Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Το Ιστορικό της επίθεσης κατά της Ελλάδας από τον γνωστό Σόρος και τον Μητσοτακη που κινήθηκε στην ίδια γραμμή!

Το Ιστορικό της επίθεσης κατά της Ελλάδας από τον γνωστό Σόρος και τον Μητσοτακη που κινήθηκε στην ίδια γραμμή!


»Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης προσήλθε σήμερα, με τον δικηγόρο του, ο καταζητούμενος ιδιοκτήτης της Μη


Κυβερνητικής Οργάνωσης ERCI, Πάνος Μωραϊτης, ο οποίος κατηγορείται -μαζί με 30 άλλα στελέχη της οργάνωσης- για βαριές κακουργηματικές πράξεις σχετιζόμενες με διακίνηση μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα. στη Μυτιλήνη.»





Στις 20 Σεπτεμβρίου 2018

Αντανακλαστικα ο Κυριακος Μητσοτακης προσερχόμενος στη σύνοδο του Σάλτσμπουργκ στρέφεται κατά της Ελλάδας λέγοντας  «εκατοντάδες εκατομμύρια, τα όποια όμως φαίνεται ότι έχουν χαθεί στους σκοτεινούς διαδρόμους της κυβερνητικής αδιαφάνειας» 

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2018

Συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας, αλλά και κατά του Πάνου Κάμμενου με αόριστες κατηγορίες, για τις οποίες δεν καταθέτουν ούτε ένα στοιχείο παρά το ότι έχουν περάσει πέντε ημέρες με την δικαιολογία ότι οι δημοσιογράφοι δεν έχουν ελεγκτικούς μηχανισμούς (εύσχημος τροπος να πουν ότι το έβγαλαν από το μυαλο τους)

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2018

Το ΥΠΕΘΑ καταθέτει όλα τα οικονομικά στοιχεία που καταρρίπτουν τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς κατά της Ελλάδας, τους τριπλούς ελέγχους που έχουν γίνει και έχουν δημοσιευθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και μάλιστα δίγλωσσα, έτσι ώστε να μπορούν να ελεγχθούν κι από τις αρχές του εξωτερικού

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2018

Το STAR αποκάλυψε ότι πίσω από την ανθελληνική επίθεση και τα αστήρικτα δημοσιεύματα βρίσκεται ΜΚΟ του Σόρος στην οποία είναι στέλεχος συγγενικό πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Έχει όμως τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποια πρωτοστατεί. 

Την αποκάλυψε κι αυτή το Star, 

Είναι η πρώτη ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, 

η κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη! 

Έτσι εξηγούνται όλα. 


Ενώ ο ανταποκριτής του σταθμού επίσης αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση (δηλαδή οι ελεγκτικοί μηχανισμοί που επικαλούνται οι ανθελληνες συκοφάντες) έχει διενεργήσει πολλαπλούς ελέγχους και δεν βρήκε κάτι μεμπτό που να δικαιολογούν τις κατηγορίες κατά της Χώρας από τον Σόρος και τον Μητσοτάκη.





 
 
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ STAR-Ο Σόρος πίσω από την συκοφαντική επίθεση στον Καμμένο για το προσφυγικό!


Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ!


ΕΥΘΕΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!


Μία τεράστια δημοσιογραφική επιτυχία του star και προσωπικά του εγκρίτου Θάνου Αθανασίου, ο οποίος ακόμα μια φορά

είτε μας αρέσει είτε όχι

είχε το πλέον αξιόπιστο πρωτογενές ρεπορτάζ, χωρίς κυβερνητικά γυαλιά, χωρίς παρωπίδες.


Συγκεκριμένα, ο Θάνος Αθανασίου όχι μόνο κατάφερε να έρθει σε επαφή με την Κομισιόν και να αποσπάσει επίσημη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο, αλλά σε μία από τις μεγαλύτερες δημοσιογραφικές επιτυχίες, πραγματικών δημοσιογράφων φυσικά,


απέσπασε και ποιος είναι ο δράστης της συκοφαντικής επίθεσης κατά του Πάνου Καμμένου, των ενόπλων δυνάμεων και γενικότερα της ελληνικής κυβέρνησης.


Είναι φυσικά ο εκλεκτός τοκογλύφος του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αποδεικνύεται,

Ο μισάνθρωπος Τζορτζ Σόρος.


Παλιός γνωστός του Ολυμπία.


Ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην επίθεση κατά της Ελλάδας το 2010 με την απόλυτη συνεργεία φυσικά του Γιώργου Παπανδρέου.


Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του star, ο Σόρος έμεινε εκτός από την ελληνική κυβέρνηση και τώρα με αυτή την συκοφαντική επίθεση προσπαθεί να εκβιάσει την είσοδο του!


Και αυτές οι αποκαλύψεις επιβεβαιώνονται από την Κομισιόν, όπως κυρίως η συκοφαντική επίθεση κατά της Ελλάδας, και των ενόπλων δυνάμεων.


Έχει όμως τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποια πρωτοστατεί.


Την αποκάλυψε κι αυτή το Star,


Είναι η πρώτη ξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη!


Έτσι εξηγούνται όλα.


Το πως ενορχηστρωμένα η εφημερίδα του Μητσοτάκη διέδωσε τις φήμες περί δήθεν κακοδιαχείρισης των κονδυλίων και δήθεν έρευνας της Κομισιόν, πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης επανέλαβε αυτές τις άθλιες συκοφαντίες κατά του ελληνικού στρατού.


Και τώρα αποδεικνύεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτούργησε ως αχυράνθρωπος του Τζορτζ Σόρος κατά των συμφερόντων της Ελλάδας.




Η πρωτο-ξάδελφη του Μητσοτάκη επικεφαλής της ΜΚΟ του George Soros που προκάλεσε τις ανθελληνικές επιθέσεις!




 
Η Αντιγόνη Λυμπεράκη που παρουσιάζεται στο βίντεο να είναι μέλος της ΜΚΟ του George Soros ο οποίος σύμφωνα με το Ρεπορταζ του STAR είναι πίσω από τις ανθελληνικές επιθέσεις, είναι πρωτοξάδελφη του Κυριάκου Μητσοτάκης, καθώς η μητέρα της ήταν αδελφή του αειμνήστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.



Γιατί δεν φτιάχνει τους οίκους αλληλεγγύης μεταναστών στη Τουρκία ο κ.Σόρος;


Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο περίφημος George Soros προτιμάει να φτιάξει στην Ελλάδα οίκους αλληλεγγύης μεταναστών αντί στη Τουρκία, προκαλώντας την αντίδραση πολλών Ελλήνων πολιτών, που βλέπουν τη δημουργία τέτοιων οίκων στην Ελλάδα σαν πόλους έλξης μεταναστών.
 
 
Πρόταση για την αντιμετώπιση του ζητήματος των μεταναστών στην Ελλάδα, παρουσίασε ο δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής George Soros στην συνάντηση του «Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης», που διοργανώνει το Ινστιτούτο για τη Διακυβέρνηση της Ευρώπης* του επιχειρηματία Nicola Megrievστο Βερολίνο.
 
Ο George Soros προτείνει τη δημιουργία «οίκων αλληλεγγύης» σε άδεια δημόσια κτίρια, που θα χρηματοδοτηθούν από ιδρύματα όπως το δικό του.
 
 
«Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα του ασύλου έχει καταρρεύσει και η Ελλάδα, στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί να βοηθήσει» είπε χαρακτηριστικά.
 
 
Είναι εμφανές, ότι ο κ.Soros είναι φιλέλληνας.
 
Εχω όμως την εξής απορία.
 
 
Αφού οι μετανάστες έρχονται απο τη Τουρκία γιατί ο κ.Soros δεν κάνει εκεί τα ιδρύματα αυτά και τις ΕΟΖ που είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος επικροτεί αντί στην Ελλάδα, αφού εκεί θα στοιχίσουν και φτηνότερα και σε μίζες και σε εγκαταστάσεις;
 
 
Aν γίνει αυτό, τότε οι παράνομοι μετανάστες κατά χιλιάδες θα επιστρέψουν στη Τουρκία και η Ελλάδα θα ανασάνει.
 
 
Η παρουσία των παράνομων μεταναστών δεν έχει να κάνει με το διεθνισμό αυτό καθευατό αλλά με την ανοχή και τα όρια αντοχής μιας πολιτείας να απορροφήσει τους πολιτικούς, κοινωνικούς και οικονομικούς κραδασμούς λόγω της ενδογενούς ικανότητας της πληθώρας των μεταναστών να μη δύνανται να προσφέρουν τίποτα στην Ελληνική οικονομία, να απομυζούν τα ελάχιστα οικονομικά διαθέσιμα και να δημιουργούν προβλήματα εθνικής ασφάλειας.




Αν ήθελε ο κ.Soros να βοηθήσει την Ελλάδα, αφού “λεφτά υπάρχουν” για κοινωφελείς σκοπούς απο τις MKO του, ας δημιουργήσει μονάδες παραγωγής για τους Ελληνες πολίτες και να αφήσει η πολιτεία να διαχειρισθεί το πρόβλημα απο τα κέρδη της οικονομίας, όταν αυτά προκύψουν.

Αν ο κάθε ένας που έχει ΜΚΟ παρεμβαίνει για να βοηθήσει μιά χώρα, τότε υποκαθιστά με τη προσφορά του τον πολιτικό λόγο και τη δράση μιας πολιτείας.
 
Φαντάζομαι ότι απόψεις σαν αυτη του κ.Soros θα εύρισκαν ευήκοα ώτα σε κάποια κόμματα αλλά σίγουρα θα δημιουργούσαν αιτία πολιτικού διχασμού στη χώρα.
 
Aυτό επιδιώκει;
Aπάντηση σε αυτό μπορεί να προκύψει με βάση τη θεωρία των πιθανοτήτων.
 
Οι πιθανότητες εξαρτώνται απο τις συνθήκες.
Αν ένας πολιτικός αλλάξει τις συνθήκες τότε και οι προτάσεις του κ. Soros θα είναι άλλες.
Φοβάμαι όμως ότι αυτό ενώ είναι εκτός της Ελληνικής πραγματικότητας παρότι δεν είναι θεωρητικά εκτός των πιθανόν δυνατοτήτων ή πολιτικών επιλογών.

Oπως ξέρετε όλοι και ελπίζω να αντιλαμβάνεστε οι περισσότεροι, το μεγάλο πρόβλημα της Ελληνικής πολιτείας είναι η κακή λειτουργία της Δικαιοσύνης.
 
 
Αν ήξερα τον κ.Soros θα του πρότεινα να δημιουργήσει στην Ελλάδα “Βραβεία Καλής Λειτουργίας” για Ελληνες Δικαστές (bonusπαραγωγικότητας).
Ας τα πεί “Βραβεία Αριστείας”.

Θα τους αρέσει…
Σας κορόιδεψα…
Και αυτό θα ήταν παρέμβαση και μάλιστα στη Δικαιοσύνη.

Κάθε “Βραβείο” είναι παρέμβαση…
 


 
Ξυπνείστε ρε.
 



* Αυτά τα συνέδρια θυμίζουν την Ελληνική παροιμία, “Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει” .
 
Αλλαξαν όμως οι εποχές.
 
 
 
 
 
 



theologos vasiliadis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα

Δειτε πως οι τζιχαντιστες μεταμορφωνονται σε ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και εισβαλουν στην ελλαδα   Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης ...