δύνασθε σαν πραγματικοί
Κοσμοκράτορες και Πλανητάρχες να αναστείλετε και καταστείλετε τη δυστυχία και την εξαθλίωση των λαών.



Ο ένας από εσάς έχει πιάσει όλο το χρυσό του πλανήτη, όλες τις τράπεζες, και όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Γης, και ο άλλος την παγκόσμια ενέργεια, με δικές του όλες τις διεθνείς εταιρίες υδρογονανθράκων.


Όλοι οι λαοί στον πλανήτη γνωρίζουν ότι εσείς οι δύο, και η παρέα σας, είσθε οι πραγματικοί Πλανητάρχες, Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχοι, και Παντοκράτορες στο πλανήτη Γη, αλλά και στο διάστημα, και μόνο τα ΜΜΕ φαίνεται να το
αγνοούν, αφού ομιλούν για Πλανητάρχη τον ΟΒΑΜΑ, και στην Ε.Ε. τη Μέρκελ.
 
Αμφότεροι ΟΒΑΜΑ & Μέρκελ, εκτελούν τις εντολές σας.


Μερικοί αφελείς ή απληροφόρητοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, και ΜΜΕ, ομιλούν-γράφουν για Πλανητάρχη τον ΟΒΑΜΑ, έχουν βαθιά μεσάνυχτα ή το πράττουν σκοπίμως, για να κρύψουν την αλήθεια από το κοινό.Οι Η.Π.Α.& Ε.Ε. απλώς εκτελούν τις εντολές σας.


Τώρα τελευταία τα έχετε βρεί «σκούρα» από την άλλη υπερδύναμη τη ΡΩΣΙΑ.


Ευτυχώς για το πλανήτη που υπάρχει ο ΠΟΥΤΙΝ & ΡΩΣΙΑ, αλλιώς θα είμαστε όλοι δούλοι και σκλάβοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των ΡΟΤΣΙΛΝΤ και παρέας.


Η διοικούσα ομάς του Βατικανού και της Ορθοδοξίας, συμπλέει με τις επιθυμίες σας,οι οποίοι έχουν αποδεχθεί την Ισλαμική λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα. Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι «σκάβουν το λάκκο» της Χριστιανοσύνης, αλλά αυτό
θέλετε και ΕΣΕΙΣ!!!



Μπορούμε να πούμε ότι είσθε ακόμη και διαπλανητικοί Κοσμοκράτορες, επομένως ο τίτλος των Κοσμοκρατόρων σας πηγαίνει «γάντι» που λέει ο λαός.


Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. , αλλά και όλοι οι πολιτικοί των ΗΠΑ, είναι πιόνια σας.


Έχετε στελεχώσει όλες τις κυβερνήσεις των κρατών της Γης, με στελέχη προερχόμενα από μία και μόνο ειδική στο είδος εθνότητα του πλανήτη. Τίποτε δεν αφήσατε. Όλα και όλους τους βάλατε στο χέρι, λέει ο λαός.


Ούτως εχόντων των  πραγμάτων, απευθύνομαι σε σας, αφού εσείς είσθε οι ηγέτες της  Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.


Όταν ήμουν νεαρός άκουγα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τη φανταζόμουνα ότι θα έφερνε την ευτυχία και ευημερία στους λαούς της Γης, μακριά από τους φαύλους και εφιάλτες πολιτικούς, και εσάς σας έβλεπα σαν ευεργέτες της ανθρωπότητας,καθήμενους στο θρόνο της δόξης της μεγαλειότητος, και της αγάπης των ανθρώπων του πλανήτη.


Φανταζόμουνα τη Παγκοσμιοποίηση σαν τον επίγειο παράδεισο, όπου όλοι οι λαοί θα ζούσαμε μέσα σε μια αληθή δημοκρατία, γεμάτη ευημερία και δικαιοσύνη.


Η πολιτική προπαγάνδα εμφάνιζε τη Ν.Τ.Π. της οποίας ηγείσθε, σαν μια «πανάκεια», δηλαδή το μέσον επιλύσεως οποιουδήποτε προβλήματος, σαν το μοναδικό φάρμακο διά«πάσαν νόσον, και πάσαν μαλακίαν», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία.


Τώρα που μεγάλωσα είδα ότι αυτά τα όνειρά μου ήταν απατηλά.

Αντί του Παραδείσου είδα να φέρνετε στην ανθρωπότητα τη Κόλαση, και τους πολέμους με τους σφαγείς Τζιχαντιστές του ISIS-ISILτο οποίο ιδρύσατε.


Αντί να φροντίζετε για την ευτυχία και ευημερία των ανθρώπων-υπηκόων σας, φροντίζετε για τη δυστυχία και τη καταστροφή των.


Τέτοια Νέα Τάξη Πραγμάτων, και Παγκοσμιοποίηση, να μας λείπει, δεν τη θέλουμε.


ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Όλα τα παρακάτω γράφονται με ανιδιοτέλεια, με αντικειμενικότητα, χωρίς υστεροβουλία, αιρόμενος υπεράνω καταστάσεων, αντικατοπτρίζουν δε, την ζέουσα πραγματικότητα.


1.- Συγκεντρώσατε όλο το πλούτο του πλανήτη στα χέρια σας, στις εταιρίες σας, και στις τράπεζές  σας, για να κατακτήσετε δικτατορικά τη παγκόσμια εξουσία και κυριαρχία.


2.-Φοβάστε τις δημοκρατικές διαδικασίες, αφού τα χέρια σας στάζουν αίμα από τους πολέμους, και τις αρπαγές του πλούτου των λαών της Γης.

Εδώ ταιριάζει η ρήση των γραφών, «Α, δε ητοίμασας τίνι έσται»;;; Ο Μεγαλοδύναμος ΘΕΟΣ κάτι σας  ετοιμάζει, για να σας τιμωρήσει, και εσείς δεν το βλέπετε..................


3.- Δεν αφήνετε άλλο κράτος με ορυκτό ή ενεργειακό πλούτο, να ευημερήσει, και να αναπτύξει την οικονομία του, αλλά σαν αρπακτικά ζώα, ερπετά, και όρνεα, ορμάτε με όλας τας γνωστάς μεθόδους των σαράφηδων, και τοκογλύφωντσιφούτηδων, να το κατασπαράξετε.


4.- Τοποθετείτε σε κάθε  κράτος πολιτικούς υπαλλήλους σας, πιόνια και μαριονέτες, πρόθυμους και υπάκουους να εκτελέσουν τις εντολές σας, (έναντι τιμήματος-«λαδώματος»),οι οποίοι πάντοτε είναι αρπακτικά εναντίον των υπηκόων σας, για να φανούν αρεστοί σε σας.


Βέβαια οι λαοί, παρασυρμένοι από τη προπαγάνδα των «λαδωμένων» από εσάς ΜΜΕ, ψηφίζουν τους εκλεκτούς σας, γιαυτό είμαστε υπεύθυνοι για τη κακοδαιμονία μας.


5.- Διοικείται όλο τον κόσμο με συμβούλους «δεξαμενές σκέψεως»,«ThinkTanks», (στελεχωμένα με  υμέτερα στελέχη), οι οποίοι δεν τολμούν να εκφέρουν άλλη γνώμη  διαφορετική από τις επιθυμίες σας, αν και δεν διαθέτουν τοιαύτην.


6.- Όταν η δημοκρατία σε κάποιο κράτος δεν υπακούει στα κελεύσματά σας, την ανατρέπετε και φέρνετε είτε δικτατορία, είτε κεκαλυμμένη δημοκρατία με δικούς σας πολιτικούς, ορντινάντσες, πιόνια & μαριονέτες.


Έτσι όμως όλοι οι απελπισμένοι λαοί της Γης, ξεσπούν την οργή τους με αναθέματα στο όνομά σας!!!


Σας αρέσει αυτό;;; Δεν νομίζω!!!


7.- Κυβερνάται το πλανήτη με μυστικές λέσχες, βλέπε λέσχη Bilderberg, Μασονία, Τριμερής επιτροπή, Illuminati, Κρανία & Οστά, κ.λ.π. τις οποίες επανδρώνετε με λαομίσητες, μη δημοφιλείς προσωπικότητες.


8.- Δημιουργείτε  τοπικούς πολέμους, ή εμφυλίους πολέμους, όπου και όπως σας συμφέρει,  βλέπε, Κορέα, Βιετ-Ναμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, Συρία, κ.λ.π.  ανατρέποντας κυβερνήσεις, τοποθετώντας μαριονέτες, για τη προώθηση των
συμφερόντων σας, και των πολιτικών σας, για τη κατάκτηση της παγκόσμιας
εξουσίας.


Μέχρι σε Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο οδηγείτε την ανθρωπότητα, με σκοπό να δολοφονηθούν 6  δις. άνθρωποι, ώστε να επιζήσουν οι εκλεκτοί σας, και εσείς να κατακτήσετε τη παγκόσμιο κυριαρχία!


9.-Χρεοκοπείτε Κράτη, με ότι αυτό συνεπάγεται, με παράνομες μεθόδους. (Βλέπε Ελλάδα, Αργεντινή) κ.λ.π.


10.-Διαγράφετε χρέη  κρατών (Γερμανία), ανάλογα με τα συμφέροντά σας, ενώ άλλα κράτη τα  αφήνετε να στενάζουν από τα παράνομα, δόλια, επαχθέστατα, και αέναα  δάνεια-χρέη.


11.- Η πολιτική ηγεσία  Ε.Ε., & ΗΠΑ, και άλλων κρατών, είναι διορισμένα πιόνια δικά σας, και εκτελούν τις εντολές σας.Βέβαια οι λαοί τους ψηφίζουν, αφού δεν έχουν  άλλη επιλογή!


12.- Κάνετε νοθεία στα εκλογικά αποτελέσματα, μέσω Η/Υ σε περίπτωση που δεν σας αρέσουν!!!


13.- Ειδικά στην Ελλάδα  εγκαταστήσατε πολιτικούς μαριονέτες, και βυθίσατε τη χώρα σε μια  οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου, διά της μεθόδου της σκανδαλώδους και δόλιας δανειοδοτήσεως της χώρας, δημιουργώντας ένα δόλιο και αέναο  χρέος, μέσω της ΕΛΣΤΑΤ.

Σε μια από τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της, βρέθηκε η Ελλάς, με τις χειρότερες κυβερνήσεις στην ιστορία της.

Βλέπετε δεν υπάρχει ηγέτης να εφαρμόσει τον αρχαίο νόμο της «Σεισάχθεια», αλλά και αν υπάρξει θα τον δολοφονήσετε.


14.- Κυβερνάτε τη χώρα μας με Μνημόνια και Ρατσιστικούς νόμους.

Ο ρατσισμός των μνημονίων δρα εναντίον των Ελλήνων.


15.- Εφαρμόζεται το ρατσισμό του «δόγματος του Σόκ», της σχολής του Σικάγου, εναντίον των Ελλήνων.


Σήμερα ο μόνος ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ είναι εκείνος εναντίον των Ελλήνων.

Η παραγωγή νόμων που  φιάχνουν οι Σιωνιστές Γερμανο-Εβραίοι του Ύπατου Αρμοστού, και τους ψηφίζουν τα προδοτικά κόμματα στη βουλή, μας ενοχλεί βαθύτατα, και σκλαβώνει τον ιστορικό λαό των Ελλήνων, με τον πανάρχαιο πολιτισμό, και την Ιστορία.


16.- Με τις  ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών, μας έχετε «αλλάξει τα φώτα», λέει ο  λαός. Κλέβετε ΕΣΕΙΣ τα χρήματα από τις τράπεζες, και καλούμεθα εμείς ο  φτωχός λαός να τις σώσουμε!!!


Έλεος πια, εμείς θα χρηματοδοτούμε τις τράπεζες σας;;;


17.- Εμείς οι Έλληνες  ζούμε σε καθεστώς ομηρίας. 
Προβαίνετε σε κλοπή των συντάξεων, αφού από  το ένα χέρι μας τις δίνετε ψαλιδισμένες και «κουρεμένες», και από το  άλλο χέρι μας τις παίρνετε με τους φόρους και χαράτσια. Ακολουθείτε  οικονομική πολιτική σαράφικου.

Εφαρμόζετε οικονομικό και πολιτικό ρατσισμό κατά των Ελλήνων.


18.- Εμείς οι Έλληνες  ζούμε σήμερα σε ένα οικονομικό και πολιτικό ολοκαύτωμα, με τον  οικονομικό ρατσισμό που εφαρμόζετε εναντίον μας.

Είδατε ότι η Ελλάδα  είναι πλούσια σε ορυκτά,(ΧΡΥΣΟ),αλλά και σε ενεργειακά κοιτάσματα, και  σπεύσατε σαν αρπακτικά-γύπες, να τα αρπάξετε.


19.- Αφήσατε τη Σαουδική Αραβία, και άλλες χώρες του Κόλπου, να εκμεταλλευτούν τον ορυκτό τους  πλούτο, και να ευημερήσουν, και δεν επιτρέπετε στην Ελλάδα, μια ιστορική χώρα, που σας έδωσε τα φώτα του πολιτισμού, που σας πρόσφερε τις  επιστήμες και τέχνες, να προκόψει ώστε να θρέψει το λαό της.


20.- Η δική μας Ελλάδα δεν είναι αποικία σας, παρόλο ότι οι πολιτικοί μας είναι πιόνια σας.

Κάνετε λάθος! Η δική μας Ελλάδα, η Ελλάδα των ονείρων μας, δεν είναι προτεκτοράτο. Τα σχέδιά σας δεν θα περάσουν. 
Υπάρχουν και αλλού προστάτες..............


Σε αυτήν την Γη,την ποτισμένη με χιλιάδες χρόνια ιστορίας, γεμάτης Αίμα και Δόξα, υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αντιστέκονται.


21.- Κάνετε διακρίσεις στη διαχείριση των λαών, ανάλογα με τις φιλικές σας διαθέσεις. Άλλους ευνοείτε, και άλλους καταδικάζετε.!


22.- Στη χώρα μας όλα τα έσοδα του κράτους ρέουν στα ταμεία σας.

Μέχρι τις συντάξεις των  φτωχών γερόντων ενθυλακώνετε με φόρους και χαράτσια, φτάνει να είναι σε  Ευρώ.
 Τόσο άπληστοι είστε. 
Καταστρέψατε το σύστημα μισθών και συντάξεων. 
Καταστρέψατε το σύστημα παιδείας. 
Καταστρέψατε το σύστημα υγείας.


23.- Φέρατε εκατομμύρια  λαθρομετανάστες διαφορετικής κουλτούρας από τον πολιτισμό του  Ελληνισμού, και καταστρέψατε τη πατρίδα μας. Γιατί δεν πάτε λαθρό στη Γη των προγόνων Σας, να δείτε πόσο πονάει;;;;;;;;;

Όλα αυτά τα πετύχατε με τη βοήθεια εθνοπροδοτών και εθνομηδενιστών πολιτικών υπαλλήλων σας.


24.- Όλα αυτά τα κάνατε  για να αρπάξετε τον ορυκτό και ενεργειακό μας πλούτο, αλλά και για  λόγους γεωπολιτικής. Δημιουργήσατε τέτοια οικονομική και πολιτική  κατάσταση, που δεν υπάρχει πλέον καμιά ελπίδα για τις ερχόμενες γενεές.


25.- Υπό τη προεδρία  Σας, η παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, συντελεί και συνεργεί στη  γενοκτονία, στον αφελληνισμό, και τελικά στο διαμελισμό της Ελλάδος.

Φθάσατε μέχρι το σημείο  να αρπάζετε και τα σπίτια μας, διά των πλειστηριασμών, σαν κοινοί  σαράφηδες και τοκογλύφοι τσιφούτηδες!!!.


26.- Τέτοια αρπακτικά  είσθε. Πέφτετε πολύ χαμηλά από την απληστία σας. Μη ξεχνάτε ότι ζήσαμε  και εμείς το δικό μας ολοκαύτωμα από τους Ναζί στο Β! παγκόσμιο πόλεμο,  όπως εσείς, όπου χιλιάδες Έλληνες έχασαν τη ζωή τους, πολεμώντας τους  Ναζί στο πλευρό σας. Αν και οι ΝΑΖΙ ήταν δημιούργημα δικό σας, όπως οι σημερινοί ISIS-ISIL.


Εμείς οι Έλληνες σώσαμε  στη κατοχή χιλιάδες δικούς σας από τη καταδιωκτική μανία των Ναζί, με  κίνδυνο της ζωής μας, και σήμερα μας προσφέρετε «αντί του μάνα χολήν»…


27.- Οδηγήσατε τη χώρα μας σε δόλιο, αέναο, δανεισμό, συνεργεία προδοτών πολιτικών. Αυτοί που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ «τα έφαγαν» ΜΑΖΙ με ΕΣΑΣ λέει ο λαός.


28.- Τα δάνεια επέστρεφαν σε ΕΣΑΣ, εσείς τα «φάγατε»...


29.- Τα έσοδα από τις  αποκρατικοποιήσεις πάνε όλα στα τοκοχρεολύσια των δανείων ΣΑΣ. Τώρα  είμαστε χώρα υποταγμένη, αποικία, και προτεκτοράτο σας. Έλληνες  υποταγμένοι στους Γερμανούς, πρώην δολοφόνους σας.


30.- Δημιουργήσατε ένα  χρέος για τη χώρα μας ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. Η μόνη θεραπεία είναι η διαγραφή του  χρέους, ή αλλιώς ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Το δικό σας Δ.Ν.Τ. τώρα ομολογεί ότι το  πρόγραμμα που έδωσε ήταν ΛΑΘΟΣ, όμως αρνούνται να το διορθώσουν με  «Σεισάχθεια», λες και θα χάσει «η Βενετιά βελόνι», λέει ο λαός.


31.- Χρειάζεται  αναδιάρθρωση και διαγραφή του χρέους. Τα μνημόνια είναι λάθος συνταγή.
Το χρέος δεν «σβήνει» με νέο χρέος, με νέο δανεισμό.



32.- Το λάθος που έγινε σκότωσε τους Έλληνες, εκτός εάν αυτό είναι που επιθυμείτε και επιδιώκετε.

Τους νόμους και τα μνημόνια τους φτιάχνουν οι ξένοι (μαριονέτες σας),και τους ψηφίζουν αβλεπί οι «Έλληνες» βουλευτές πιόνια σας.


33.- Φιάχνετε βουλευτές για να ψηφίζουν τα Μνημόνιά σας.


34.- Για τη μετανάστευση της νεολαίας της Ελλάδος, για τη βίαιη λαθρομετανάστευση εγχρώμων  εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, ευθύνεται η δική σας πολιτική, με τα  προγράμματά της.


35.- Το χρέος είναι ΜΗ  βιώσιμο, και πρέπει τα ανθρωποειδή πιόνια σας, «οικονομολόγοι της  πεντάρας» να το αναδιαρθρώσουν, και να το διαγράψουν.


36.- Αυτά που κάνετε  στην ανθρωπότητα, ούτε ο ΜΩΫΣΗΣ δεν τα θέλει. Ο ΜΩΫΣΗΣ θα σας τιμωρήσει, όπως τιμώρησε τους αρχαίους αδελφούς ΣΑΣ στην έρημο, τότε με την  έξοδο............


37.- Οδηγείτε την  ανθρωπότητα σε Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό Πόλεμο. Ο ΘΕΟΣ θα σας τιμωρήσει  διότι εξοντώνετε τα πλάσματά του, τα δημιουργήματά του.


Στη θέση σας, θα  αναζητούσα την υστεροφημία. Αλήθεια, τι όνομα θα αφήσετε πίσω σας;;; Δεν φοβάστε τι θα γράψει για εσάς η παγκόσμια ιστορία;;; 
 
Αντί να επιδιώξετε να γίνετε λαοπρόβλητοι ηγέτες, με τις πολιτικές σας γίνατε διεθνώς λαομίσητοι.

Φαίνεται ότι συμβουλεύεστε τους σκληροπυρηνικούς της φυλής σας. (CFR).

Σε λίγα χρόνια θα  απέλθετε από το μάταιο τούτο κόσμο. Όλος αυτός ο τεράστιος χρυσός που  συγκεντρώσατε τι θα απογίνει;;; Θα πέσει στα χέρια μιας βάναυσης παγκόσμιας δικτατορίας.
 
 Ιδού λοιπόν τι πετύχατε!!! 
 
Μια αδίστακτη  παγκόσμια δικτατορία, που οι λαοί του πλανήτη θα καταριούνται το όνομά  σας.


Δεν σας ενδιαφέρει τι όνομα θα αφήσετε πίσω σας;;; Δεν σας αρκούν τα όσα «φάγατε»;;;


Τόσο άπληστοι τοκογλύφοι, τσιγκούνηδες, και τσιφούτηδες είσθε;;; Έλεος πια!!!

Αφήστε κάτι και για εμάς, να σας συχωράμε, όταν με το καλό απέλθετε για τις αγκάλες του Μαμωνά!!!


Γιατί με τις πράξεις σας, εκεί θα πάτε!!


Ο ΘΕΟΣ του ΜΩΫΣΗ δεν τα θέλει αυτά που κάνετε!!!

Φανείτε έστω και μια φορά ευεργέτες της ανθρωπότητας.!!

Όλοι οι λαοί του πλανήτη γνωρίζουν ότι εσείς, και οι υιοί σας, είσθε πίσω από τη δυστυχία μας.


Το κίνημά σας, για παγκόσμια δικτατορία, οι λαοί της Γης το ονομάζουν «Διεθνή απάτη».

Ο μεγαλύτερος ρατσισμός  είναι αυτός που γίνεται σήμερα εναντίον  των Ελλήνων, με το ρατσιστικό νόμο που εφαρμόσατε.


  Ήδη με εντολές σας η  Τρόϊκα των δανειστών-δυναστών, εφαρμόζει οικονομικό ρατσισμό εναντίον  των Ελλήνων.


Τη λέξη «Ευγνωμοσύνη» δεν την γνωρίζετε;;; Χρωστάτε ευγνωμοσύνη στον Ελληνικό Λαό!!!


Αντί να φροντίσετε να  γίνετε λαοπρόβλητοι παγκόσμιοι ηγέτες, και διεθνώς δημοφιλείς,  προτιμήσατε δια της εκμεταλλεύσεως των ανθρώπων, το μίσος των λαών του  πλανήτη στο όνομά σας, και στο πρόσωπό σας. 
Προτιμήσατε να γίνετε  διεθνώς λαομίσητοι.

Η αγάπη των ανθρώπων του πλανήτη, αξίζει περισσότερο από το χρυσό που έχετε συγκεντρώσει στα θησαυροφυλάκιά σας.

Αξίζει εδώ να αναφέρω  την ιστορία του Βασιλέως των Ελλήνων της Φρυγίας ΜΙΔΑ, προς  παραδειγματισμό, και σύνεση, μήπως βάλλετεΜυαλό.


Ο Βασιλεύς ΜΙΔΑΣ ζήτησε  από το Διόνυσο τη δύναμη να μετατρέπει σε ΧΡΥΣΟ ότι και αν εγγίζει. Ο  Θεός Διόνυσος του έκανε αυτή τη χάρη. Έτσι όμως κινδύνευσε να πεθάνει  από τη πείνα και τη δίψα, αφού ότι άγγιζε γινόταν ΧΡΥΣΟΣ. 
 
Αυτό πάθατε  και ΕΣΕΙΣ!! 
 
Τότε παρεκάλεσε πάλιν τον Διόνυσο, και γλίτωσε μόνο αφού,  ακολουθώντας τη συμβουλή του Διονύσου, λούστηκε στα νερά του ποταμού  Πακτωλού, ο οποίος από τότε περιέχει στη κοίτη του, ψήγματα και  αποθέματα χρυσού.


Γιαυτό ο ποταμός Πακτωλός σήμερα έγινε συνώνυμο του πλούτου.

Ο Πακτωλός ποταμός σας ξέφυγε, πως έτσι;;;

Αυτό θα πάθετε και εσείς στη φήμη σας, και στην υστεροφημία σας, από την απληστία, και την  ακόρεστη πλεονεξία για ΧΡΥΣΟ και εξουσία, που σας διακατέχει.


Εν όψει αυτής της  καταστάσεως ευρισκόμενοι, σας συμβουλεύω, στο όνομα της καλής  υστεροφημίας σας, να αφήσετε τη τύχη των λαών της Γης στα χέρια τους, αφήστε τον ορυκτό πλούτο κάθε κράτους στα χέρια των κατοίκων του για να
επιζήσουν. 

Αρκετά φάγατε πια!!!


Τον ορυκτό αυτό πλούτο  σε κάθε κράτος τον έδωσε ο Θεός-Δημιουργός, ώστε να επιζήσουν τα  πλάσματά Του, και έρχεστε εσείς τώρα, και τον αρπάζετε μέσα από τα χέρια του Δημιουργού, σαν κοινοί λωποδύτες με τη δύναμη των όπλων, τα δώρα  εκείνα του Θεού προς τους ανθρώπους-δημιουργήματά Του, για να  επιζήσουν!!!


Ο Δημιουργός τα βλέπει  όλα αυτά, εξοργίζεται, και κάποτε θα σας τιμωρήσει, είτε εν ζωή, είτε  μετά θάνατον, «ένθα απέδρα πάσα οδύνη, λύπη, πόνος, και στεναγμός»,  ψάλλει η Μωσαϊκή θρησκεία σας.


Ερωτώ ο ΘΕΟΣ του Αβράμ, Ιακώβ, και Μωϋσή, που κατέταξεν την ψυχήν του συχωρεμένου ΡΟΚΦΕΛΕΡ;;;  Πατρός & Υιού. 
 
Θα είναι ενδιαφέρον να μάθουμε για λογαριασμό της  ψυχής του άσπλαχνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!


Σταματήστε τη βαριά  φορολογία, με τα χαράτσια, που επιβάλλει η Τρόϊκα, κατόπιν εντολών Σας,  και αφήστε μας να ζήσουμε εν ειρήνη και ευημερία. Αρκετά «φάγατε» πια.

Πρώτα υπάρχουν οι ανάγκες του λαού, και ύστερα τα τοκοχρεολύσια των δόλιων αέναων δανείων με τα οποία μας σκλαβώσατε.


Σας καλούμε να διαγράψετε τα χρέη της Ελλάδος, όπως τα διαγράψατε στη Γερμανία, και σε άλλα κράτη.


Δεν μπορείτε σαν  Παντοκράτορες να κάνετε διακρίσεις. Αυτό δεν είναι Δίκαιο. «Δικαιοσύνην  μάθετε οι ενοικούντες επί της Γης», ψάλλει η Αγία ημών θρησκεία και  εκκλησία.

Ελπίζω να εισακουσθώ για το καλό της ψυχής σας. Αλήθεια δεν αναλογίζεσθε τι ψυχή θα παραδώσετε  στο Θεό του Αβραάμ-Ισαάκ- και Ιακώβ των Πατριαρχών σας.!!! 

Ψυχή  επενδεδυμένη με όλο το ΧΡΥΣΟ της Γής. Όταν αποδημήσετε εις Κύριον ή εις  Μαμωνά, οι Ραβίνοι στην εξόδιο ακολουθία σας, θα ψάλλουν, «Εν κόλποις  Αβραάμ αναπαύσαι,μετά δικαίων ή αδίκων συναριθμήσαι».


Όμως αφού οι ψυχές σας  είναι γεμάτες με χρυσό, δολοφονίες ανθρώπων, και άδικους κατακτητικούς  πολέμους, πως θα μπορέσει ο Πάτερ Αβραάμ να σας σώσει και αναπαύσει «εν  τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως», στους κόλπους του;;;;


Ο Αρχι-Ραββίνος θα ψάλει στο κεφάλι του νεκρού ΡΟΤΣΙΛΝΤ, «Εν κόλποις Αβραάμ αναπαύσαι», άραγε θα εισακουσθεί από το ΘΕΟ του Αβραάμ, & Μωϋσή;;;


Ασφαλώς ο ΘΕΟΣ του Μωϋσή, θα Σας συναριθμήσει μετά των αδίκων, οπότε σας περιμένουν μαύρες ημέρες, και ο Νοών Νοείτω…


Οι Μωϋσής, Αβραάμ,  Δαυϊδ, και όλοι οι προφήτες του Ισραήλ, προσκυνούσαν τον ένα και  μοναδικό ΘΕΟ, ενώ εσείς προσκυνάτε το ΣΑΤΑΝΑ.


Αυτό αποδεικνύεται με τις πράξεις σας!!!


Επάνω σε όλα αυτά, να  υπολογίσετε το όνομα και τις αναμνήσεις που θα αφήσετε πίσω σας , στους  κατοίκους αυτού του πλανήτη, και στη παγκόσμιο ιστορία, διότι ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ άφησε μαύρες αναμνήσεις για τους Λαούς.


Ελπίζω να συνετιστείτε όσο ακόμη είναι νωρίς.

Σας ζητώ να κάνετε την αυτοκριτική σας.


Επί τούτοις διατελώ,

Διάπειρος προς Κύριον τον Θεόν ικέτης και ευχέτης,
 
http://vatolakkiotis.blogspot.com/

 
 
 
 
theologos vasiliadis

ΣΟΚ !!!! 32 δις ευρώ στοιχίζουν κάθε χρόνο οι Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα !!!

ΣΟΚ !!!! 32 δις ευρώ στοιχίζουν κάθε χρόνο οι Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα !!!




Λέει η είδηση για την επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στην Γερμανία: 
"Για μια ακόμα φορά προειδοποίησε, (ο Νίκος Κοτζιάς), σε συνέντευξή του στην Süddeutsche για κύμα λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη σε περίπτωση κατάρρευσης της Ελλάδας: «Αν εκατομμύρια άνθρωποι αρχίσουν να μετακινούνται προς την Ευρώπη, ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί», κατέληξε ο υπουργός Εξωτερικών".

Πριν λίγες μόνο μέρες, η αρμόδια υπουργός (λαθρο)μετανάστευσης Τ. Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» είχε πει πως "ο στόχος του υπουργείου είναι να καταγράψει πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες που κινούνται στον ελληνικό χώρο λέγοντας πως κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για 200 χιλιάδες". 

Τελικά ΠΌΣΟΙ είναι οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας; 
Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες (κατά την Χριστοδουλοπούλου), ή κάμποσα εκατομμύρια (κατά τον Κοτζιά); 



Σύμφωνα με τη Eurostat, 900.000 περίπου μετανάστες ζούσαν το 2009 στην Ελλάδα καταλαμβάνοντας το 8,1% του πληθυσμού. Το 2011, σύμφωνα πάλι με τα επίσημα στοιχεία (αυτούς που έμεναν κάπου ώστε να μετρηθούν) που έδωσε στη δημοσιότητα πάλι η Eurostat, στην Ελλάδα ζούσαν 1,255.000 άτομα ή 11,1% του πληθυσμού. Σε δυο χρόνια υπήρξε αύξηση 355.000 ατόμων! 

Σήμερα, 4 χρόνια μετά, επίσημα και ανεπίσημα, πόσους ξένους έχουμε στην Ελλάδα; 
Από που έρχονται; 
Γιατί έρχονται στην χώρα μας;

Πριν συνεχίσουμε, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε πως η "καραμέλα" των αλληλέγγυων που θέλουν να συντηρούν τις ΜΚΟ τους με ζεστό κρατικό χρήμα σπέρνοντας το ψεύδος πως η λαθρομετανάστευση σχετίζεται με εμπόλεμες ζώνες ή κοινωνικά προβλήματα κλπ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! 

Τη δεκαετία του ’90 η Ελλάδα δεν δέχθηκε μεταναστευτικό ρεύμα από τις εμπόλεμες ζώνες της Βοσνίας ή της Σερβίας, όπως και τώρα δεν δέχεται κύμα από τη Λιβύη ή την Συρία ή το Ιράκ και το Αφγανιστάν και το Πακιστάν και την Σομαλία (εκτός και εάν οι Τούρκοι και οι σύμμαχοί τους Καταριανοί τους προωθούν για τους δικούς τους - εμφανέστατους - λόγους).

Στην πραγματικότητα οι πόλεμοι δεν συνδέονται με τα μεταναστευτικά ρεύματα διαχρονικά, με κλασσικότερο παράδειγμα τον Β' παγκόσμιο πόλεμο όπου δεν είχαμε ελληνικό κύμα μετανάστευσης στη γείτονα Τουρκία, ούτε γαλλικό στην Ισπανία, ούτε δανέζικο στην Σουηδία κτλ. 

Ο πόλεμος στη Κορέα δεν προκάλεσε μετανάστευση στην Ιαπωνία, Ταιβάν κτλ και ο πόλεμος Ιράν-Ιράκ τη δεκαετία του 80 δεν προκάλεσε μαζική έξοδο προς την Ευρώπη. όπως και ο πόλεμος το 2006 στο Λίβανο δεν είχε αυτά τα αποτελέσματά ούτε οι πόλεμοι του ’67-’73 σε Αίγυπτο και Ιορδανία. 

Όσο για την οικονομική αιμορραγία, όπως αυτή μεταφράζεται για την Ελλάδα, τα νούμερα είναι απογοητευτικά! (http://www.bankofgreece.gr/Pages/el/Statistics/externalsector/balance/basic.aspx)

12 δισεκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται ότι είναι το συνάλλαγμα που διαρρέει από την Ελλάδα προς τις χώρες καταγωγής των μεταναστών.
 
9 δισ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι είναι το ύψος των διαφυγόντων φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από το παραεμπόριο το οποίο ασκείται σχεδόν αποκλειστικά από (λαθρο)μετανάστες.
 
2.700.000.000€ στοιχίζουν στο κράτος κάθε χρόνο τα νοσήλια των ανασφάλιστων λαθρομεταναστών. Εάν συνυπολογιστούν και οι επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων το κόστος ανεβαίνει στα 5-6,5 δις (δηλώσεις του πρώην υπουργού υγείας κλεφτοπασόκου Λοβέρδου). 
 
1.500.000.000€ στοιχίζει η παρανομία των λαθρομεταναστών στην χώρα μας (αυτά τα στοιχεία δίνει το υπουργείο Δ/Τ, μόνο για την επιπλέον αστυνόμευση)… 
 
7.500.000.000€ είναι τα έσοδα από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών… Αν συνυπολογίσουμε και τα μαγαζιά που κλείνουν, τα ποσά που χάνει το κράτος είναι ανυπολόγιστα. 
 
Έτσι μόνο το άμεσο οικονομικό κόστος της υπόθεσης λαθρομετανάστευση ανέρχεται ετησίως στο αστρονομικό ποσό των 32 δις ευρώ. Το έμμεσο οικονομικό κόστος (πχ. αυξημένες ανάγκες φύλαξης των συνόρων) δεν μπορεί να υπολογιστεί. 

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, την ίδια στιγμή βάσει στοιχείων της ΕΛ.ΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή) το έλλειμμα του προϋπολογισμού για το 2012, όπου συρθήκαμε στο μνημόνο 2, υπολογιζόταν στα 24,5 δις ευρώ. 

Προσοχή, μιλάμε για το συνολικό έλλειμμα συμπεριλαμβανομένων τόκων και χρεολυσίων και όχι για το πρωτογενές έλλειμμα... 

Αλλά τι πειράζει; Η Χριστοδουλοπούλου να είναι καλά! Ενώ το υπέρμετρο πάθος της για τους λαθρομετανάστες αποτυπώνεται στην φράση που είπε στην συνέντευξη της στο News247: "Η Ελλάδα είναι αφιλόξενη για τους μετανάστες, ενώ στους τουρίστες είμαστε δουλικοί..."

Μάλλον θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο για να είναι ευχαριστημένη η αρμόδια αναπληρωτής υπουργός (λαθρο) μετανάστευσης. 

Στους λαθρομετανάστες να είμαστε δουλικοί και στους τουρίστες αφιλόξενοι;


Υ.Γ. : Τι Δανία του Νότου, τι 2ο Μονακό της Μεσογείου, τι Πακιστάν του Βορρά! To ίδιο είναι κυρά Τασία Χριστοδουλοπούλου μου... Καλή καρδιά! 
 
 
 


 
 

 



theologos vasiliadis

ΕΑΛΩ Η ΧΩΡΑ – Το Σιωνιστικό Αμερικανικό σχέδιο δημιουργίας χάους – Λαθρομετανάστευση

ΕΑΛΩ Η ΧΩΡΑ – Το Σιωνιστικό Αμερικανικό σχέδιο δημιουργίας χάους – Λαθρομετανάστευση



Είναι πασίγνωστο ότι πηγαίνουμε σέ μία Παγκόσμια τυραννία.

Οτι κάνουν οι Εβραίοι γιά το κράτος τους, ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.




Τό λέμε & τό  ξαναλέμε ότι όταν λέμε Εβραίοι εννοούμε  ΗΠΑ+ΙΣΡΑΗΛ πού διοικούνται από τόν διεθνή σιωνισμό πού χτίζει τό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Στό Ισραήλ όποιος μπεί λαθραία πυροβολείται επί τόπου διότι θέλουν να έχουν κράτος .

Εμάς μάς επιβάλλουν τό αντίθετο. Δέν είπε κανείς να κάνουμε τό ίδιο. Υπάρχουν αλλοι τρόποι αποτροπής.

Ως επίσημη γλώσσα έχουν  τήν αρχαία αραμαϊκή (έτσι λέγεται ) έστω & άν δέν τήν χρησιμοποιούν  ποτέ διότι σέβονται τό έθνος τους. Τά αντίθετα μάς επέβαλαν εμάς , βλέπε Κίσσινγκερ- μασόνος Ράλλης κλπ.

Δέν έχουν καζίνο , ενώ στούς άλλους οι ίδιοι τά φτιάχνουν κλπ κλπ πορνεία , ναρκωτικά κλπ κλπ

Στήν Αυστραλία πού & αυτοί θέλουν κράτος , βγαίνει ο ίδιος ο υπουργός με διαφημιστικό στήν  tv & λέει ΜΗΝ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΕΔΩ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΧΩΡΑ  ΣΑΣ !



ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ


Σέ όλο τόν κόσμο δημιουργούν πολέμους , εμφυλίους , διαλύουν κράτη , τούς παίρνουν τόν ορυκτό πλούτο .

Πλουτίζουν , ταυτόχρονα διαλύοντας & σχεδιάζοντας τήν παγκόσμια τυραννία.

Ακούσατε κανένα ΜΜΕ νά λέει ότι η ΗΠΑ ευθύνεται γιά τήν φτώχεια &διάλυση τών πχ Αφρικανικών χωρών ;

Αραβική άνοιξη (κόλαση) , Υεμένη , Τυνησία , Λιβύη , Ιράκ, Συρία , η πλήρης αποσταθεροποίηση  & τό χάος. 
Ετσι δημιούργησαν ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ γιά  τήν «μπασταρδοποίηση» τής γηραιάς ηπείρου & όχι μόνο.



ΝΑΤΟ = Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ. 

Θυμάστε λίγο πρίν  επέμβει τό ΝΑΤΟ στήν Λιβύη πρόλαβε ο Σαρκοζί & τήν βομβάρδισε γιά να έχει αυτός περισσότερα οικονομικά ωφέλη (κατασκευαστικές εταιρείες  κλπ). Εξόπλισαν αντάρτες απο τήν υποσαχάρια Αφρική & αλληλοσφάζονται συνέχεια .

Γιατί τό έκαναν ;

Ο Καντάφι (αυτός πού ήταν) δέν παύει νάταν ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ.

Βγαίνει τώρα ο Ολάντ & λέει : Γιά τό 2015 θά πάρω μόνο 500 μετανάστες .

Τί λές ρέ νταλάρα όργανο τής Ν.Τ. ;

Καί τούς χιλιάδες η Ελλαδίτσα ;

Nά τούς πάρη όλους τούς Λίβυους η Γαλλία & η ΗΠΑ πού τούς διέλυσαν διά τών όπλων.


Εσύ Μπάρακ δέν εξοπλίζεις τούς ISIS γιά να διαλύσεις (καί) τήν Συρία , να αποσταθεροποιήσης & να σφαγούν οι Χριστιανοί ;

Εσύ δέν βομβάρδισες ; EΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΟΥΣ !

Αν δέν ήταν οι Ρώσοι , τώρα θά είχαν σφαγεί όλοι οι Χ.Ο στήν Συρία με το πατριαρχείο.

Μέ λίγα λόγια : Aυτοί  πού δημιουργούν τήν ΦΤΩΧΕΙΑ & ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

Σιμόν Πέρες ο αποκρυφιστής ,……ήταν καλό πράγμα – λέει -η Αραβική Ανοιξη (κόλαση) ;


Αυτά είναι τα εβραϊκά σχέδια για Παγκόσμια Κυριαρχία!


Νά τούς πάρεις όλους  αυτούς να τούς ταϊζεις ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ , εσύ τούς δημιούργησες & να  σταματίσεις να λές εμένα ρατσιστή πού θέλω να προστατεύσω τήν χώρα μου.


Μού έφτιαξες & αντιρατσιστικό νόμο γιά να μέ φυλακίζεις ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΓΑΡΑΚΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΤΕΧΝΙΤΑ.

Τά Εβραϊκά σιωνιστικά λόμπυ επέβαλαν τόν αντιρατσιστικό νόμο (& ….Ρουπακιώτης)


ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΔΙΑΛΥΟΥΝ & ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ


Ολόκληρη βιομηχανία  υπάρχει από πίσω. Πρακτορία δουλεμπόρων Τούρκικα πού τούς φέρνουν ακόμη  & από τό Πακιστάν. Αλήθεια , γιατί δέν κάθονται στούς ομόθρησκους τους Τούρκους παρά έρχονται στήν πτωχευμένη Ελλάδα ;

Mπλέκονται &  μυστικές Τούρκικες υπηρεσίες , Τούρκοι δουλέμποροι πού θησαυρίζουν  εφαρμόζοντας ταυτόχρονα ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΖΑΛ πού λέει ότι ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Καί έχεις τώρα εκτός από τά νεοταξίτικα κόμματα αριστερά & φιλελευθερα πού ΜΑΣ ΤΟΥΣ  ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ , δυστυχώς & πολλούς Ελληνες μητροπολίτες πού λένε ότι  είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,
συμβουλευοντάς μας ταυτόχρονα να παρανομούμε ΜΗ εφαρμόζοντας τό  σύνταγμα……εκεί η επιστήμη σηκώνει τά χέρια ψηλά .





Είναι τό λιγότερο «επικίνδυνοι» οι ταγοί διότι :


1) Ουδεμία σχέση έχει με τόν καλό Σαμαρείτη πού επρόκειτο γιά ένα τυχαίο φυσικά γεγονός &  ουδεμία σχέση έχει με τά εκατομμύρια αλλοθρήσκων-αλλοφύλων πού θά  αλώσουν τήν Ορθόδοξη υπόστασή μας μέσα στό σπίτι μας , στήν εκκλησία μας , στήν χώρα μας . Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Ν.Τ.


2) Αγνοούν τούς νόμους τού κράτους πού είναι συγκεκριμένοι & δέν εφαρμόζοντας από τούς ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΕΝΟΥΣ πολιτικούς μας.


3) Αγνοούν τό δόγμα Οζάλ & τήν ραγδαία εξαπλούμενη Ν.Ε. & Ν.Τ.


4) Αγνοούν τήν έκθεση  ΟΗΕ & Εurostar γιά ραγδαία μείωση τών Ελλήνων & καθιστά  υπεύθυνους πολιτικούς & ταγούς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.


Κάνουν πώς αγνούν τήν  ύπαρξη τής Νέας Τάξεως & τό δόγμα Οζάλ διότι δέν νοείται υπεύθυνος  ταγός να αγνοεί βασικά πράγματα γιά ασφάλεια τής χώρας του. Αν ναί τότε επειδή & η χαζομάρα αποτελεί εθνικό σπόρ (μωραίνει ο Κύριος…κλπ κλπ )οι άνθρωποι είναι απλά επικίνδυνοι & ακατάλληλοι γιά τούς Ελληνες
,σέ μία περίοδο πολλαπλής επίθεσης (& οικονομικής) γιά τήν ολοκληρωτική εξαφάνισής μας !


Μά άν τά αγνοούν , τότε ενεργούν ώς 5η φάλαγγα προδίδοντας τήν χώρα μας.

Είναι πασίγνωστο ότι οι  πολιτικοί αμοίβονται & από τήν Σαουδική Αραβία , έχουν «μπόνους» από τίς ΗΠΑ γίνονται υπάλληλοι τής Ν.Τ.



H TOΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΑ  ΛΥΣΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ … , Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΛΑ  & ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ. 
 
ΚΑΛΟΙ  ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΉΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !


Tη «μεγάλη των  λαθρομεταναστών Σχολή» έχουν ιδρύσει οι Τούρκοι, στην οποία  πραγματοποιούν εκπαίδευση και διδάσκουν τρόπους πώς να περάσουν από τις  τουρκικές ακτές του Αιγαίου στα απέναντι ελληνικά νησιά.

Την αποκάλυψη την κάνει η τουρκική εφημερίδα «Zaman», στο σημερινό της φύλο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, στην περιοχή του Karaburun της Σμύρνης  αποκαλύφτηκε ότι υπάρχουν κέντρα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, όπου οι  Τούρκοι δουλέμποροι εκπαιδεύουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες πώς  θα χειριστούν τα φουσκωτά μόλις φτάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα για να τα βυθίσουν και να θεωρηθούν ναυαγοί από τα περιπολικά της ελληνικής  Ακτοφυλακής!

Το ζήτημα έχει πάρει  τεράστιες διαστάσεις μέχρι που αναγκάστηκε να επέμβει η ίδια η τουρκική  Στρατοχωροφυλακή, προβαίνοντας σε συλλήψεις ορισμένων ατόμων που είχαν  στήσει μια άκρως κερδοφόρα βιομηχανία προώθησης παράνομων μεταναστών με τζίρο εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρεται, η τιμή  προώθησης με φουσκωτό ανέρχεται στα 1000 δολάρια ενώ με κανονική βάρκα,  όπου ο κίνδυνος είναι μεγάλος, κατεβαίνει στα 500 δολάρια.

Ο αριθμός των παράνομων  μεταναστών που έχουν προωθήσει στα ελληνικά νησιά φέτος έχει σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα και οι χώρες προέλευσης τους είναι κατά προτεραιότητα, Συρία, Αφγανιστάν, Σομαλία, Ερυθραία, Μυανμάρ, Αίγυπτος, Μαλί και Παλαιστίνη.

Δηλαδή, οι ίδιοι οι Τούρκοι παραδέχονται ότι βάση σχεδίου μάς στέλνουν χιλιάδες δυστυχισμένων στη χώρα, με σκοπό να αποσαθρώσουν την ελληνική κοινωνία.
Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι η αύξηση που παρατηρείται μόλις ανέλαβε την εξουσία η νέα ελληνική κυβέρνηση.


Κέντρα συγκέντρωσης τους, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, εκτός από την περιοχή του Karaburun της Σμύρνης είναι το Τσεσμέ, απέναντι από την Χίο και τα αστικά κέντρα, Urla, Seferhisar, Didim, ( Δίδυμα), Αϊβαλή, Ayvacık, Dikili, (απέναντι απ την Λέσβο), και Datça, (απέναντι από την  Ρόδο).


Σε όλα αυτά τα κέντρα τα οργανωμένα τουρκικά κυκλώματα συγκεντρώνουν τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που τους μεταφέρουν από τα ανατολικά και νότια σύνορα της Τουρκίας και από εκεί με τις κατάλληλες «οδηγίες» τους κατευθύνουν στη χώρα μας, η οποία κυριολεκτικά έχει «βουλιάξει», καθώς δεν μπορεί να θρέψει ούτε τους κατοίκους της, πόσο μάλλον εκατομμύρια απρόσκλητων «επισκεπτών».

Το ανησυχητικό είναι ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα καθώς το κύμα αναμένεται, όπως επισημαίνουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι, να πάρει τεράστιες διαστάσεις στους επόμενους θερινούς μήνες και να γίνει κυριολεκτικά μια εισβολή στην Ελλάδα από εκατοντάδες χιλιάδες ετερόκλητων και ετερόθρηκων ανθρώπων. Αυτό που αποτελεί απειλή, όμως, είναι ότι μέσα στους δυστυχείς πολύ εύκολα μπορούν να παρεισφρήσουν εκατοντάδες μαχητές του σατανικού Ισλαμικού Κράτους και σύντομα να αντιμετωπίζουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Το Ισλαμικό Κράτος είναι γνωστό ότι ιδρύθηκε και εξοπλίστηκε από δυτικά νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν έχουν σε συμπάθεια την κυβέρνηση Α.Τσίπρα-Π.Καμμένου, καθότι δεν «προσκυνάει» με την ευκολία που το έκαναν οι προηγούμενες. Συν τοις άλλοις, μαζί με τα κτήνη του ISIL μπορούν με ευκολία να μπουν και πράκτορες της ΜΙΤ και της JITEM και να
προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη χώρα.


Χρειάζεται άμεση  αντίδραση και σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων απειλών. Ακόμα και τα ίδια τα τουρκικά δημοσιεύματα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ενατίον της Τουρκίας στην ΕΕ ώστε να καταδειχθεί ο σκοτεινός ρόλος της Άγκυρας και να  αντιμετωπισθεί ανάλογα η χώρα-πειρατής της Α.Μεσογέιου.

Το ISIL δεν έχει σύνορα  και οι αποστάσεις μέχρι την καρδιά της Ευρώπης δεν είναι καθόλου μεγάλες, το πρόβλημα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα.
 
 http://vatolakkiotis.blogspot.com/
 



 
theologos vasiliadis
 
 
 
 

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα   Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης ...